Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ v25

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak używać:

1. Uruchom grę.
2. Uruchom trainer.
3. Wybierz interesującą Cię funkcję.
4. Korzystaj!

Jeśli nie chce się uruchomić - wyłącz oprogramowanie antywirusowe lub dodaj trainer do wyjątków antywirusa.

Objaśnienie poszczególnych funkcji:

F1 - zwiększona masa pojazdu.
F2 - ściany stają się gładkie
F3 - jazda przez przedmioty/drogi/budynki itp.
F4 - przenikanie przez auta, znaki drogowe, pułapki itp.
F5 - auto-pilot.
F6 - nieskończone power-upy.
F7 - natychmiastowe odnawianie power-up.
F8 - nie widzimy ekranu wczytywania (np. przy przechodzeniu do kryjówki).
F9 - wygrywanie wyścigu.
F10 - maksymalny poziom poszukiwań.
F11 - niekontrolowany ruch uliczny.
F12 - sprawiamy wrażenie gracza zlagowanego.
Del - wyrzuca wszystkich z lobby - jedziemy sami.
End + Enter - spam na czacie.
Home - kamera taka jak na miejscu spotkań.
PageUp - speed hack.
PageDown - potrojenie nagrody za ucieczkę.
Insert - ukrywanie menu trainera.
Pause - wyłączanie gry.

Num0 - TEBot

Co nowego w wersji v25:

Dodany został TEBot pod klawiszem 0 na klawiaturze numerycznej; wprowadzono ogólne poprawki.

Download:

http://www42.zippyshare.com/v/p5ynuIfU/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e0b62eca0d00a68a4c5efa057562f5d19456fd84fc893da877f5e3ed20e199dc/analysis/1431637853/

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 970
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na starym ( szybkim ) TE leci ban, lepiej przetestować ten raz na minutę

Edit

po 70 ucieczkach na razie nic się nie dzieje, leci dalej...

Opublikowano

To, że na starym leci ban udało mi się zauważyć. A jak z tym nowym? ;) Jak przetestujesz to podziel się wrażeniami. :D

Nabiłem jakieś 25 ucieczek. Po 2 godz. wszedłem do gry i na razie nie ma bana ;)

Opublikowano

Ja również nabiłem kilka ucieczek na nowym koncie i jak na razie nie miałem nawet sprawdzania konta, więc chyba odważę się włączyć bota na swoim "mainie" i po kilku godzinach dam Wam znać czy warto używać. :)

EDIT: Po ok. 3 godzinach używania "team escape bota" nie dostałem bana. Zapowiada się ciekawie. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przejeżdża mi 10 ucieczek i zrywa połączenie z serwerem. Ktoś może wie dlaczego tak się dzieje?

To znaczy ze masz bana tymczasowego ale nw z czego bo ja go uzywalem przez 1 godz i wszystko dziala :)

Opublikowano

Lepiej nie ryzykować. Jak zrobią aktualizacje systemu antycheaterskiego to bany kolejne polecą albo system  wykryje za szybko zdobyty majątek i ban. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

To znaczy ze masz bana tymczasowego ale nw z czego bo ja go uzywalem przez 1 godz i wszystko dziala :)

Nie prawda ;) Ban czasowy mamy przy komunikacie "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj ponownie później.".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie prawda ;) Ban czasowy mamy przy komunikacie "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj ponownie później.".

Ale po tym może się wyświetlić informacja o banie jak Kapienowi. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Żadna informacja się nie wyświetla. Po prostu zrywa mi połączenie (dalej mogę jeździć sobie po mapie, ale już nie wejdę do żadnego wyścigu), a po wyłączeniu gry od razu mogę ponownie się zalogować. Sytuacja się powtarza co dziesiątą/jedenastą ucieczkę.

Opublikowano

Żadna informacja się nie wyświetla. Po prostu zrywa mi połączenie (dalej mogę jeździć sobie po mapie, ale już nie wejdę do żadnego wyścigu), a po wyłączeniu gry od razu mogę ponownie się zalogować. Sytuacja się powtarza co dziesiątą/jedenastą ucieczkę.

hmm a jaki masz internet?

Opublikowano

SS ze Speed Testa:

559361413221863216323.png

Ale to nie wina internetu, bo na poprzedniej (szybszej) wersji działało bez zarzutów.

To musi byc wina internetu bo na moim necie 30mb/s nic nie wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...