Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] KondziuChat - i czat masz ogarnięty

kondziu98

KondziuChat   

320 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy plugin się podoba?

• Tak
      188
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      26
    • Jest spoko
      48
  2. 2. Czy dalej rozwijać plugin?

• Tak
      252
    • Nie
      54
    • Nie wiem
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin mi się bardzo podoba 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Kurde bele dziwne daje chat cc i graczą nie czyści chatu tylko graczą z opem :).

Ty masz jakieś problemy, wszystkim dziąła poprawnie.

Wyłącz serwer i włącz ponownie

531001454960877632167.png

Opublikowano

Proponuje dodać takie coś że jeżeli klikniemy na nick gracza to sama wpisuje się komenda /msg nick

O

/V\

/''\

Opublikowano

Będzie działał na paperspigot 1.8.8?

Powinien działać bez zarzutu

Proponuje dodać takie coś że jeżeli klikniemy na nick gracza to sama wpisuje się komenda /msg nick

nie zły pomysł, pomyślę nad tym i zapewne w następnym update będzie :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngShorex Też tak mam lecz autor pluginu piszę że wina stoi po mojej stronie :( Najprawdopodobniej nic z tym nie zrobisz.

O

/V\

/''\

Opublikowano

twoj plugin nie działa pokazuje cały czas null

Mi i innym działa poprawnie, tylko nielicznym pokazuje null, i nie wiem w czym problem może leżeć.

Plugin był testowany chyba na wszystkich wersjach minecraft +1.7.x nawet niedawno testowałem na 1.9 i działał bez zarzutów 

Opublikowano

@kondziu98 Poprzednia wersja pluginu działa mi bez zarzutów. Sprawdź co dodałeś może znajdziesz błąd.

O

/V\

/''\

Opublikowano

NAJNOWSZA WERSJA PLUGINU 2.4.1 DZIAŁA JUŻ BEZ PROBLEMÓW!

Poprawiłem błąd z wczytywaniem config.yml na systemach Linux (serwery itp.)

• Usunięto komendę /chat rl
  • Poprawiono błąd z config.yml

Download:

Skan:

Opublikowano

Plugin fajny, tylko nie wiem czy nie zbyt skomplikowany jak dla nowych graczy z tymi kanałami :P

kanały nie są jakoś specjalnie skomplikowane, miały być bardziej skomplikowane lecz są na tym etapie,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...