Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Padłem w av2, nagle dostałem bana za domniemane WH, którego nie miałem. Odwołałem się na forum i od wczoraj czekam aż w końcu ktoś ruszy dupsko i to zobaczy.

140+ lvle pobugowali exp, mamy już topke i będą cofać do 140 znowu.

av1 było od 75, ludzie sobie na luzie powbijali levele, a teraz wszyscy muszą się męczyć w v2 do 80 bo nie mogli sobie poradzić z bugiem.

Traci ten serwer w mych oczach..

Opublikowano

Dlaczego serwer off nie mam pojęcia. Lecz czekamy, bo wstanie na pewno. Byle nie za długo, bo Niedziela nie trwa wiecznie :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Padłem w av2, nagle dostałem bana za domniemane WH, którego nie miałem. Odwołałem się na forum i od wczoraj czekam aż w końcu ktoś ruszy dupsko i to zobaczy.

140+ lvle pobugowali exp, mamy już topke i będą cofać do 140 znowu.

av1 było od 75, ludzie sobie na luzie powbijali levele, a teraz wszyscy muszą się męczyć w v2 do 80 bo nie mogli sobie poradzić z bugiem.

Traci ten serwer w mych oczach..

Gówno nie server, miał być stabilny, a po godzinie grania rzygać mi się chce tym gównem w v2 mnie wywaliło z 20 razy... Server widać jakby był robiony w tydzień na szybkiego oczywiście z gotowca... Kaska, kaska w głowie

Opublikowano

1. Licznik podkręcony !

2. Bugów nie ma dużo ale są konkretne np. bugowanie exp...!

3. Administracja serwera ciągnie lachę !

4. Sety broni są do 170lvl ? A max poziom 250...!

5. Cofnęło mi k***a exp ! 

6. Co drugi lata na WH !

No chłopaki nie udało wam się zrobić Diamonda... Niestety wasz serwer bardziej gówno przypomina :D

Już lepszy projekt mają typki z DiamondMT3.

Podkręcanie licznika nic wam nie da :)

Żenada, żenada, żenada ! 

Na 26 lvl założyłem FMS'a !!! :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

1. Licznik podkręcony !

6. Co drugi lata na WH !

No chłopaki nie udało wam się zrobić Diamonda... Niestety wasz serwer bardziej gówno przypomina :D

Żenada, żenada, żenada ! 

Po części się zgadzam, Lecz co do licznika to jestem zmieszany w tej kwestii. Gdzie nie pójdę pełno ludzi. Każde CH każdy spot w V2 zajęty. M1 też całkiem sporo osób.

Zagiąłeś mnie w tej chwili, gram 6-7 lat w metka, ale jeszcze nie widziałem żeby ktokolwiek latał z fms na -30lv. Ale człowiek uczy się całe życie, a i tak głupi umiera ^^

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Dziwne ja gram i nie mam bugów.

Dziwne, to czas otworzyć oczy i wyjść z nory krecie. 

Serwera nie polecam..

kiedy cofka?

Opublikowano

Dziwne, to czas otworzyć oczy i wyjść z nory krecie. 

Serwera nie polecam..

kiedy cofka?

Może mnie nie obrażaj..?

Cofka będzie tylko levelowa...

579571423327107377857.png

Opublikowano

56820312181141508183.jpg

W tym momencie mogę się tylko domyślać, ile osób rzucając mięsem aż zapomniało o oddychaniu. Ile osób pokonywało nowe bariery w dziedzinie długodystansowego rzutu myszką / klawiaturą :D Aż mi szkoda osób które uczciwie expiły :/

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Najlepiej aby sapphira oraz diamondmt3 połączyli siły :)

Sapphira bugi + duża liczba graczy

Diamondmt3 - bez bugów - mała ilość graczy

Wtedy wyjdzie serwer zajeb*sty :)

Nigdy wiesz co by z tego wyszło ? DiamondMT3 postałby pewnie 1/2 dni albo zaraz by było pełno bugów z nie wiadomo jakiej przyczyny 

!.!

A tak zarzekaliście się że Sapphira będzie lepszym serwerem od DiamondMT3 a w rzeczywistości na sapphira jest pełno bugów i banowanie osób niewinnych a na dm3 gra się przyjemnie i nie ma lagów 

Opublikowano

1. Licznik podkręcony !

6. Co drugi lata na WH !

Żenada, żenada, żenada ! 

To chyba nie grałeś na diamondzie ;d Bo tam właśnie bronie i zbroje były na 180 max a maksymalny lv był 250. Oczywiście, żeby wbić ten 250 trzeba było się mocno namęczyć, ponieważ lv wbijało się w av1 i większość robiła to na bocie. 

xD 

Opublikowano

Nagle podczas gry zaczęło mi wywalać błąd 97283810684435109481.jpg

I nie mam możliwości normalnej gry... Wywala go 1sek - 2min max pod odpaleniu clienta. A wszystko się zaczęło odkąd serwer chwilowo off.

Już białej piany dostaje przez ten błąd. Kombinuje, przestawiam, zamykam, odpalam różne programy / zapory / antywirusy / pliki itd. itp. I nic nie pomaga! :(

Ch*j wie jak, albo wgl kiedy. Ale po prostu w dziwaczny sposób zbugowała mi się postać :) Którą mogłem normalnie się przemieszczać, expić, dropić itd. z tym tylko że max do 2min wywalało błąd                    /\

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

SERWER W SKRÓCIE :

BRYŁKI POZNIKAŁY, DIABLO USUWA LUDZIOM POSTACIE BO JEGO KOLEŻKA POTRZEBUJE TAMTEGO NICKU...

chociaż strasznie się tym jarałem to teraz nie polecam, trzymajcie się jak najdalej od tego serwera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...