Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Y-World # 97j+DS # Exp: 20 # Drop: 60% # START: 2.11.2014 #

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pograłbym ale na tej wersji to kazdy czit działa, od dupowania po autokilla ITP

Cóż, są banowani tacy userzy. Tego jakby nie przebijesz prawda :). Nie narzekałbym bo to serwer dla twardych graczy. Żywię niewielką urazę do Animy ale nie będę tu o tym pisał :). Jak ktoś ma czas i chęci to znajdzie tu swoje miejsce.

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie :) długoterminowy serwer,  nie kończymy przygód, zaangażowanie i poświęcony czas - nie będzie to zmienione i nieprzerwanie od 2m-cy !

Opublikowano

Bardzo fajny server. Świetni ludzie, porządna administracja. Najlepszy polski server ala x-world. Polecam!

Opublikowano

@UP 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Bardzo fajny server. Świetni ludzie, porządna administracja. Najlepszy polski server ala x-world. Polecam!

fajny, swietni, porzadna, najlepszy ....i co jeszcze ? moze frytki dajecie jeszcze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...