Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] KondziuChat - i czat masz ogarnięty

kondziu98

KondziuChat   

320 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy plugin się podoba?

• Tak
      188
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      26
    • Jest spoko
      48
  2. 2. Czy dalej rozwijać plugin?

• Tak
      252
    • Nie
      54
    • Nie wiem
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kondziu98 super plugin, mam pytanie czy da się usunąć te kanały że nikt nie może ich tworzyć?

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

@kondziu98 super plugin, mam pytanie czy da się usunąć te kanały że nikt nie może ich tworzyć?

Są na permisje. Bez tej permisji nie będzie można nic robić z kanałami

• chat.command.kanal - Dostep do wirtualnych kanalow /ch

531001454960877632167.png

Opublikowano

Dobrze zaprezentowany, działa z małymi błędami, tak na przyszłość:

Pisze się "channel" ;)

HAHA

Ale literówka xD

W następnym Update zrobię poprawę.

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Grałem Serwer jest nawet nawet ale nie zupełnie mi chodziło o taki serwer.

Jaki serwer? PLUGIN :P

A co co ci chodziło? Co można poprawić, dodać.

Bo według mnie jest prawie wszystko związane z chatem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@kondziu98

Dodaj może:

- Globalna wiadomość.

- możliwość mutowania graczy na określony czas.

- Anty spam czyli np. gracze wysłali 5 wiadomości na sekundę to czat się blokuje.

- przedmiot np.Kartka papieru dzięki któremu będziemy mogli włączać/wyłączać/czyścić czat.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@kondziu98

Dodaj może:

- Globalna wiadomość.

- Anty spam czyli np. gracze wysłali 5 wiadomości na sekundę to czat się blokuje.

- przedmiot np.Kartka papieru dzięki któremu będziemy mogli włączać/wyłączać/czyścić czat.

- Globalna wiadomość.

Czyli napisanie wiadomości dla wszystkich za pomocą komendy? np: "/chat g Witajcie gracze!" -  [GMessage] Witajcie gracze!

Nie jest to zły pomysł. Pomyślę i dodam

Gracze(wszyscy) czy Gracze(gracz)??? Bo jest już Anty-Spam dla gracza na określony czas i blokuje jego pisanie na 5 sekund (ustawione w configu czas)

Dobry pomysł. Pomyślę i dodam!

Opublikowano

@kondziu98

Ten anty spam działa na zasadzie że jeden gracz nie może spamować ale jak np. mamy start serwera i każdy gracz się chce przywitać to się robi spam i w tedy np. czat wyłączał by się na 10/15/30 min

Czyli napisanie wiadomości dla wszystkich za pomocą komendy? np: "/chat g Witajcie gracze!" -  [GMessage] Witajcie gracze!

Tak dokładnie o to mi chodzi.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@kondziu98

Ten anty spam działa na zasadzie że jeden gracz nie może spamować ale jak np. mamy start serwera i każdy gracz się chce przywitać to się robi spam i w tedy np. czat wyłączał by się na 10/15/30 min

Tak dokładnie o to mi chodzi.

No to trochę według mnie bez sensu, admin może wyłączyć czat, Vipy wtedy tylko by pisali, no chyba że zrobię że wyłączyć czat na określony czas... hmmm to nie jest  zły pomysł. Tak zrobię wyłączenie czatu na czas.

No to w następnym update zrobię tą wiadomość /chat g [Wiadomość Globalna]

Opublikowano

A kiedy update? Wyczekuje :yay: :yay: :yay: bardzo go :)

nie wiem, jeszcze, kiedy, ale na pewno na mojej stronie pojawi się jako pierwsze. Myślałem na magiczną datą 01.01.2016. Bo może do tego czasu coś naprawię, dodam lub najdę bugi :P

Ale jak mówię na mojej stronie będzie można pobrać zanim go udostępnię tu  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...