Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zero info od Siela. Coś czuje, że resetu czy coś w ten deseń nie będzie. A szkoda. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Zero info od Siela. Coś czuje, że resetu czy coś w ten deseń nie będzie. A szkoda. 

Na chwile obecną ciężko stwierdzić czy serwer zasługuje na reaktywację.

Bo przecież gracze nie będą grali na serwerze który znają od a do z.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak nie? jak tak. XDD

Opublikowano

E tan. Metinek taki jak na poczatku ale z naprawionymi bugami i zrobionym balansem klas i wbijamy :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdyby zmienić parę rzeczy, zrobić reset, załatwić reklamę, to może by pograło sporo osób #rework

Sam grałem i pamiętam ile ludzi było.

Grało się świetnie.

Czekam na więcej informacji na ten temat i chętnie bym zawitał, gdybyście się zdecydowali.

Opublikowano

Szczerze? Gdyby metinek był taki, jak stawiłes go na początku bez kostiumów i innych, z 200 lvl'em max. Był po prostu cudny. Takiego servera brakowało. 

Zadymy były cudne. Dungi, głupie WW nawet bym porobił. :D 

2e6ftab.png

Opublikowano

Niby czemu nie? ja to bym chętnie od nowa zagrał, nawet na tym samym.

09958147708206055906.jpg

W m1 zawsze coś się działo :D

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Sielu. A może, zrobiłbyś ankietę dotyczącą servera? Jeżeli masz jakie kolwiek chęci aby go reaktywować, bo jesli nie masz chęci to nawet nie ma to sensu stawiać od nowa. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Sielu. A może, zrobiłbyś ankietę dotyczącą servera? Jeżeli masz jakie kolwiek chęci aby go reaktywować, bo jesli nie masz chęci to nawet nie ma to sensu stawiać od nowa. 

U mnie jest tak.. jeżeli wiem że ktoś będzie grał to będę miał chęci. 

Tylko tu chodzi o to że trzeba ciągle być aktywnym, pomagać graczom i robić im eventy a chęci zamienić na działania :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

U mnie jest tak.. jeżeli wiem że ktoś będzie grał to będę miał chęci. 

Tylko tu chodzi o to że trzeba ciągle być aktywnym, pomagać graczom i robić im eventy a chęci zamienić na działania :D

No to juz wiesz, ze gracze beda, bo pare osob Ci spamuje.. :P Tylko nam chodzi o tego metinka bez kostiumow petow. Takiego jak przed aktualizacja. Jedyne co - to z usunietymi bugami, ktorych wowczas bylo sporo, z naprawionymi dungami (bo z tych legendarnych 7 czy ile ich tam bylo poprawnie dzialaly 2 :P ) i z balansem klas, bo to to byla tragedia jakas. Spokojnie sobie ogarnij i startuj, wbijemy! Szczegolnie ze sponsora (True) juz masz, bo byl chetny

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to juz wiesz, ze gracze beda, bo pare osob Ci spamuje.. :P Tylko nam chodzi o tego metinka bez kostiumow petow. Takiego jak przed aktualizacja. Jedyne co - to z usunietymi bugami, ktorych wowczas bylo sporo, z naprawionymi dungami (bo z tych legendarnych 7 czy ile ich tam bylo poprawnie dzialaly 2 :P ) i z balansem klas, bo to to byla tragedia jakas. Spokojnie sobie ogarnij i startuj, wbijemy! Szczegolnie ze sponsora (True) juz masz, bo byl chetny

No wam to łatwo mówić, ja to nie lubię dawać czegoś co już było :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale gracze tego chca.. Te miliardy z dupy nowosci, jakies kostiumy, kostiumy na bronie i inne gowna wcale nie sa fajne. Przydalby sie serverek pokroju pierwszego metinka..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Popieram,serwer był miodzio przed aktualizacją z kostiumami itd... 
Naprawdę Sielu początkowy Metinek bez bugów byłby najlepszy :)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Kiedys to byl najlepszy serwer, a teraz??? Gdyby serwer wrócił do początkow i sielu by go tak nie olał to byłby to jeden z najlepszych serwerow.

Opublikowano

Może i coś w tym jest. Tylko popatrz na servery jakie startują. Nie ma żadnego dobrego easy. Same syfy z nawalonymi rzeczami w IS. 

Na metinku pamiętam był bojownik który dodawał % na moby + 5k pż? Jakoś tak, chodzi mi gdy był jeszcze 200 lvl max. 

A metinek własnie był taki, że zrobiłes wszystko nie wydając NIC, w krótkim czasie. 

Hmm. Myślę, że mógłbyś jakiś GM'ów ogarnąć, żeby nie być z tym wszystkim sam. 

Popatrz na takiego dreikona, eventy są co weekend graczy jest dość. Nie jest najgorzej, gdzie jest jedne SGM + Azoom, którego nie widziałem prawie od miesiąca. xD

Naprawdę, gdyby server wystartował myślę, że sporo osób by tu wróciło zagrało od nowa. Trzeba by dobrze zareklamować server. 

A jesteś osobą robiącą bardzo dobre servery, a jednym minusem są gracze niestety którzy uciekają. Nie wiadomo z jakiego powodu. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Chetnie bym na Metinku zagral, te czasy z ekipa odbijanie spota, regularne wojenki, duzo osob w m1 oraz na mapach. Czekam na rework, jesli bedzie a licze na to ze bedzie :)

Opublikowano

Gdyby nie ten serwer, nie grałbym już w metina od roku. Na serwer sprowadził mnie Żabka, atmosfera i ludzie jakich tam poznałem była niesamowita! Bicie się o kilkadziesiąt pikseli na minimapie przez godzinę było tak zabawne, że mogłem tam długo siedzieć. Będę męczył Siela o reaktywacje, mimo że nie ma czasu, będzie musiał zrobić reaktywacje, lecz bez żadnego 250, 230 już byłby przesadą. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam grali i czekam na reaktywacje. PS. Sielu się kąpie w kisielu ~Pivot

Hmm. Jako że ja to wrzucam to dopisze coś od siebie. Sielu nie graj w tego lola tylko działaj z metinkiem! <3  ~olciaa

05765674418297486568.jpg

Opublikowano

Gdyby nie ten serwer, nie grałbym już w metina od roku. Na serwer sprowadził mnie Żabka, atmosfera i ludzie jakich tam poznałem była niesamowita! Bicie się o kilkadziesiąt pikseli na minimapie przez godzinę było tak zabawne, że mogłem tam długo siedzieć. Będę męczył Siela o reaktywacje, mimo że nie ma czasu, będzie musiał zrobić reaktywacje, lecz bez żadnego 250, 230 już byłby przesadą. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam grali i czekam na reaktywacje. PS. Sielu się kąpie w kisielu ~Pivot

Hmm. Jako że ja to wrzucam to dopisze coś od siebie. Sielu nie graj w tego lola tylko działaj z metinkiem! <3  ~olciaa

0814i5.jpg

Jak dla mnie 200 lvl, było najlepiej. Chodź na 220 też było ciekawie. ;) 

Sielu and True czekamy na jakieś info od Was! :D 

2e6ftab.png

Opublikowano

Jak dla mnie 200 lvl, było najlepiej. Chodź na 220 też było ciekawie. ;)

Sielu and True czekamy na jakieś info od Was! :D

Przecież wiecie że ja zawsze jestem gotowy do działania, przekonujcie Siela by odgrzał kotleta i że będzie wszystko dobrze z kilkoma nowościami jakie doda dzięki MNIE <3

Zaspamujcie go to może się uda :)

Ja na razie jestem gotowy,i czekam na decyzję Siela :)

Opublikowano

Przecież wiecie że ja zawsze jestem gotowy do działania, przekonujcie Siela by odgrzał kotleta i że będzie wszystko dobrze z kilkoma nowościami jakie doda dzięki MNIE <3

NIEE bez nowosci! Pierwszy metinek przed aktualizacja z usunietymi bugami i ogarnietym balansem - server cud, nic wiecej nie trzeba :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy jakimi nowościami. :)

Osobiście spamię cały czas. No i liczę, że będzie ta reaktywacja. :)

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...