Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista prywatnych serwerów Shakes&Fidget

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak dokładnie Gilu zrobił sobie taki temat i ma do tego prawo jako doświadczony technik plików sfgame.

Tak samo ty masz prawo do tego aby wypowiedzieć się pod tematem ;)

Ja już powiedziałem to co myślę i kończę ;)

Swoje zdanie wyraziłem w sposób kulturalny dla tego jeżeli ktoś by się z nim nie zgadzał i koniecznie chciał odpisać także proszę o zachowanie kultury

Pozdrawiam

Nie chce nic mówić, ale po co ta ''OCENA'' no k*rwa bez przesady. Ma swój serwer to niech sobie go ocenia, a nie innych. Hmmm moze i jest jakimś tam technikiem, ale to nie znaczy, że może sobie oceniać według siebie. Według niego to najlepszy serwer to jego własny każdy inny założyciel by wyróżniał swój jako jakiś najlepszy.

nie pozdrawiam.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale po co ta ''OCENA'' no k*rwa bez przesady. Ma swój serwer to niech sobie go ocenia, a nie innych. Hmmm moze i jest jakimś tam technikiem, ale to nie znaczy, że może sobie oceniać według siebie. Według niego to najlepszy serwer to jego własny każdy inny założyciel by wyróżniał swój jako jakiś najlepszy.

nie pozdrawiam.

;) Gilu zrobil ten temat jeszcze przed postawieniem attessi i ocenil wedlug siebie serwery nic nikomu nie przeszkadzalo a jak postawil swoj i dodal w nim wiele nowosci typu portal, lochy gildii itd. i ocenil serwer jako najlepszy to od razu negatywne komentarze ;D

Ale to nic nie szkodzi, wydaje mi sie, ze Gilu nie bedzie sie przejmowal tym co kto pisze, ale robil po prostu swoje jak najlepiej potrafi, kazdy ma prawo do wlasnego zdania i nie mowie, ze jest zle jest to po prostu twoje zdanie i podzieliles sie nim na forum ;) to samo zrobilem ja i w dokladnie taki sam sposob zostal spisany spis serwerow przez Gila po prostu wyrazil w skali od 1 do 10 swoje zdanie ;), aby wchodzac na serwer mozna bylo cos wiecej sie o nim dowiedziec np. to czy stoi na platnym, czy darmowym hostingu, ktory padnie po 2 dniach ;) czy warto na nim grac czy tez nie ;) Nikt nie zabrania innym wlascicielom serwerow robic podobna ocene lub po prostu zrobic ankiete i dac prawo do glosowania po prostu uzytkownikom mpc, jednak Gilu postanowil zrobic to w ten sposob, moze powinienes sam napisac jakis lepszy temat a nie krytykowac czyjs ;)

Ps. nie rozumiem slowa ,,nie pozdrawiam'' co masz na mysli? obaj jestesmy z Polski, mowimy w tym samym jezyku i moze nie bedziemy sie wszyscy kochac itd., ale jakis rodzaj pewnej kultury powinien byc zachowany, chocby ze wzgledu na to, ze ja szanuje kazdego polaka i do ciebie nic nie mam a ty prowokujesz ;)

POZDRAWIAM

Opublikowano

sharke po cholery piszesz , lepiej trzymać dla siebie i innych którzy lubią grać na attessi a nie użerać się z krytykami.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...