Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] KondziuChat - i czat masz ogarnięty

kondziu98

KondziuChat   

320 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy plugin się podoba?

• Tak
      188
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      26
    • Jest spoko
      48
  2. 2. Czy dalej rozwijać plugin?

• Tak
      252
    • Nie
      54
    • Nie wiem
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REF

Będzie działać na wersji 1.8+?

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Będzie działać na wersji 1.8+?

Działa to na 1.8.+ tylko żeby było to stabilne to musiał bym zmienić tam na UUID, ale mimo to powinno działać :P

531001454960877632167.png

Opublikowano

Działa to na 1.8.+ tylko żeby było to stabilne to musiał bym zmienić tam na UUID, ale mimo to powinno działać :P

To może zmienisz? :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

@kondziu98 Zaktualizuj plugin do 1.8.x, ponieważ jeżeli zmieniam coś w configu to i tak plugin cały czas działa na domyślnym ustawieniu.

Opublikowano

@kondziu98 Zaktualizuj plugin do 1.8.x, ponieważ jeżeli zmieniam coś w configu to i tak plugin cały czas działa na domyślnym ustawieniu.

ponieważ musisz zrobić taki trik.

1. Serwer off, wtedy możesz zmieniać w configu
  2. Serwer on, zmieniasz w configu a następnie w minecraft wpisujesz "/chat reload" a następnie "/reload" i będzie działać :P

Opublikowano

ponieważ musisz zrobić taki trik.

1. Serwer off, wtedy możesz zmieniać w configu
  2. Serwer on, zmieniasz w configu a następnie w minecraft wpisujesz "/chat reload" a następnie "/reload" i będzie działać :P

Masz mnie za głupka? ;c Robiłem /reload, robiłem /chat reload i cały czas to samo.

Opublikowano

Masz mnie za głupka? ;c Robiłem /reload, robiłem /chat reload i cały czas to samo.

wychodzi na to że tak.

Ja to edytuję tak jak napisałem i mi działa, źle robisz.

Edytuj w configu potem /c rl i po tym /rl i będzie działać na 100%

Opublikowano

wychodzi na to że tak.

Ja to edytuję tak jak napisałem i mi działa, źle robisz.

Edytuj w configu potem /c rl i po tym /rl i będzie działać na 100%

A używasz spigota w wersji 1.8.7? xD

Opublikowano

A używasz spigota w wersji 1.8.7? xD

Wiesz co. Ja muszę ten plugin napisać od nowa ponieważ jest w uj zbugowany (zależy jak na to patrzeć)

I wtedy będzie na 1.7.x i 1.8.x , a nawet na 1.9.x (jak wyjdzie do tej pory)

Teraz nie chce mi się tego edytować bo nie za bardzo ogarniam UUID i muszę zobaczyć co i jak :P

A co do zmiany configu to czy próbowałeś z serwerem stop i edycji zapisu i serweru on?

Opublikowano

Plugin na zarządzanie chat'em zawsze na propsie.

Like ode mnie za wkład pracy.

Dziękuje :)

No Plugin Ciekawy

Jeszcze takiego nie widziałem

Dziękuje :)

=======

Dzięki za opinie :D

=======

REF

Opublikowano

REF
Chyba czas zabrać się za pisanie pluginu od nowa, od czasu gdy zabrałem się za plugin CheckPlayer, duzo się nauczyłem, Ciekawe jak wyjdzie plugin
Oczywiście muszę znaleźć czas xD

Opublikowano

REF.
Wakacje się kończą, a dla mnie się zaczynają xD
Zacznę pisać od nowa plugin by nie było żadnych bugów, i lepiej funkcjonał.
Ale musi mi się zachcieć xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...