~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeżeli nie masz co robić, to zapraszam cię na prywatny serwer Metin2. Serwer sporo już przeszedł, miał swoje najlepsze chwile lecz ciągle działa Serwer działa już prawie 5 miesięcy! Więc zapraszam. http://metinek.eu/ https://mega.co.nz/#!xExGXawb!ohDPc_U-oj_Ijg1c9g7nutzIiDJe6o341D8bvwQLIyE Skan: http://s5.ifotos.pl/img/skanpng_wphwenw.png Po pobraniu klienta, trzeba uruchomić patcher. Tu możecie się lekko zdziwić.. Nie odpowiadamy za wyzwiska i inne. Nawet została zdjęta z klienta cenzura. Przecież każdy z nas przeklina. A gdy ktoś nas wyzywa to: Po blokadzie osoba nie będzie mogła do nas napisać. Więc problemu z tym nie będzie. Standardowo: Shinsoo Chunjo Jinno Mapa królestw wygląda następująco: Niżej SS z królestwa: Starałem się wykonać go tak aby nie było problemów. Zoptymalizowałem dużo tekstur itp Odświeżyłem interface i dodałem kilka dodatków. Dodatki zobaczycie niżej. Chat został zmodyfikowany, każde królestwo pisze na jednym chacie. Hp przeciwnika podczas pvp. Ten panel uławi wam rozgrywkę Nie trzeba szukać po eq żadnych pierścieni itp. Wszystko jest w ekwipunku. Nie zapomniałem także o Bs`ie Przyda się wam! Szybko wymixujecie ulubione bonusy. Nie chciałem psuć rozgrywki zbyt dużą ilością bonusów. Na serwerze nie znajdziecie 6/7 bonusu! Jest on zbędny i psuje rozgrywkę. Bonusy zawsze wchodzą maksymalne. Naszą rozgrywkę rozpoczynamy w Wiosce Sami zobaczcie co otrzymuje każda postać na start! Dodam że języki dowodzenie itp mamy na P! Koń osiąga poziom Militara. Dodałem kilka innych przedmiotów. Mianowicie nigdy się one nie skończą. Dlaczego tak? żebyście nie zaśmiecali swojego eq np: Potami.. Jako iż cała mapa królestw została zmieniona, dałem wam szybki dostęp do każdego sklepu u jednego npc! Przedmioty można swobodnie wyrzucać na ziemię lecz żadnego przedmiotu/eq nie można sprzedać u npc! Dlaczego tak? Jest pewnien bug który może zniszczyć serwer. W tobole zaś możemy sprzedać wszystko prócz obrączki ślubnej Każdym przedmiotem możemy handlować, prócz obrączką itp. Każdy przedmiot możemy spalić tu: Jak już pisałem, wszystkie są nowe! Ma to na celu tyle żeby odświeżyć klimat gry. Poniżej zobaczycie 1 ss/minimape/występowanie potworów/metinów/bosów oraz drop Teraz przedstawię wam inne mapy Każda szkatułka ma opisany drop. Poniższy ss jest tylko przykładem. Na 5 poziomie wybieramy jaką klasę chcemy mieć: Po wybraniu otrzymujemy wszystkie skille na G1. Aby wbić na p, trzeba przeczytać kamień dostępny u NPC Profesji nie da się zmienić. Np z wp na 200 lv na bm. Questów jest sporo :P Za niektóre jest eq za inne są bonusy. Wymiana jest prosta Wystarczy spojrzeć. Dodatkowe misje Takich badań jest ok 28 ! Dodałem też ulepszanie np: miecza Robi się z niego przetop aż do nimfy! To samo z eq na inne klasy. Sami zobaczcie! Dzięki temu nie będziecie musieli na małym lv zmieniać bonusów w nowych itemach. Pierw przedstawię wam bronie do expa! Teraz przedstawię wam bronie do PVP! Na serwerze są sety do 250lv. Kostiumy także są na serwerze. Kostiumy te możemy barwić u Uriela. Kd są do +5. Ulepszamy je normalnie. Pieczęcie sa na czas, leci on tylko gdy jeździmy na wierzchowcu! Dodatkowe. ss1: http://metinekss.prv.pl/weryfikacja/1.jpg ss2: http://metinekss.prv.pl/weryfikacja/2.jpg Słowem końcowym. Jak ktoś chce zabić nudę, ma wolny czas to może wbić i pograć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
LamS Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1 !!!Zagram By GutenMorgen Smok Team Filmy Odnośnik do komentarza
a.zmienie.se.nick Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dodaj skan, czas 2h. Odnośnik do komentarza
Cread Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bardzo podoba mi się serwer zawitam i może będę grał STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza
Shizuko. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czyżby powrót serwera? Na serwerze grało się dość długo, mam nadzieję, że serwer znowu postoi dłużej Widzę trochę nowości to na plus, polecam serwerek :P Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dodaj skan, czas 2h. UP: Serwer stał i dalej stoi :P Pozdrawiam tych co pisali że padnie na starcie :unsure: Odnośnik do komentarza
Shizuko. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Prezentacji nie widziałam :unsure: Czyli stare konto powinnam mieć nadal Ile jest osób online na serwerze? Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Prezentacji nie widziałam :unsure: Czyli stare konto powinnam mieć nadal No tak, wszystko na swoim miejscu więc konto masz Odnośnik do komentarza
GordOnix ;) Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Grałem na serwerze i serwer jest dość przyjemny jedynym minusem jest ilość graczy. Ale oczywiście polecam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Serwer wyśmienity Polecam ze względu na Siela chłopak robi bardzo dobrą robotę na serwie + na tej serwer poświęcił bardzo dużo czasu i się opłacało Pozdrawiam Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Serwer wyśmienity Polecam ze względu na Siela chłopak robi bardzo dobrą robotę na serwie + na tej serwer poświęcił bardzo dużo czasu i się opłacało Pozdrawiam Thx. Lecz tu mi nie pasuje, sam się przyznaję: robi bardzo dobrą robotę na serwie Prawda robiłem sporo, natrudziłem się jeszcze miałem spine z graczami ale dało radę Czas pokaże, planuję ulepszyć serwer zrobić kiedyś v2 tyle że stare konta i wszystko zostanie. Lecz to w przyszłości bo obecnie nie mam zbyt dużo czasu. Niech serwer stoi jak najdłużej się da. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak dla mnie za mało graczy, wieje pustkami. Jak na każdym serverze Siela. Nie chce obrażać, ale taka jest prawda tylko do tego można się przyczepić.. Odnośnik do komentarza
ziomekxdd Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Serwer bardzo dobry fajnie się grało chyba spowrotem wróce. Polecam Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak dla mnie za mało graczy, wieje pustkami. Jak na każdym serverze Siela. Nie chce obrażać, ale taka jest prawda tylko do tego można się przyczepić.. No tak masz rację, dlatego jak ktoś ma trochę wolnego czasu i chce zabić nudę to niech wbije :P A co do ilości graczy na moich serwerach, zgadzam się. Nic nie ukrywam :P Lecz swego czasu na metinku grało nawet po 600 osób z czego na starcie było 990 na 1 ox. Tak wyszło lecz dopiero zaczynałem w metinie i tak się zdziwiłem że tak wyszło. No i ogromny + dla Azooma który wprowadził mnie do tego wszystkiego! Odnośnik do komentarza
Saveti Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajny serwer tylko jedynym minusem jest to, że nie ma graczy no i exp jest wolny; / Odnośnik do komentarza
GordOnix ;) Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No tak masz rację, dlatego jak ktoś ma trochę wolnego czasu i chce zabić nudę to niech wbije :P A co do ilości graczy na moich serwerach, zgadzam się. Nic nie ukrywam :P Lecz swego czasu na metinku grało nawet po 600 osób z czego na starcie było 990 na 1 ox. Tak wyszło lecz dopiero zaczynałem w metinie i tak się zdziwiłem że tak wyszło. No i ogromny + dla Azooma który wprowadził mnie do tego wszystkiego! Być może kolejny serwer którego masz robić z Azoomem Ci wyjdzie i będzie bardzo grywalny ;d Fajny serwer tylko jedynym minusem jest to, że nie ma graczy no i exp jest wolny; / Przesadzasz, Exp jest bardzo szybki, w tyg wbiłem maksymalny bez pd z is Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czyli serwer już stoi? Został on przerobiony z Amerion? Konta etc zostały wraz z postaciami? Heniek. Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Fajny serwer tylko jedynym minusem jest to, że nie ma graczy no i exp jest wolny; / Myślę że exp jest duży. Nawet gracze tak pisali :P Czyli serwer już stoi? Został on przerobiony z Amerion? Konta etc zostały wraz z postaciami? Nie nie, Metinek to mój 1 serwer który stoi 5 miesięcy. Odnośnik do komentarza
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Thx. Lecz tu mi nie pasuje, sam się przyznaję: robi bardzo dobrą robotę na serwie Prawda robiłem sporo, natrudziłem się jeszcze miałem spine z graczami ale dało radę Czas pokaże, planuję ulepszyć serwer zrobić kiedyś v2 tyle że stare konta i wszystko zostanie. Lecz to w przyszłości bo obecnie nie mam zbyt dużo czasu. Niech serwer stoi jak najdłużej się da. Ja wiem jak było przed startem Siedziałeś od rana do wieczora na TS3 i cały czas coś robiłeś przy serwie Liczę na V2 i powodzenia w rozwoju serwera. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie nie, Metinek to mój 1 serwer który stoi 5 miesięcy. O jejciu, gdyby był to nowy serwer, który wystartuje za dnia było by gorąco. Bo jedyny taki serwer gdzie są takie mapy etc. Ale że serwer już stoi to nie zagram. Heniek. Odnośnik do komentarza
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Gralem Tydzien bez dopalaczy z Is i wbilem Max lv. do tego klasowe Eq zrobione na maxa + kostimy itp. Jest bug serwera ze np. Robimy polowanie na 230 lv to dostajemy tyle samo Doski co np. na 60 lv. Graczy jest w miare ale wczesniej bylo znacznie wiecej jezeli ktos szuka serwera to serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 O jejciu, gdyby był to nowy serwer, który wystartuje za dnia było by gorąco. Bo jedyny taki serwer gdzie są takie mapy etc. Ale że serwer już stoi to nie zagram. Aż taki stary to on nie jest. Dalej da się wszystko osignąć, cen z kosmosu tu nie ma jak na ''starszych'' serverach. Polecam Ci zagrać.. Odnośnik do komentarza
Scooby6 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dawniej fajnie się grało: Dużo ludzi: W m1 zawsze były wojny A teraz taka lipa.. Sielu, nie da rady zrobić metinka od nowa? 8S Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dawniej fajnie się grało: Dużo ludzi: W m1 zawsze były wojny A teraz taka lipa.. Sielu, nie da rady zrobić metinka od nowa? 8S No tak masz rację że było wiele lepiej. Lecz ja nie planuję nic od nowa, nie jestem taki. Odnośnik do komentarza
JokerekJunior Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 nie polecam serwera gdy na nim gralem administracja nie potrafiła zrobić bilansu klas i przez 3 miesiące pisali,że nad tym pracują albo,że już został wprowadzona prawda była jedna nic z tym nie robiono tylko prowadzano nowe rzeczy by ludzie zapominali o bilansie Pozdrawiam Top1 szaman metinka do czasu wprowadzenia 230 lvl po czym skończyłem tam gre gdy Sielu zwodził wszystkich nic nie robiąc http://spotlinemt2.pl/img/sygnatura01.png Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.