Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli prawdą jest, że Asek jest w team, to pozostało mi tylko wyśmiać i życzyć szybkiego upadku.. 

Drogi Asku nie zapomnij wylizać stup dla Teodora.. :) Pozdro z dywanu :) 

Jestem neutralna, aczkolwiek nie zagram, gdyż mam zbyt wiele wątpliwości. 

c8f7.png

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, więc w porządku spatchuję clienta i dam znać co i jak :)

Ale tego BS'a ja bym przemyślał.

Kochany, nie chcę nic mówić, ale chyba nie grałeś na DMT2 całe dnie i noce ludzie stali na 1 lvlach, żeby wbić bony na bsie... Tak samo używali programów do otwierania małża, aby mieć perełki. Standard na każdym serwerze jak i na dmt2 :) 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Kochany, nie chcę nic mówić, ale chyba nie grałeś na DMT2 całe dnie i noce ludzie stali na 1 lvlach, żeby wbić bony na bsie... Tak samo używali programów do otwierania małża, aby mieć perełki. Standard na każdym serwerze jak i na dmt2 :)

Jeszcze z czasów diamonda bs aż taki popularny nie był, dopiero jak zaczęli ludzie robić serwery z wbudowanym bs. No i kiedyś na diamondzie było fajnie, ponieważ najlepszym zarobkiem było właśnie miksowanie itemków na bs i sprzedawaniem ich, na sapphirze tego nie będzie, ponieważ wszyscy dobrze wiedzą co to bs, i każdy będzie wołał sam wybonować, niż wydawać miliony na to. Ogólnie, to jest największy minus dzisiejszych serwerów, ponieważ każdy lata z takim samym EQ (chodzi mi tu o serwery easy/medium) no ale nic, najwidoczniej tak miało być. 

xD 

Opublikowano

Tylko, że niektórzy youtuberzy są idiotami.

zgodzę się, podam Ci przykład nawet.

Własciciel tego serwera ktory wspolpracuje z askiem :)

Opublikowano

Jeszcze nie ma pewności, jak serwer padnie, to wszystko wyjdzie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zapraszamy na teamspeaka (jest na stronie głównej) zostanie przeprowadzona rozmowa z całym teamem, bo nie znoszę gdy ktoś sieje ferment.

Opublikowano

Asek jaki nick masz?

[sGM]N3LSON czy [GM]SeaD

I nie mów, że Cie nie ma w teamie bo jesteś iż. Diablo byl GM na Aslanie + lizesz dupe Teodorowi.

Ps: @Trobol zgadzam się z Tobą :)

Ps2: czy npc mają takie same dialogi jak na starym dmd?

Ty to mi humor potrafisz poprawic.

Wiekszej glopoty dawno na swoj temat nie slyszalem.

Sead i n3lson to znajomi diablo . Grali ze soba na ethanie ogladnij kretynie filmiki a nie pierdolisz farmazony

Jeżeli prawdą jest, że Asek jest w team, to pozostało mi tylko wyśmiać i życzyć szybkiego upadku..

Drogi Asku nie zapomnij wylizać stup dla Teodora.. :) Pozdro z dywanu :)

Jestem neutralna, aczkolwiek nie zagram, gdyż mam zbyt wiele wątpliwości.

Nie jest to prawda.

Droga kropeczko niezapomnij wylizac czegos innego Adrianowi i twojemu drugiemu chlopakowi

Gowno wiesz a dalej sie wypowiadasz,

Pierw ze jestem N3lsonem ablo Sead nie no beka.

Chcesz tak bardzo to postaram sie wejsc na ts i sobie glosy porownasz debilu.

Współpracuje z teodorem? Przy czym. Teodora znam kawal czasu i zawsze sie z nim trzymalem i co to wspolnego do sapphira.

Sa to tylko twoje insynuacje

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Były małe problemy, ale wszystko ogarnięte. 

800 graczy dziennie, więc nie jest zle. 

Polecam oraz zapraszam. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ale nie chodzi mi Kochany o to, że nikt nie siedział na starym DMT2 na BS'ie bo siedziano ale było to karane a nie puszczone w samopas..

Opublikowano

Ale nie chodzi mi Kochany o to, że nikt nie siedział na starym DMT2 na BS'ie bo siedziano ale było to karane a nie puszczone w samopas..

Administracja mówiła tylko, że jest to karane ale nic z tym nie robiła. Miało to jeden plus gimbusy bały się tego używać i można było na tym sporo hajsu zarobić. 

xD 

Opublikowano

Kochana *, ale no cóż było to karane? haha przez granie tam przez 1.5rej roku, ani razu nie widziałam GM'a. Tam nikt nie zajmował się serwerem. A co do bs'a. Co Ty sobie myślisz, że w tych czasach ktoś zagra na serwerze bez bs'a? Może z 100 osób, więc admini wolą mieć większą ilość graczy. Teraz nikt nie chce nawet poświęcić czasu na expo czy drop. Np napiszesz Medium / easy a ludzie płaczą, że za ciężko bo muszą metina zabić po ulepszacz. Teraz każdy chce wejść na serwer i mieć wszystko tylko nie wiem po co bo na zadnym serwerze jak na razie nie ma nawet dobrego pvp, które trwa więcej niż 5 sec mental co dopiero włączył silne puścił duchowe i już koniec pvp. No cóż... nikt nie potrafi teraz stworzyć serwera gdzie gra się w drużynie i jest ważne robienie pvp i wojen bo przecież na tym polegał metin *.*

Coraz więcej serwerów, coraz więcej youtuberów, gdyby wszyscy połączyli siły powstałby wielki serwer jak pl.

Niby tak wyszłoby pięknie, tylko PYTANIE. Który admin będzie chciał się dzielić kasą?! Bo w końcu większość robi to po to. :/ 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja serwera? Opłaca się wbijać w ogóle? Ile osób online jest?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja serwera? Opłaca się wbijać w ogóle? Ile osób online jest?

Nie oplaca,serwer zostal stworzony tylko pod zarobek.

Masa powaznych bugow z brylkami/expem wlam na strone jak i serwer.Licznik podkrecony x10

sygnatura2lg.png
Opublikowano

A mówię sobie pogram sobie a tu, wchodzę do m2 i mi się postać zbugowała i za każdym razem gdy wchodzę wywala Klienta. Usuwałem locale i Roty/ włączałem przez administratora patchera i nadal to samo. Także lipa ; x 

xD 

Opublikowano

A mówię sobie pogram sobie a tu, wchodzę do m2 i mi się postać zbugowała i za każdym razem gdy wchodzę wywala Klienta. Usuwałem locale i Roty/ włączałem przez administratora patchera i nadal to samo. Także lipa ; x

Dokladnie.Mialem to samo przy pierwszym teleporcie po czym klient wyladowal w koszu - tam gdzie jego miejsce.
sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...