Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Y-World # 97j+DS # Exp: 20 # Drop: 60% # START: 2.11.2014 #

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/d5721451c5db7e282a79229afdb590494eedafdb

Najlepsze antywirusy nic nie wykryły, te które pierwszy raz na oczy widzę krzyczą o trojanach. Interesujące.

Uzywam AVIRA FREE , syn mi polecił <jest informatykiem >, czyż byś ten widział 1-szy raz ?

Ok nie bedę drążyła tego tematu, wezmę maina do wyjątku, tylko dlatego ze chce na tej wersji pograc :)

@  MEaThreeX™  twoje zachowanie kwalifikuje się pod nękanie w sieci, przystopuj troche , masz problemy w zyciu ? psycholog się kłania !

EDIT : ciężko ale dobrze się gra :)

Opublikowano

po mału do przodu , coraz więcej online :)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Windowsa mam 8 :/  jak uruchamiam jako administrator tak samo sie dzieje :( a chcialem sobie pograc

Spróbuj skopiować folder Y-WORLD na inny dysk. Może coś ruszy.

Opublikowano

Mam problem jednak z mainem, mimo, ze dałam do wyjątku, moj antywirus usuwa go na bierząco .

Dwa dni mialam przerwy w grze  , przed chwilą dał znać, ze usunął zainfekowany plik .

Chcę zaznaczyć, ze nie narzekam  ale  nie chce ryzykować, zeby wyłaczyc ochrone.

Mój komputer to moje sanktuarium , nie dam zniszczyć swoich danych przez jakis wirus  <juz mialam taką przygodę >

Będę jeszcze kombinowała :)

Opublikowano

Spróbuj skopiować folder Y-WORLD na inny dysk. Może coś ruszy.

niestety nic nie da bo moj laptop ma 1 dysk tylko.

Próbowałem juz wylaczyc zapore systemu.  przeinstalowac gre i nic :/. chyba jestem skazany na to żeby pogodzić się z tym ze nie zawitam na serwie

Chyba wiem na czym polega moj bląd.. moglby ktos wrzucic do sieci Plik main.exe ??

Gdy wgralem innego main.exe to wyskoczyl blad. http://scr.hu/2hca/ests6 moglby ktos ten 1 plik wrzucic zebym mogl go pobrac ??

Opublikowano

podesle ktos ten main.exe?

tez mam z tym problem..

sluchaj ja sciagnelem x-world i od niego wkleilem main.exe :) i dziala  

ktos przyjmuje nowch do Gildi ?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...