Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

btw. co wam przeszkadza że serwer stoi? według mnie tacy ludzie to idioci i hipokryci, może niech każdy serwer co tydzień wali resety? niech każdy gra od początku..

serwer jest 'przesłodzony' według mnie ten interface, logowania itp. za dużo topazu i ogólnie..ale nic, powodzenia i trzymajcie się jeszcze.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

nie polecam serwera gdy na nim gralem administracja nie potrafiła zrobić bilansu klas i przez 3 miesiące pisali,że nad tym pracują albo,że już został wprowadzona prawda była jedna nic z tym nie robiono tylko prowadzano nowe rzeczy by ludzie zapominali o bilansie

Pozdrawiam Top1 szaman metinka do czasu wprowadzenia 230 lvl po czym skończyłem tam gre gdy Sielu zwodził wszystkich nic nie robiąc :)

Hym bilans powiadasz? A wiesz co to oznacza? Jak coś to "Balans".

Tak zawodziłem nic nie robiąc zgadzam się, lecz kiedy to było. Miałem inne sprawy lecz na początku przez długi okres czasu zajmowałem się ciągle serwerem.

3_1.png

Opublikowano

hmm polecam serwer grałem na nim jak były max 200 lvl ;D wtedy można lvl wbić w 6h z ulepszeniem nie było problemu bo każdy sobie zostawiał na tym exp bocie czy jak to tam nazwać który był wbudowany w klienta i to było bardzo fajne według mnie i ulepy przez 3h i masz na all eq potem konto sprzedałem bo znudziłem się ale te miasta zawsze tak dziwnie wyglądały nie wiem jak jest teraz ale wtedy to sielu sie starał i to bardzo za każdym razem robił update wy wyeliminowywać bugi ciągle nie wiem jak jest teraz ale wcześniej tak było 

Opublikowano

btw. co wam przeszkadza że serwer stoi? według mnie tacy ludzie to idioci i hipokryci, może niech każdy serwer co tydzień wali resety? niech każdy gra od początku..

serwer jest 'przesłodzony' według mnie ten interface, logowania itp. za dużo topazu i ogólnie..ale nic, powodzenia i trzymajcie się jeszcze.

Racja, niby zwykły nic nie znaczący interface a jednak to ten klimat metina... 

Najlepsze rozwiązanie to resecik serwera, czyli od nowa all.

Sielu wiem, że mówiłeś Nie, ale przemyśl to...

Niech serwer stoi a ja już wiem że w przyszłości będę miał trochę czasu :P więc przyjdzie i czas na odnowienie metinka.

Serwer jest dobry, jedynym minusem jest ulepszanie. jest jak na hardzie. 

Polecam

Jeżeli gra garstka graczy to owszem, jeszcze jak grało sporo ludzi z tego co wiem eq do 200 robiło się szybko.

Teraz też się robi, lecz teraz bardziej trzeba nałożyć nacisk na drop ulepek.

hmm polecam serwer grałem na nim jak były max 200 lvl ;D wtedy można lvl wbić w 6h z ulepszeniem nie było problemu bo każdy sobie zostawiał na tym exp bocie czy jak to tam nazwać który był wbudowany w klienta i to było bardzo fajne według mnie i ulepy przez 3h i masz na all eq potem konto sprzedałem bo znudziłem się ale te miasta zawsze tak dziwnie wyglądały nie wiem jak jest teraz ale wtedy to sielu sie starał i to bardzo za każdym razem robił update wy wyeliminowywać bugi ciągle nie wiem jak jest teraz ale wcześniej tak było 

Heh, no tak wbudowany bot na metinku to przesada z jednej strony, ale z drugiej uczciwie wobec każdego gracza.

3_1.png

Opublikowano

Sielu nie oklamujmy sie ile sam spamowalem o balansie postaci i kiedy zostal wprowadzony bo jezeli ja bilem 2 k a inna klasa przy moim full abs bila mi 10-20k ? :p

Powodzenia .

Opublikowano

Sielu nie oklamujmy sie ile sam spamowalem o balansie postaci i kiedy zostal wprowadzony bo jezeli ja bilem 2 k a inna klasa przy moim full abs bila mi 10-20k ? :P

Powodzenia .

Przecież nikogo nie okłamuję, napisałem już jak było.

3_1.png

Opublikowano

Sielu mówił o nowościach ,że wprowadzi ... czekamy już ponad 2 miesiące i nic :(.

Wiecej niz 2 miesiace, mysle ze z 3 :P

Odp:

cichy102, w 22 Paź 2014 - 16:01, powiedział:snapback.png

Najlepsze rozwiązanie to resecik serwera, czyli od nowa all.

Sielu wiem, że mówiłeś Nie, ale przemyśl to...

Niech serwer stoi a ja już wiem że w przyszłości będę miał trochę czasu  :P więc przyjdzie i czas na odnowienie metinka.

3_1.png

Opublikowano

Oj dobry server był gdy, max był 200. ;)

Te wojenki, mmm. ;)

Polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Oj dobry server był gdy, max był 200. ;)

Te wojenki, mmm. ;)

Polecam.

Pamiętam pamiętam:

To chyba największa wojna z okresu serwera.

3_1.png

Opublikowano

@~Sielu

można przewinąć od razu do 4:45 :D

ale nawalanka dobra,

ten nick.. ZielonaZabka coś mi mowi :D

No tak jak widać nie wybierałem zespołu bez żadnych względów ;)

3_1.png

Opublikowano

Pamiętam pamiętam:

To chyba największa wojna z okresu serwera.

Miałem być na tej wojnie. Ale ja za najma nie robię.

Sielu, gdybyś zrobił taki sam server gdy max był 200. Bez petów itd.

Grałbym, i pewno nie tylko ja. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Miałem być na tej wojnie. Ale ja za najma nie robię.

Sielu, gdybyś zrobił taki sam server gdy max był 200. Bez petów itd.

Grałbym, i pewno nie tylko ja. 

Wiesz co mówisz ;)

heh wystarczy poczekać. 

W nocy zostanie dodany npc z broniami na 65 lv stalkami i broniami na 75lv.

@ Npc dodany, stoi na środku placu w m1.

Dodatkowo m1 jest teraz na jednym ch.

sklepypng_wprhxxq.png

Także zapraszam do zabawy :P

3_1.png

Opublikowano

Kukuryku, Metinek.. Ahhh te czasy.. Jeden z lepszych serwerów na wakacjach, jak i przed. ( moim zdaniem ). Oj grało się grało.. Pamiętam.. 

Dobrze się grało, mimo kilku błędów, i oczekiwania na balans, który po długim oczekiwaniu w końcu nadszedł ! :D Wojenki - najlepsza forma rozrywki na serwerze.

Gdyby Ci się udało przejść na source'a wprowadziłbyś coś totalnie nowego, czego jeszcze nigdzie nie było, jakieś nowe rozwiązania, jakieś ulepszenia etc. W dodatku zrobiłbyś porządną reklamę, której zawsze brakowało na serwerze, uwierz mi, że grało by Ci sporo osób ( W tym również ja ).

Pomyśl nad przywróceniem metinka do życia !

Pozdrawiam i powodzenia życzę !

Opublikowano

Kukuryku, Metinek.. Ahhh te czasy.. Jeden z lepszych serwerów na wakacjach, jak i przed. ( moim zdaniem ). Oj grało się grało.. Pamiętam.. 

Dobrze się grało, mimo kilku błędów, i oczekiwania na balans, który po długim oczekiwaniu w końcu nadszedł ! :D Wojenki - najlepsza forma rozrywki na serwerze.

Gdyby Ci się udało przejść na source'a wprowadziłbyś coś totalnie nowego, czego jeszcze nigdzie nie było, jakieś nowe rozwiązania, jakieś ulepszenia etc. W dodatku zrobiłbyś porządną reklamę, której zawsze brakowało na serwerze, uwierz mi, że grało by Ci sporo osób ( W tym również ja ).

Pomyśl nad przywróceniem metinka do życia !

Pozdrawiam i powodzenia życzę !

No tak Sith zawsze mający rację :P

Zobaczymy jak to się potoczy. 

maly ss obecnych graczy, tak się bawią :D

metpng_wprxsah.png

3_1.png

Opublikowano

No tak Sith zawsze mający rację :P

Zobaczymy jak to się potoczy. 

maly ss obecnych graczy, tak się bawią :D

metpng_wprxsah.png

Nie jest tak źle myślałem, że na serwerze jest 20 osób ;) myślę, że jakby walnął w porządną reklamę to serwer mógłby się jeszcze rozwinąć. 

xD 

Opublikowano

Nie jest tak źle myślałem, że na serwerze jest 20 osób ;) myślę, że jakby walnął w porządną reklamę to serwer mógłby się jeszcze rozwinąć. 

Sprawdzałem i ludzie jednak chcą pogrywać na serwerze :P

160 online, odliczając gm boty to jakieś 70 graczy pewnie spokojnie gra :>

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...