Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na BoLu itp.?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. W tym temacie/poradniku chcę napisać kilka swoich spostrzeżeń, dlaczego właśnie NIE WARTO grać na tym syfie (inaczej tego nazwać nie mogę).

Gracze używający tego typu wspomagań pewnie poczują się urażeni tym tematem i wgl., ale w tym momencie mnie to nie interesuje, ponieważ bardzo nie lubię tego typu osób, które używają takich właśnie wspomagaczy. Oczywiście nie mam również na celu atakowanie kogokolwiek tym tematem, bo nie wiem kto tego używa, a kto nie. Po prostu chce tutaj napisać kilka spostrzeżeń i być może kogoś nauczyć samodzielności. Poza tym gracze (nie wszyscy) używający tego typu programiku szczycą się jego użytecznością i chwalą się tym faktem na prawo i lewo, ponieważ są tak do przodu i wiedzą, że nie ma za to bana, chyba, że bol zawiera exploity.

Co to są te exploity? Dzięki nim, możemy zrobić rzeczy, których normalnie nie da się wykonać np.: darmowe Q ashe, większy zasięg Q ryza, używanie umiejętności zza pleców itd.

Dlaczego uważam, że nie warto wspomagać się tym programem? Odpowiedź jest prosta. On (program) wykonuje za ciebie jakieś tam combo, nie ważne czy łatwiejsze/trudniejsze, fakt się dokonał. Bez tego programu bardzo wiele osób po prostu zginie. Nie raz widziałam, jak ktoś się pytał: "o jakie combo ma xxxx, bo na BOLu nie musiałem widzieć, a teraz mam problem bo go już nie używam". Z bolem nic sprawiedliwego nie zrobicie. Po prostu ten program oducza grać.. Niektórzy nawet nie umieją bez niego farmić.. Co z tego, że wbijecie na nim wysoką dywizję? Jak stanie Wam się z kimś zmierzyć 1vs1 to bez bola, za przeproszeniem się obsracie. Poza tym ktoś kto używa tego e-dopingu nie uczy się, i nie nauczy się grać. Dlaczego? A no dlatego, że nie będzie miał jakichś tam pomocniczych kreseczek, nie będzie mógł wciskać tylko jednego klawisza jakim jest SPACJA. Zadajcie Sobie pytanie, jakie to uczucie, kiedy wygra za ciebie linie jakiś program? Oczywiście, team może Ci pisać, że WP XXXXX, ale co z tego? Sami się zastanówcie czy warto. Też nigdy nie wiadomo, czy czasem nie będzie to karane, w końcu to program zabija za Was, a nie wy sami.

Nigdy tego nie używałam i nie mam zamiaru używać. Myślę, że zdania będą podzielone, jak to na forum. Też już mówię, że nie mam polaczkowego bólu dupy, że inni mogą, a ja nie. To jest po prostu moje prywatne przemyślenie na ten temat. Może ktoś sobie weźmie to do siebie, że rzeczywiście nie umie grać i czas najwyższy popróbować samemu. ;)

Proszę o niewypowiadanie się przez trolle i dzieci pozbawione jakiegokolwiek myślenia i podstaw ortografii.

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego piszesz o BoLu chodź na nim nie grałaś?

Nie opisuje go. To są moje przemyślenia i spostrzeżenia zebrane z tego forum i ligi.

Co ? Dostałeś po d***e od bolowca i teraz chcesz zmieniać świat ?

Oczywiście, że nie. Po prostu fajnie by było, gdyby nawet 1 osoba coś z tego wyciągnęła. ;)

Opublikowano

Nie opisuje go. To są moje przemyślenia i spostrzeżenia zebrane z tego forum i ligi.

Oczywiście, że nie. Po prostu fajnie by było, gdyby nawet 1 osoba coś z tego wyciągnęła. ;)

wiec nie gralas i nie wiesz co to daje

gra - zabawa, a to ze mi ja flejmerzy niszcza to ja zniszcze swoją dominacją grając na bolu

tak, lubie wygrywac i inni co grają na bolu pewnie też

co chcesz osiągnąć tym tematem?

­

Opublikowano

no ale to tru o.O bol to pisda, jak i jego user :3 

to tak jakbyscie grali na haxach w saperach, super, wow, mega czas, a mózg nadal jest papką którą można zgnieść i wysrać, pozdrawiam :3

167161466687770313241.png

Opublikowano

gra - zabawa, a to ze mi ja flejmerzy niszcza to ja zniszcze swoją dominacją grając na bolu

A co ty chcesz osiągnąć tym komentarzem? Nie muszę grać, aby wyciągnąć tego typu wnioski. LoL to nie jest jakąś tam gra, to e-sport. Nie swoją dominacją, tylko dominacją twojego programu.

Opublikowano

A co ty chcesz osiągnąć tym komentarzem? Nie muszę grać, aby wyciągnąć tego typu wnioski. LoL to nie jest jakąś tam gra, to e-sport. Nie swoją dominacją, tylko dominacją twojego programu.

e sport na solokju? umarłem

co chciałem osiągnąć tym postem? udowodnić ci jak bardzo jesteś poirytowana patrząc na inncyh którzy grają na bolu a ty w imie jakiś zasad nie możesz

po części jeśli jesteś inteligetna sugeruje ci ze ten temat to istny płacz 

­

Opublikowano

e sport na solokju? umarłem

co chciałem osiągnąć tym postem? udowodnić ci jak bardzo jesteś poirytowana patrząc na inncyh którzy grają na bolu a ty w imie jakiś zasad nie możesz

po części jeśli jesteś inteligetna sugeruje ci ze ten temat to istny płacz 

Irytuje mnie to, że ludzie używający tego czegoś pozostają bez konsekwencji. Jeśli zadowala Cie gra wygrana dzięki bolu to już twoja sprawa. Mój temat to nie żaden płacz, tylko moje przemyślenie. Jeśli masz z tym problem, to napisz swój temat, dlaczego warto używać bola, nie zabraniam. ;)

Opublikowano

esport w platynowej lidze, tam siedza mistrzowie tej gry nie gram na bolu ale jak komus staje gdy na nim gra to w czym problem? to nie ty mowilas ze gejow trzeba szanowac? wiec szanuj bolowcow nobku

dzis w nocy..

Opublikowano

Rito powinno wprowadzić kiedyś HS do lola co by mniej dzieci grało. Zobaczą że bol nie działa i życie mają zrujnowane. (Boshe 4 lata grom w lola na bolu a teraz nie dziala omg omg pls rito unistall hackshielt pls. Na MPC posty w stylu: Jak naprawić bola pls halp) :D

wHgO0WT.gif

Opublikowano

esport w platynowej lidze, tam siedza mistrzowie tej gry nie gram na bolu ale jak komus staje gdy na nim gra to w czym problem? to nie ty mowilas ze gejow trzeba szanowac? wiec szanuj bolowcow nobku

Co ma piernik do wiatraka? Nie napisałam, że trzeba ich szanować, tylko tolerować lel. League of Legends jest e-sportem, tyle.

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? Nie napisałam, że trzeba ich szanować, tylko tolerować lel. League of Legends jest e-sportem, tyle.

tobie stoi jak bez grasz czarek

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

puk puk

- KTO TAM?

- BÓL DUPY BOLOWCA, KTÓREGO DOTKNĘŁA PRAWDA

Wyzywali cię jak c*****o grałeś, więc sciągnąłeś bola i teraz pokazujesz ludziom, kto tu jest internetowym bandytą? xD To jest właśnie sedno takich programów jak BoL, L#. Stworzony dla ludzi, którzy chcą wygrywać, lecz brakuje im skilla.. Są na tyle zdesperowani, że dla osiągnięcia dywizji uciekają się do skryptów i wspomagaczy.  Serio takie osoby są w stanie wydać masę $$$, żeby oszukać swój prawdziwy poziom umiejętności. Ludzie, którzy stworzyli ten program trzepią gruby hajs na no-skillach z tego forum. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

kurde czyli lol to jest e sport?? to w co ja gram?

ja gram w e sport. jak to sie odmienia przez przypadki? to dota czym jest?

ja sadzilem ze lol to jest gra no ale dzieki za info teraz musze to powiedziec nickowi allenowi

dzis w nocy..

Opublikowano

esport w platynie, umieranie ciąg dalszy 

Irytuje mnie to, że ludzie używający tego czegoś pozostają bez konsekwencji. Jeśli zadowala Cie gra wygrana dzięki bolu to już twoja sprawa. Mój temat to nie żaden płacz, tylko moje przemyślenie. Jeśli masz z tym problem, to napisz swój temat, dlaczego warto używać bola, nie zabraniam. ;)

a mnie irytuje jak jakaś cebula (inaczej tego nazwac nie potrafie) wbija do działu bola, wypisuje głupoty w tematach, żali się jaki bol jest zły nie podając żadnych argumentów (sama stwierdziłaś, że kto gra niech lepiej się zastanowi nad sensem jego gry, więc zależy to od osoby)

puk puk

- KTO TAM?

- BÓL DUPY BOLOWCA, KTÓREGO DOTKNĘŁA PRAWDA

Wyzywali cię jak c*****o grałeś, więc sciągnąłeś bola i teraz pokazujesz ludziom, kto tu jest internetowym bandytą? xD To jest właśnie sedno takich programów jak BoL, L#. Stworzony dla ludzi, którzy chcą wygrywać, lecz brakuje im skilla.. Są na tyle zdesperowani, że dla osiągnięcia dywizji uciekają się do skryptów i wspomagaczy.  Serio takie osoby są w stanie wydać masę $$$, żeby oszukać swój prawdziwy poziom umiejętności. Ludzie, którzy stworzyli ten program trzepią gruby hajs na no-skillach z tego forum. 

co tam? żal ci 40 zł na bola? ja gram dla przyjemności a nie dla jakiejś poprawnie wbitej platyny xD

­

Opublikowano

a mnie irytuje jak jakaś cebula (inaczej tego nazwac nie potrafie) wbija do działu bola, wypisuje głupoty w tematach, żali się jaki bol jest zły nie podając żadnych argumentów (sama stwierdziłaś, że kto gra niech lepiej się zastanowi nad sensem jego gry)

co tam? żal ci 40 zł na bola? ja gram dla przyjemności a nie dla jakiejś poprawnie wbitej platyny xD

Gdzie ty masz tu dział Bola? Napisałam to bo mogłam. Jeśli masz z tym problem, możesz napisać swoje.

Lol e-sport, kurde ja nie wiedzialam, myslalam, że gram w gre dla przyjemności. dzieki za info

Do choinki.. Napisałam to ogólnie, a że ktoś gra dla przyjemność, czy dla skilla, to niech gra, nie moja broszka.

Opublikowano

Gdzie ty masz tu dział Bola? Napisałam to bo mogłam. Jeśli masz z tym problem, możesz napisać swoje.

pisałem o innych twoich postach w tamtym dziale ;)

więc masz jakiś uniwersalny argument który się tyczy każdego bolowca? bo ja nie widze i dlatego moim zdaniem ten temat nie ma najmniejszego sensu i jest on w skrycie płaczem na temat "jacy Ci bolofcy są źli, więc wyżalę sie na forum"

­

Opublikowano

Do choinki.. Napisałam to ogólnie, a że ktoś gra dla przyjemność, czy dla skilla, to niech gra, nie moja broszka.

ktoś moze grac na bolu bo to mu sprawia przyjemnosc wiec?

dzis w nocy..

Opublikowano

a mnie irytuje jak jakaś cebula (inaczej tego nazwac nie potrafie) wbija do działu bola, wypisuje głupoty w tematach, żali się jaki bol jest zły nie podając żadnych argumentów (sama stwierdziłaś, że kto gra niech lepiej się zastanowi nad sensem jego gry, więc zależy to od osoby)

@Spociuś

Stwierdzam, typ C :P

Jak mnie zaczyna irytować mówienie o tym forum, że "jest to forum o cheatach i w związku z tym nie można "hejcić" cheaterów. Mówicie, że jest to forum o cheatach, a 90% tematów w ogóle ich nie dotyczy. Dla mnie ta strona zamieniła tematykę na czysto dyskusyjną.

Zauważyłem, że już powoli zaczynają się pojawiać poważne posty dotyczące statusu majątkowego. Polska = bieda, cebulandia itd. Jeden gość mówi, że BOL to program, który niszczy przyjemność z gry, a fan BOL-a odpowiada mu: Pewnie nie masz hajsu na skrypty, piernicz się!

No o c***a chodzi ? Proszę mi o wytłumaczyć.

TYPY ODPOWIEDZI OD FANÓW BOLA JAKIE MOŻNA OTRZYMAĆ NA STWIERDZENIE: "Gracze grający na BOLU to oszuści, którzy nie potrafią sami wbić dywizji."

1. Typ A. "Bol nie dodaje skilla, wszystko zależy od Ciebie"

Ni c***a nie dodaje. Tylko masz magiczne opcje do harassu, auto-comba i wyliczania czy zabijesz danego przeciwnika

2. Typ B. "To jest forum o cheatach, a ty hejcisz cheaterów. Wypierdalaj."

Podejście typu: "W myślach zgadzam się z tobą, ale nie mam argumentów, więc wypierdalaj"

3. Typ C. "Nie masz hajsu na skrypty, won. Biedak z Polski. Typowy Polaczek, płacze o hajs. Za małe kieszonkowe?"

Szczerze nie mam pojęcia jak ktoś może krytykować czyjeś poglądy ze względu na status majątkowy, nie znając go...

Teraz napisze coś od serca:  P******e was bolowcy. Weźcie pod uwagę to, że nie pierdole was jako osoby żyjące i chodzące po tym świecie. Powtarzam: P******e was jako oszustów, którzy nie potrafią niczego sami osiągnąć w grze.

PS. Lee Sinor, który lizał d*** każdemu modowi w tym dziale, odpowiadał na pytania innych graczy jak członek RIOT-u - popiera Bola. Szczyt hipokryzji.

Lel wszyscy jesteście tacy sami. Tak, szkoda mi 40 zł, właśnie dlatego nie używam bola XDDDDD. Bolowiec nazywa kogoś cebulą - szczyt hipokryzji. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...