Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Y-World # 97j+DS # Exp: 20 # Drop: 60% # START: 2.11.2014 #

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa pierwsze loty ^^ cieszcie jeszcze poki sa ;p ta ver nie ma racji zywota na dluzsza mete chociaz obiecujecie ze nie zmienicie przyjdzie taki czas ze bedziecie musieli ^^ ogolnie pogralem troszeczke u was i czysta kopia znanego nam juz serwer ktory zaczyna sie na x ^^^ nawet reg taki sam i strona startowa i ogolnie wszystko ^^ tak zzzerznac

zobaczylem pogralem wyszedlem poczekacie jeszcze pare miechow i zobaczycie ze ta ver jest dobra na chwile ^^ ale zycze wam powodzenia  :)))

Szkoda, że jak na razie jesteś jedyną osobą, która wypowiada się w tym temacie w takim tonie. To, że ta wersja nie ma racji bytu to twoja subiektywna opinia. Sam nie grałem na x-w, ale zaczynałem przygodę z MU właśnie w czasach tych starych wersji, gdzie 97j była jedną z nich i jest to jeden z głównych powodów dla których zacząłem grać właśnie tutaj. Nie chcesz grać, nikt Cię nie zmusza, ale nie przekreślaj z góry czegoś co cały czas się rozwija. Wystarczy spojrzeć na rosnąca liczbę online. Nowi gracze wciąż dochodzą, więc jakoś sobie bez Ciebie poradzimy. Ja ze swojej strony ponownie zapraszam!!

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy serwer jest planowany jako dlugoterminowy?

PS. I jak chcecie urozmaicić graczom grę, na tej starej i nie oszukując się nudnej wersji?

Opublikowano
Witam, mam pytanie, czy serwer jest planowany jako dlugoterminowy?PS. I jak chcecie urozmaicić graczom grę, na tej starej i nie oszukując się nudnej wersji?

Tak, serwer długoterminowy.

Odnośnie "nudności" wersji, to nie wersja jest nudna, a ilość graczy na serwerze tworzących otoczkę nudy. Ile jest serwerów low czy też high na którym wieje nudą, a przecież mają nowsze i najnowsze wersje ? Dlaczego? Mimo, że są eventy bazowo wbudowane w klienta. Odpowiedź sama sie nasuwa, bo mało kto tam gra, co Ci z eventu na który chodzisz sam lub we dwoje jak papugi będziecie gderac do siebie?

Urozmaiceniem w tych czasach jest już fakt ile osób gra na serwerze, żadna mi to frajda widzieć te same japy, a ilość tych jap oscyluje w granicach 3-5, a nie jak u Nas, 50-100, a limit osób online został niedawno zwiększony do 120 graczy, a może i więcej.

W pamięci zawsze zostają te burzliwe sytuacje, a cisza Naszej uwagi nieprzyciaga, tutaj burzliwościa nazywam ilość graczy którzy są i będą z wielu względów, choćby Administracji dbającej o jakość serwera i jego detale.

Bez fundamentu nawet umiejscowienie sedesu nie ma sensu, a jak już się go umiejscowi to zaraz sie zasra i do beki, a też załatwianie sie na podwórku nie jest zbyt dobre, mała legenda : sedes - teraźniejsze serwery, fundamenty mamy i to pokaźne w postaci dobrych zarządzających, a nie ślimaków rzekomo biegnących.

W planach jest dodanie nagród za BC i DS, czyli odświeżenie "jaskiń" które kiedyś kiedyś były oblegane i wprowadzaly wszystkich potrochu w mu.

Wszystko generuje koszta, ale na pewno w tył nie biegniemy i biec nie będziemy.

Pozdrawiam Anima

Opublikowano

Polecam ! :)

Gram i jest wiele wiele urozmaiceń , staram się wspierać początkujących :> (np zabijając TOP,kę aby wyrównać szanse) .

Jeżeli ktoś szuka long serwera --> Wlaśnie go znalazł !: )

Opublikowano

Jaki tu jest sezon?

97j + 0,99 itemy + 1.0 mapy

Użytkownik DIPPY, jego posty można mówiąc potocznie zlewac, dlaczego? Zrzedzil jak to mu ciężko na serwerze expić i chciał zmiany konfiguracji serwera exp na high tj. 100exp, bo jak określi żmudnie to idzie.

Do tego chciał zniesienia kar dla graczy za afk czy inne przewinienia, bo gdzie indziej było inaczej "ble ble ble" typowy gracz z high serw chcący stawiać postać i iść na kawe mając kilka setów. Mało ambicji i kreatywności, nie przeszło mu, bo jeden głos przeciwko setce innych, jak mogłoby być inaczej. Na szczęście reszta graczy wie na czym polega rozwój postaci na dlugodystansowym serwerze z low exp i chwała im za to.

Negatywne wypowiedzi czy ironiczne to osoby które albo dostały kasację konta za dupowanie w prezencie, albo chciały zmienić system kar i konfigurację, bo chcą high serwer który długo postoi, ten jest low i tak jest najlepiej, dla ambitnych bez narzucania się i much w nosie.

Edytowane itemki, acha. Ale jak w każdej reklamie serwera znajdą się zwolennicy zmian pod siebie, powodzenia zycze

Pozdrawiam i zapraszamy

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER, NAPRAWDĘ WARTO! 

REJESTROWAĆ SIĘ I GRAĆ! MIŁA ATMOSFERA, ZAJEB*STA ADMINISTRACJA! NIC NIE STRACISZ! KAŻDY POMAGA JAK MOŻE NOWYM!

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer! Świetna administracja, mili gracze którzy chętnie pomagają innym. Miałem zakończyć moją 'kariere' w MU. Ale dowiedziałem się o tym serwerze od znajomego i postanowiłem wrócić, tylko i wyłącznie dla tej wersji! Rewelacje i gorąco polecam serwer prawdziwym weteranom MU ONLINE, jak i również nowym, mniej doświadczonym graczom. 

Widzimy sie na serwerze!

Debiutant.

Opublikowano

coś w sam raz dla mnie po 350 res dość mały exp  już zasysam i odpalam Do zobaczenia na spotach ^^

Brak Sygnaturki YEAH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...