Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Y-World # 97j+DS # Exp: 20 # Drop: 60% # START: 2.11.2014 #

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, zapowiada sie świetnie! Na pewno bede grać, stare dobre, klimatyczne i wyważone mu 97j :) na taką wersję czekałem:)! Bez zbędnych bajerów:)

I tak jak autor tematu napisał, dostosowany tak żeby nie była to pogoń za rr, a frajda z każdego itemu exc czy spotkanego golda, wysiłek, a nie bicie rr i rzniecie sie jak Świnie, to nie masarnia jak high exp, oby było jak na starym xw pare lat temu!

polecam wszystkim!

Opublikowano

o tak już mi się myszka pali ;P 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

NJE GRAJ NA CZITAH

jak ja lubię ;o 

Screen10_30-16_41-0001.jpg

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Problem z wejsciem na server,antywirus szaleje po wylaczeniu antywira probujac wejsc na wstepie dostaje dc.prosze o pomoc :)

@Zrobione,chwile na servie i wspomnienia wrocily prawdziwy oldschool,zapraszam na server ;)

Opublikowano

Problem z wejsciem na server,antywirus szaleje po wylaczeniu antywira probujac wejsc na wstepie dostaje dc.prosze o pomoc :)

@Zrobione,chwile na servie i wspomnienia wrocily prawdziwy oldschool,zapraszam na server ;)

Antyvirus zapewne usunął plik main.exe. Antyvirusy traktują go jako wirusa. Wyłącz antyvirus, ściągnij na nowo Client, zainstaluj go i sprawdź.

Opublikowano

Antyvirus zapewne usunął plik main.exe. Antyvirusy traktują go jako wirusa. Wyłącz antyvirus, ściągnij na nowo Client, zainstaluj go i sprawdź.

Zrobcie czystego klienta , moj antywirus tez szaleje .

Ja nie ryzykuje , miałam juz problemy z innymi . <format dysku>

Wielu rezygnuje przez to .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...