Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Y-World # 97j+DS # Exp: 20 # Drop: 60% # START: 2.11.2014 #

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WEEKEND Z Y-WORLD   Z podniesionym Experience z x20 do x30 oraz podwyższonym dropem Chin zacznij zabawę z Y-WORLD!

To najlepszy moment, by wbić 1. resa!

Opublikowano

Wreszcie coś ciekawego !:D

serwer się rozwija zapraszam serdecznie ;) 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

GAP zniesiony!

Maksymalna różnica poziomów w party (GAP) oficjalnie zniesiona!

Ściągnij klienta, utwórz postać i dołącz do party z osobami, które mają już wysokie levele, by szybciej wbić 1 resa!

Opublikowano

Kont: 522
Postaci: 861
Gildi: 21
Strone odwiedzilo 50346 gości
od 01-11-2014

Oto statystki serwera

151 osób wbiło już pierwszego resa na swojej postaci. Zapraszamy!

Opublikowano

mpc.png

Tyle w temacie ! 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

3884414175690071275428.jpg

Na różne sposoby Nasi gracze zdobywają exp! Tutaj pad od Xbox i stary telewizor marki Neptun, z Y-World wszystko jest możliwe!

Zapraszamy gorąco

/ zdjęcie udostępnione za zgodą gracza

Opublikowano

Jest kozacko.

Exe kundzio +15 i jazdaaa :D

Nagordy co 6 rr a res co 2-3 dni. MEGA :D

Serdecznie zapraszam.

TOP 1 ma 16 rr :D A serwer ponad miesciac.

Opublikowano

Taaa pierwsze loty ^^ cieszcie jeszcze poki sa ;p ta ver nie ma racji zywota na dluzsza mete chociaz obiecujecie ze nie zmienicie przyjdzie taki czas ze bedziecie musieli ^^ ogolnie pogralem troszeczke u was i czysta kopia znanego nam juz serwer ktory zaczyna sie na x ^^^ nawet reg taki sam i strona startowa i ogolnie wszystko ^^ tak zzzerznac

zobaczylem pogralem wyszedlem poczekacie jeszcze pare miechow i zobaczycie ze ta ver jest dobra na chwile ^^ ale zycze wam powodzenia :)))

Opublikowano

Dzięki za powodzenia :) wszystko ma racje bytu jak jest odpowiednio prowadzone i nie zaniedbywane z głową na karku rozumiejąc graczy i tak chcemy działać, a nie z glowa w d***e. Ta wersja generuje tylu graczy, a nie inna. Dobrze widzą jaki klimat sie liczy, a eq nie buduje klimatu. Regulamin różni sie całkiem to samo strona, jedynie info odkopane, bo przydatne, dopóki xw był dobrze prowadzony to był i to jest brane wszystko co było najlepsze na y world, a tu dodatkowo mentalność Administracji pozytywna i przychylna graczom, co kto tam sobie myśli poza serwerem nie jest istotne , my robimy swoje, a jak są fundamenty odpowiednie to reszta też będzie stać, kwestia podejścia Administracji, bez tego najnowsze wersje upadaja, jak Administracja do d**y :) ale pociągniemy sprawe, jest doświadczenie i odpowiednia uwaga w stronę graczy siedząc kilkanaście godzin dziennie, mimo że rano do roboty trzeba wstawać.. I wiela wiela więcej, a samą uwage skupiamy na każdej maści graczy od starych po nowych nie zaniedbując nikogo , jeszcze nie jedna innowacja wejdzie na 97, a już znacząco dodano:) milej gry i zapraszamy!

Opublikowano

Taaa pierwsze loty ^^ cieszcie jeszcze poki sa ;p ta ver nie ma racji zywota na dluzsza mete chociaz obiecujecie ze nie zmienicie przyjdzie taki czas ze bedziecie musieli ^^ ogolnie pogralem troszeczke u was i czysta kopia znanego nam juz serwer ktory zaczyna sie na x ^^^ nawet reg taki sam i strona startowa i ogolnie wszystko ^^ tak zzzerznac

zobaczylem pogralem wyszedlem poczekacie jeszcze pare miechow i zobaczycie ze ta ver jest dobra na chwile ^^ ale zycze wam powodzenia :)))

Cóż za spostrzegawczość... Długo nad tym myślałeś?

X-World to jest legenda. Tworząc własny serwer chciałem nawiązać do tej legendy - głównie o wersję serwera, na której zapewne nie grałeś, a jak już to dopiero wczoraj. Y-World Nie jest żadną kopią, tylko nawiązaniem do tej legendy, która skończyła się wraz ze zmianą wersji w 2008 roku.

Ty zapewne na X-Worldzie grałeś od +/- 2012 roku więc nie masz zielonego pojęcia o czym mówię. Gdybyś choć trochę zainteresował się tematem, to wiedziałbyś, że na serwerze grają osoby, które z łezką w oku wspominają tamte czasy (na nowej wersji nie grali).

Opublikowano

Ja rozumiem wszystko mozna zrobic ale troche wlasnego wkladu a nie skopiowac duzo rzeczy i ta y-w rozlozyla mnie :) najlepiej prosze nie pisac ze nie mam zielonego pojecia bo gralem na poczatku ver. 97j na x-w bardzoooo dlugo wiec prosze nie pisac ze nie mam zielonego pojecia i nie oceniac mnie po nie znajomosci mojej osoby i wiedzy:)) powiedzialem to co mysle i widzie ale nastepnym razem prosze was wlozcie cos od siebie jak tylko skopiowac znany juz serweri sroki ale nie jestesmy na TY:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...