Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista prywatnych serwerów Shakes&Fidget

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna by bylo jeszcze dodac jakie sa to serwery np czy jest to Hard czy Easy taka moja mala propozycja. 

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Kliknij spojler, wtedy masz opisane co jest na serwerach.

Dlaczego pominąłeś mój serwer? Jak lista to lista, bez wyjątków czy mnie lubisz czy nie. 

exhard.nitr0o.tk
Opublikowano

Dlaczego pominąłeś mój serwer? Jak lista to lista, bez wyjątków czy mnie lubisz czy nie. 

exhard.nitr0o.tk

Może dlatego, że ta lista powstała zanim twój serwer zaczął istnieć?...

Opublikowano

Może dlatego, że ta lista powstała zanim twój serwer zaczął istnieć?...

Edytował 11 listopada, więc mój serwer wtedy już dawno istniał :)

Opublikowano

exhard.nitr0o.tk

Dodałem. Dlaczego uważasz, że cię nie lubię? Po prostu nie miałem czasu.

@GILUxDILU Prosze o dodanie livek.blutu.pl

Dodałem.

Dodaj http://exhard.nitr0o.tk/ i tytuł NAJLEPSZY SERWER POLSKI 

Myślę, że nie ty decydujesz o tym, który serwer jest najlepszy.

Opublikowano

Myślę, że nie ty decydujesz o tym, który serwer jest najlepszy.

Aha, czyli chcesz nam wmówić że attessia.pl jest najlepszym serwerem ? 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Ten temat powstał tylko po to żeby rozpromować jego serwer. Zauważ że wszystkie serwery mają ocenę po 2 albo 4 a sobie dał 9 :)

To się nazywa skromność hehe :D

Opublikowano

Sam sobie odpowiedz, czy istnieje lepszy polski serwer od Attessia.pl

Ten temat powstał tylko po to żeby rozpromować jego serwer. Zauważ że wszystkie serwery mają ocenę po 2 albo 4 a sobie dał 9 :)

Mają taką ocenę ponieważ stoją na darmowych hostingach, a pliki to gotowce. 

@35000

I jeszcze ten dopisek przy Attesi :D.

Norbertsons z tego co wiem twój serwer już nie istnieje, więć mogę go usunąć z listy.

Opublikowano

@GILUxDILU

A z tego co ja wiem, to istnieje.

Więcej na norberts.vgh.pl

Udajesz czy naprawdę jesteś inny?

San napisałeś, że otwarcie będzie 18. Który raz już otwierasz ten sam serwer na tych samych plikach? 10, 15?

@update

Z listy serwerów został skasowane 2 niedziałające serwery.

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi na jakim innym privie działają lochy gildii, portal, tak rozbudowany item shop i na jakim innym privie ktoś wogóle coś robi poza wklejeniem gotowca? GILUxDILU ciągle coś dodaje i zmienia, jeżeli podacie podobny serwer, na którym także jest wprowadzonych tak dużo rzeczy i Gilu uzna, że jest lepszy od attessi to z pewnością zmieni ocenę ;) stawiacie serwery na hostingu udostępnionym przez Nitr0o lub innym darmowym i max. to co zmieniacie w plikach to blokada bugu w gildii ;) noi na niektórych serwerach oryginalna grafika ;) ale nawet nie blokujecie botow co to za gra gdzie uczciwy gracz ma 90 lvl np. w 2dni, a bot w 2dni wbije z 300lvl na attessi boty są wylapywane i banowane ;) nie muszę się zresztą wam tłumaczyć, ale denerwuje mnie takie coś, gdzie Gilu się stara wprowadza nowości itd. a wy stawiacie gotowce i chcecie niewiadomo jakie oceny ;) ps. Zauwaz, że Gilu założył ten temat zanim powstał serwer attessia ;)

To tyle z mojej strony ja tylko wyraziłem swoje zdanie tak samo jak Gilu z oceną serwerów gdyby wszystkie oceny były np. 0/10 a attessi 10/10 to można by było mówić o niesprawiedliwym ocenieniu serwerów, a poza tym Gilu zrobił tą ocenę według siebie jeżeli macie inne zdanie napiszcie nazwę serwera i co zostało w nim wprowadzone i swoją ocenę dla tego serwera a Gilu z pewnością go sprawdzi i oceni ;)

Jeżeli coś wam nie pasuje zróbcie własny temat i dajcie attessia nawet ocenę 0/10 nie będziemy mieli pretensji, ponieważ i tak mamy swoje zdanie

Pozdrawiam

Ps. czekam na wasze gorzkie żale ;)

Opublikowano

@@Shark221

AAAAA czyli gilu ma oceniać serwery a nie gracze no pozdro dla ciebie

Tak dokładnie Gilu zrobił sobie taki temat i ma do tego prawo jako doświadczony technik plików sfgame.

Tak samo ty masz prawo do tego aby wypowiedzieć się pod tematem ;)

Ja już powiedziałem to co myślę i kończę ;)

Swoje zdanie wyraziłem w sposób kulturalny dla tego jeżeli ktoś by się z nim nie zgadzał i koniecznie chciał odpisać także proszę o zachowanie kultury

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...