Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Diablo to pacholek,nie ma nic do gadania.

Ty wiesz najlepiej Randomie.

Na miejscu diablo przemyślałbym jednak połączenie diamondmt3 z sapphirą 

1999014117685381238864.jpeg

Nie dziala -_- tez chcialem obczaic..

Widze opinie raczej kiepskie. Ile online? 

800+

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Na starym diamondzie pod koniec też kręcili, poza tym połowa serwerów ma kręcony licznik.

Crive miał wyjebane w ten serwer... Jemu nawet się nie chciało licznik podkręcać bo przecież wszystko za niego robił Snap, a po odejściu Snapa Diamond upadł :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Nawet jeśli ten serwer stanie na nogi, to nie polecam tutaj gracz.Czemu? Bo na serwerze nie są przewidziane żadne aktualizacje, czyli po prostu serwer nie ma zamiaru się rozwijać.Ile taki serwer może pociągnąć? Ludzie teraz głowią się nad nowymi dungami, mapami, questami, nowym eq a tutaj jest po prostu zatrzymanie w czasie i nie, to nie jest klasyczny Metin.Wiecie jak wygląda klasyczny Metin? Maks. level 99 - 120, 6 -7 bony, kd +5/80%, biała zbroja/hwang.A no i kwestia expa.Po 2 miesiącach będzie tak, że 200 levele będą expić na jeden mapie av2 z levelami 80-105 i to nie jest żadna rywalizacja, bo taki 100 level nie będzie miał szans odbić spota 200 levelowi.Nie wiem dlaczego nagle exp przestawał lecieć na tej mapie od 190 czy tam 185.Głupota świata.

Opublikowano

To więc tak.

#1 Licznik jest kompletnie podkręcony.

#2 Serwer miał włamania na strone, serwery gry itp.

#3 Bryłki oraz eq od gma krąży po serwerze od włamania.

#4 Administracja to dzieciaki, mają w was kompletnie wyj#bane :)

#5 Nie posiadają dostępu do domeny sapphira.eu

#6 Profesjonalne zabezpieczenia, sami widzicie co sie dzieje

#7 Bugi, bugi, błędy i niechęć administracji do pomocy.

#8 Serwer dzieciaków.

#9 Grożenie mi w niczym wam nie pomoże, przeliczyłeś się teodorku z serwerkiem jaki to ty świetny jesteś :)

#10 Wasze wszelkie dane konta itp. nie są bezpieczne radze pozmieniać wam hasła bo wyciekły pliki sapphiry jak i wszystko co mieli :)

#11 Tyle.

NIE POLECAM.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Swoją drogą rekord chyba pobity co ? :D

Co do serwera, no nie ma w nim nic z mojego punktu widzenia jako gracza bo też grałem teraz zaprzestałem.

Niczym się nie wyróżnia ale graczy dużo. Dziwne ale tak to już jest :P

Pozdrawiam. 

3_1.png

Opublikowano

Serwer padnie szybciej niż powstał, jak to napisał Trobol. 

Widziałem już u jakiegoś ziomka z mpc pliki sapphiry, nie wiem skąd je miał..( i do końca nie wiem czy to fake ) lecz temat już dawno jest w koszu. 

Serdecznie odradzam tu gry, to jest po prostu kabaret.. żebyście później nie płakali, szczególnie dzieci IS'u. 

Mam pytanie, na ile miesięcy jest opłacony dedyk?

ps: rekord pobity. trollface.png

Opublikowano

Przecież to jest reaktywacja DiamondMt2, Diamond też padł w pierwszy dzień i otworzyli go ponownie za tydzień, chłopaki po prostu chcą się utrzymać jak największe podobieństwo :D

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przecież to jest reaktywacja DiamondMt2, Diamond też padł w pierwszy dzień i otworzyli go ponownie za tydzień, chłopaki po prostu chcą się utrzymać jak największe podobieństwo :D

haha Dobre leci like. A  co do serwera Nie polecam zakończyłem grę jak pisałem na 46 lvl gdzie kilka dni go wbijałem xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

haha Dobre leci like. A co do serwera Nie polecam zakończyłem grę jak pisałem na 46 lvl gdzie kilka dni go wbijałem xD.

Kilka dni dobre hahaha. Jeszcze jakbys gral na sapphira bylo by dobrze.

To więc tak.

#1 Licznik jest kompletnie podkręcony.

#2 Serwer miał włamania na strone, serwery gry itp.

#3 Bryłki oraz eq od gma krąży po serwerze od włamania.

#4 Administracja to dzieciaki, mają w was kompletnie wyj#bane :)

#5 Nie posiadają dostępu do domeny sapphira.eu

#6 Profesjonalne zabezpieczenia, sami widzicie co sie dzieje

#7 Bugi, bugi, błędy i niechęć administracji do pomocy.

#8 Serwer dzieciaków.

#9 Grożenie mi w niczym wam nie pomoże, przeliczyłeś się teodorku z serwerkiem jaki to ty świetny jesteś :)

#10 Wasze wszelkie dane konta itp. nie są bezpieczne radze pozmieniać wam hasła bo wyciekły pliki sapphiry jak i wszystko co mieli :)

#11 Tyle.

NIE POLECAM.

1.wejdz na serwer i zobacz ile ich jest. No chyba ze to takie trudne

2.Bo debilu miales dostep i zajebales domene. A na serwer wlaman nie bylo

3.Kutaz prawda. Brylki zostaly wycofane

4.wejsz na ts i zobacz ze caly czas ktos cos robi

5.Bo ja zajebales kretynie

6.Co sie dzieje? Sponsor mial takie same passy. No duzo to ma do zabezpieczen

7.Tak jak mowilem administracja caly czas zapierdala i pomaga eliminuje bugi

8.Wiekszosc osob ktorerobia serwery maja 17-20 lat. Nie wiem ile ty masz ale Taurios tez padl i dzieckiem nie jestes.

9.Bez komentarza. Jqkos serwer stoi bugow jest coraz mniej administracja jest caly czas

10.Info z palca. Jedyne co wycieklo to pliki Tauriosa

11.Wez Arcros juz skoncz nie jestes na serwerze na ts a najwiecej wiesz.

Zapraszam na serwer.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Zachwycałem się serwerem strasznie dopóki nie znalazłem chwili czasu i na nim nie pograłem.

A więc może zacznę wymieniać rzeczy do poprawy by serwer był w stanie idealnym :

#1.Forum - totalna tragedia. Zero porządku, ładu i schludności. Moim zdaniem odjebane byle jak. 

#2.Bonus_Switcher - skoro tak bardzo chcieliście "reaktywować" starego Diamonda to dlaczego zabieracie mu jego świetność? Expiło sie łatwo a o ekwipunek trzeba było zabiegać spory skrawek czasu a tu wchodzę sobie na serwer i GM pisze na czacie " BS jest dozwolony"... załamałem się, najlepiej wgrajcie wszystkie cheaty do clienta ew. już wybonowany ekwipunek perfect. bo po co mają się męczyć ludzie jak można wszystko mieć pod mordą? 

#3.Ulepszanie_Epików - Nie wiem czemu ale na filmikach na YT widziałem chłopaka co inna postacią niż Sura normalnie ulepszał sobie niebianke a ja tego metalem zrobić nie mogę.

Tak, więc ogarnijcie się bo na samej Pa$ji daleko się nie zachodzi a liczy się coś więcej w tym fachu.

Na serwerze jeszcze gram ze względu na starego Diamonda i mam nadzieję, że przekonacie więcej osób swoją pracowitością i serwerem bo ogółem jest ok

Opublikowano

Sapphira2.eu - link do strony głównej.

Co do wszelkich mitów związanych z serwerem typu - wyciek bazy, pliki sapphiry na MPC Forum to zwykłe mity od ludzi których po prostu zjada zazdrość (szczególnie od Pana Arcrosa (Trobola) którego coś boli bo Teodor nie chciał z nim serwera robić  <_<). Nic na MPC Forum nie ma. Wszystko to jeden wielki mit. Co do bugów staramy się to wszystko ogarnąć. Bryłki tak czy tak musiały zostać skasowane bo gracze nabili sobie je mając zbugowany exp na 75 lvl'u. Przez najbliższe 2 dni w ramach rekompensaty będzie aktywny bonus Yang. Jeżeli ktoś zakupił coś z IS'u, lecz zniknęło mu to proszony jest o kontakt poprzez TS bądź Nasze forum.

Dodatkowo, informacja o poprawionych bugach dla tych którzy nie wiedzą:

- Poprawiony EXP.

- Zlikwidowany bug expa na metkach.

- Zwiększony drop Yang na mapkach od 105 +

W najbliższym czasie postaramy się dodać DC aby ludzie mogli expić dalej, poprawić DT i ogarnąć clienta (niektórzy z nim mają problem).

BTW. Arcros - jesteś ostatnią mendą. Taki syf jak ty nie zasługuje na to aby ktokolwiek z nim robił serwer. Nie podarujemy Ci tej domeny :).

Zachwycałem się serwerem strasznie dopóki nie znalazłem chwili czasu i na nim nie pograłem.

A więc może zacznę wymieniać rzeczy do poprawy by serwer był w stanie idealnym :

#1.Forum - totalna tragedia. Zero porządku, ładu i schludności. Moim zdaniem odjebane byle jak. 

#2.Bonus_Switcher - skoro tak bardzo chcieliście "reaktywować" starego Diamonda to dlaczego zabieracie mu jego świetność? Expiło sie łatwo a o ekwipunek trzeba było zabiegać spory skrawek czasu a tu wchodzę sobie na serwer i GM pisze na czacie " BS jest dozwolony"... załamałem się, najlepiej wgrajcie wszystkie cheaty do clienta ew. już wybonowany ekwipunek perfect. bo po co mają się męczyć ludzie jak można wszystko mieć pod mordą? 

#3.Ulepszanie_Epików - Nie wiem czemu ale na filmikach na YT widziałem chłopaka co inna postacią niż Sura normalnie ulepszał sobie niebianke a ja tego metalem zrobić nie mogę.

Tak, więc ogarnijcie się bo na samej Pa$ji daleko się nie zachodzi a liczy się coś więcej w tym fachu.

Na serwerze jeszcze gram ze względu na starego Diamonda i mam nadzieję, że przekonacie więcej osób swoją pracowitością i serwerem bo ogółem jest ok

Forum postaramy się dzisiaj ogarnąć. Co do epików u sury na DiamondMT2 można było ulepszać epiki. Jednakże można również ulepszać je metalem. Wystarczy spatchować clienta. Co do BS'a - sporą ilość graczy to zniechęci.
Opublikowano

Napisałem do admina saphiry na forum, czy nie potrzebują pomocy w ogarnięciu forum, bo jest na odwal zrobione.

Odpowiedź od Kaadimira: nie poniżaj się.

Administracja, jak i serwer to dno, a gracze dostają SMy, aby tylko zostali na serwerze :)

Opublikowano

Napisałem do admina saphiry na forum, czy nie potrzebują pomocy w ogarnięciu forum, bo jest na odwal zrobione.

Odpowiedź od Kaadimira: nie poniżaj się.

Administracja, jak i serwer to dno, a gracze dostają SMy, aby tylko zostali na serwerze :)

Mit wyssany z palca aby Nas pogrążyć. Nikt Cię nie znosił na forum + nie potrzebujemy pomocy od buraka jakim jesteś. Tylko narzekać potrafisz.

Opublikowano

Sapphira2.eu - link do strony głównej.

Co do wszelkich mitów związanych z serwerem typu - wyciek bazy, pliki sapphiry na MPC Forum to zwykłe mity od ludzi których po prostu zjada zazdrość (szczególnie od Pana Arcrosa (Trobola) którego coś boli bo Teodor nie chciał z nim serwera robić  <_<). Nic na MPC Forum nie ma. Wszystko to jeden wielki mit. Co do bugów staramy się to wszystko ogarnąć. Bryłki tak czy tak musiały zostać skasowane bo gracze nabili sobie je mając zbugowany exp na 75 lvl'u. Przez najbliższe 2 dni w ramach rekompensaty będzie aktywny bonus Yang. Jeżeli ktoś zakupił coś z IS'u, lecz zniknęło mu to proszony jest o kontakt poprzez TS bądź Nasze forum.

Dodatkowo, informacja o poprawionych bugach dla tych którzy nie wiedzą:

- Poprawiony EXP.

- Zlikwidowany bug expa na metkach.

- Zwiększony drop Yang na mapkach od 105 +

W najbliższym czasie postaramy się dodać DC aby ludzie mogli expić dalej, poprawić DT i ogarnąć clienta (niektórzy z nim mają problem).

BTW. Arcros - jesteś ostatnią mendą. Taki syf jak ty nie zasługuje na to aby ktokolwiek z nim robił serwer. Nie podarujemy Ci tej domeny :).

Forum postaramy się dzisiaj ogarnąć. Co do epików u sury na DiamondMT2 można było ulepszać epiki. Jednakże można również ulepszać je metalem. Wystarczy spatchować clienta. Co do BS'a - sporą ilość graczy to zniechęci.

Tak, więc w porządku spatchuję clienta i dam znać co i jak :)

Ale tego BS'a ja bym przemyślał.

Opublikowano

haha Dobre leci like. A  co do serwera Nie polecam zakończyłem grę jak pisałem na 46 lvl gdzie kilka dni go wbijałem xD.

Ty jesteś ułomny czy jakiś chory umysłowo -.- Kilka dni expiłeś do 46, przy czym server stoi 3 dni. Albo jesteś naprawdę chory umysłowo i expisz na psach w m1 albo nigdy nie wbiłeś na ten server. Jak grałeś na PL to wbijałeś 5lvl w rok? Współczuje Ci, naprawdę. 

PS. Innym to normalnie z zazdrości, że nic administracja nie zrobiła, a gra/grało tu ponad 1k osób niedługo żyłka pęknie. Zazdrość ;x

Opublikowano

Mit wyssany z palca aby Nas pogrążyć. Nikt Cię nie znosił na forum + nie potrzebujemy pomocy od buraka jakim jesteś. Tylko narzekać potrafisz.

Haha :) Mit wyssany z palca, więc dlaczego wyzywasz mnie od buraków :)

Nie wiem jak Ty, ale ja jestem z pięknego miasta Gdańsk, a cały pachnę pieniądzem.

Idź już lepiej rozdawać SMy, bo gracze Ci uciekają :)

PS. Nic się nie zmieniło, Sapphira to nadal gówno.

Opublikowano

Kilka dni dobre hahaha. Jeszcze jakbys gral na sapphira bylo by dobrze.

1.wejdz na serwer i zobacz ile ich jest. No chyba ze to takie trudne

2.Bo debilu miales dostep i zajebales domene. A na serwer wlaman nie bylo

3.Kutaz prawda. Brylki zostaly wycofane

4.wejsz na ts i zobacz ze caly czas ktos cos robi

5.Bo ja zajebales kretynie

6.Co sie dzieje? Sponsor mial takie same passy. No duzo to ma do zabezpieczen

7.Tak jak mowilem administracja caly czas zapierdala i pomaga eliminuje bugi

8.Wiekszosc osob ktorerobia serwery maja 17-20 lat. Nie wiem ile ty masz ale Taurios tez padl i dzieckiem nie jestes.

9.Bez komentarza. Jqkos serwer stoi bugow jest coraz mniej administracja jest caly czas

10.Info z palca. Jedyne co wycieklo to pliki Tauriosa

11.Wez Arcros juz skoncz nie jestes na serwerze na ts a najwiecej wiesz.

Zapraszam na serwer.

Asek jaki nick masz?

[sGM]N3LSON czy [GM]SeaD

I nie mów, że Cie nie ma w teamie bo jesteś iż. Diablo byl GM na Aslanie + lizesz dupe Teodorowi.

Ps: @Trobol zgadzam się z Tobą :)

Ps2: czy npc mają takie same dialogi jak na starym dmd?

Opublikowano

Asek jaki nick masz?

[sGM]N3LSON czy [GM]SeaD

I nie mów, że Cie nie ma w teamie bo jesteś iż. Diablo byl GM na Aslanie + lizesz dupe Teodorowi.

Ps: @Trobol zgadzam się z Tobą :)

Ps2: czy npc mają takie same dialogi jak na starym dmd?

Myślę, że mają. Asek nie jest w Teamie i to Ci mogę zagwarantować w 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...