Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer jak malo ktory. Administracja pomaga jak moze, fajny klimat, exp, ulepszanie, dungeony. Spora liczba graczy. POLECAM.

Administracja pomaga jak najmniej może. Widać, że BLASK tego serwera Cię olśnił :)

Szkoda czasu na taki serwer, więc polecam Ci zagrać na innym o wiele lepszym serwerze, niż tracić czas na to dziadostwo :)

Opublikowano

Hmm.. 

https://www.youtube.com/watch?v=CdDTUAVotqo&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q'>https://www.youtube.com/watch?v=CdDTUAVotqo&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

A więc to prawda, mądry Tełodor napisał skrypt, gdzie każdy przez godzinę dostawał po 30-50 baryłek, do tego nie zrobili cofki.. ciekawy serwer.

Kompletne zbugowane dno, nie polecam. 

Najbardziej mnie zdołowało to, że nie zrobili cofki po takim czymś :(

https://www.youtube.com/watch?v=CdDTUAVotqo

Opublikowano

Diablo szkoda że wybrałeś kogoś takiego na technika :D

W sumie nic do cb nie mam ale wiesz co mnie rozwaliło?

Jak wypierałeś się aska że nie chcesz aby serwer padł na starcie a sam widzisz co się stało.

Nie bronię żadnego aska bo nie znam typa tylko śmieszne że mówisz na kogoś a widzisz sam ;)
Może serwer nie padł ale filmik up daje dużo do myślenia.

Pozdrawiam i sorry za spam :P

3_1.png

Opublikowano

Miał być taki super serwer.. standardowo poprzez nieudolność administracji wszystko poszło się wiadomo gdzie i co robić.

Odradzam grę na serwerze.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ciekawe kiedy szanowny pan Asek napisze kolejny genialny post który będzie tłumaczył obecną sytuację na serwerze  :rolleyes: . Za pewne zaraz się dowiemy że z tymi bryłkami to był taki żart i nic takiego się nie działo ^_^

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Jeżeli myśleliście, że Diablo i Teodor zrobią fajny serwer to pozdro dla was ;d ja wiedziałem, że tak się skończy dlatego nawet tu nie zaczynałem. Także odradzam tutaj gry. 

xD 

Opublikowano

Jak po takich bugach i tym, że wszyscy mają w kasy w opór ktoś tu jeszcze gra? Nie rozumiem.

Opublikowano

Jak po takich bugach i tym, że wszyscy mają w kasy w opór ktoś tu jeszcze gra? Nie rozumiem.

2014 rok.

Na jednym serwerze jest navi bryłek więcej niż potów a i tak gra prawie 1k osób xD

T; mam pytanie do graczy, czy serwer jest jak dm2? 

3_1.png

Opublikowano

2014 rok.

Na jednym serwerze jest navi bryłek więcej niż potów a i tak gra prawie 1k osób xD

T; mam pytanie do graczy, czy serwer jest jak dm2? 

K***a tylko jak bys chcial wiedziec po tym skrypcie od bombowrka wyjebali wszystkie brylki perly jak nie wiesz to nie pierdol ! 

Opublikowano

K***a tylko jak bys chcial wiedziec po tym skrypcie od bombowrka wyjebali wszystkie brylki perly jak nie wiesz to nie pierdol ! 

Spokojnie :P

ja nie piszę o inv*ri. Zapewne o niego ci chodziło ale nie ten serwer. 

Zanim napiszesz że P******* sam sprawdź czy ty nie pierdolisz bo nudne to jest :P

3_1.png

Opublikowano

Licznik jest podkręcony na 100%, a w tej chwili 600 osób. Wykrusza się, wykrusza :D

Opublikowano

Ja również ze swoją ekipą odchodzę z serwera.

To co zrobiła administracja to jedna wielka kpina z graczy nic więcej.

Jednak mimo wszystko sam projekt serwera oceniam na ocenę bardzo dobrą.

Działania administracji i ostatnie wydarzenia ocena naganna!

Opublikowano

Spokojnie :P

ja nie piszę o inv*ri. Zapewne o niego ci chodziło ale nie ten serwer. 

Zanim napiszesz że P******* sam sprawdź czy ty nie pierdolisz bo nudne to jest :P

Spokojnie panowie, temat nie służy do kłótni.

Opublikowano

A służy do uspokajania innych?

Btw. Dowiedziałem się świetnych rzeczy na temat bryłek i tego expienia. 

Największy powód, aby dać administracji serwera wielkie NIE na przyszłość.

Opublikowano

A ty nie spamuj tylko dawaj warny za wyzwiska i wulgaryzmy a nie uspokajasz inni odrazu dostają warny za byle jakie słowo i sam się uspokój.

P.S Nie polecam serwera i też się dziwie że gracze jeszcze graja skoro tak w kija lecą ja też grałem i odrazu przestałem naprawdę odradzam gry 

Opublikowano

jak tu byc spokojnym jak tu uj rozdaje brylki i mysli ze jak bedzie wkrecal ze gra 1k osob to bedzie faktycznie tyle gralo to wy sie chociaz ogarnijcie a nie dajecie warny za napisanie prawdy ale coz za dawanie warnow tym dobrym tez pewnie macie brylki na tym serwie ;D a jeszcze jedno tu pelno dzieci spamuje ja tu zglaszam a ty tu nawet warnow nie dajesz co to ma byc?

Opublikowano

jak tu byc spokojnym jak tu uj rozdaje brylki i mysli ze jak bedzie wkrecal ze gra 1k osob to bedzie faktycznie tyle gralo to wy sie chociaz ogarnijcie a nie dajecie warny za napisanie prawdy ale coz za dawanie warnow tym dobrym tez pewnie macie brylki na tym serwie ;D a jeszcze jedno tu pelno dzieci spamuje ja tu zglaszam a ty tu nawet warnow nie dajesz co to ma byc?

Taka branża :D

Ktoś powinien w końcu POMÓC zamknąć ten serwer. Myślę, że stanie się to w przeciągu 2 tygodni.

Wściekłych graczy nie brak, także połowa sukcesu :)

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=CdDTUAVotqo&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Cała prawda o serwerze.

Diablo to totalne DNO! Spodziewałem się po nim czegoś innego.

Wszelaka pomoc z jego strony kończy się wyzwiskami,banowaniem.

Powinien się cieszyć, że ktoś coś ładuję w is a do tego wyzywa naokrągło.

Nie polecam tutaj gry, nawet Admini ts3 wszystko wiedzą co się dzieje, m.in akcje na serwerze BETA.

Ps. odpalcie patchera, skin PLA beka.

Jak chcecie więcej info zapraszam Ts3.

Heniek.

Opublikowano

A ja Wam mówilem , to i w komentarzach u mnie " łoo saphira z*******y serwer"

Dno i wodorosty , od poczatku bylo wiadomo że teodor nachapie troche kaski i ciao ;)

nie polecam

nie pozdrawiam

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Szczerze, to i tak nie mamy z gildią gdzie grać. Więc jeżeli nie spieprzą sprawy do końca, a może uda im się nawet nieco polepszyć sytuację serwera. Zostaniemy :)

Pozdrawiam. NekareST

BBG

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

W dniu dzisiejszym stojąc sobie w M1 dostałem bana perma. GM napisał ,że dostaje go za darmo. 

No bardzo fajny serwer. Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów. Nie polecam.

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...