Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę eq itp niedopasowane:

~ Tylko dwa dzwony 

~ Kolców mniej niż reszty bizu

~ Za dużo zbrój w porównaniu do reszty EQ

Ale tak czy siak, powodzenia ;)). 

6222704500-1434194730.png

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie gram i jest pysznie, nie dostalem zadnego bana ani nie zniknely mi perly czy brylki.. Ale do jasnego ch*******! moglibyscie dodac 200 zmianek na poczatek shopa? samo to, ze sa 3 wartosci abs odstrasza, a max 50 zmianek i do tego jeszcze na koncu shopa? wybonowac sie nic nie da ;ffff dodatkowo rosy... po 10 sztuk i losowe bony? po 1 fasolce? po 1 kamolu? brak autopotow? brak nieskonczonej peleryny? to jest easy?

Opublikowano

A ja się tak tutaj wtrącę, żeby ludzie z tego serwera nie pisali do mnie, o rzeczy związane z serwerem, ponieważ ja nie jestem w teamie tego serwera. Ten cały, śmieszny "Diablo", który jest w teamie tego serwera, już nie jeden raz miał zszarganą opinię, nie tylko przez moich znajomych. Nie wiem dlaczego tutaj graliście.

Nie polecam. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kochana *, ale no cóż było to karane? haha przez granie tam przez 1.5rej roku, ani razu nie widziałam GM'a. Tam nikt nie zajmował się serwerem. A co do bs'a. Co Ty sobie myślisz, że w tych czasach ktoś zagra na serwerze bez bs'a? Może z 100 osób, więc admini wolą mieć większą ilość graczy. Teraz nikt nie chce nawet poświęcić czasu na expo czy drop. Np napiszesz Medium / easy a ludzie płaczą, że za ciężko bo muszą metina zabić po ulepszacz. Teraz każdy chce wejść na serwer i mieć wszystko tylko nie wiem po co bo na zadnym serwerze jak na razie nie ma nawet dobrego pvp, które trwa więcej niż 5 sec mental co dopiero włączył silne puścił duchowe i już koniec pvp. No cóż... nikt nie potrafi teraz stworzyć serwera gdzie gra się w drużynie i jest ważne robienie pvp i wojen bo przecież na tym polegał metin *.*

Niby tak wyszłoby pięknie, tylko PYTANIE. Który admin będzie chciał się dzielić kasą?! Bo w końcu większość robi to po to. :/ 

Święte słowa Kochana :) Już rozumiem i nie spinam o to a taki serwer jeszcze zobaczycie spokojnie :)

Opublikowano

Fajny serwerek, gram 3 dzień, miłe wrażenie, ale do czasu... W momencie teleportacji na mapę 105lvl wywaliło mi postać i teraz jak pasek gry się wczytuje to mnie wywala. Pytanie - czy mapa jest zbugowana?

Opublikowano

tu jest tyle eq za te bryłki, że masakra :/

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Polecam w 100% , gra się baardzo przyjemnie , graczy jest w sam raz bo 800-900 to nie jest mała liczba.

Jeszcze raz polecam i zapraszam :)

śmieszny dzieciaku jesteś pewnie kolega administracji piszesz posty aby zachęcić hahaha . Gra może tyle osób bo polowa nawet na mpc nie wchodzi i nie wie co się dzieje :)

P.S Ja nie polecam bo nie warto grać a potem tracić eq , serwer nie polecam i żałosny jak i jego administracja tyle odemnie  <3  <3  <3 i dziękuje ślicznie za like ;* ziomki

Opublikowano

śmieszny dzieciaku jesteś pewnie kolega administracji piszesz posty aby zachęcić hahaha . Gra może tyle osób bo polowa nawet na mpc nie wchodzi i nie wie co się dzieje :)

P.S Ja nie polecam bo nie warto grać a potem tracić eq , serwer nie polecam i żałosny jak i jego administracja tyle odemnie  <3  <3  <3

nawet się k***a wysłowić nie potrafisz kretynie..  xD

serwer polecam, gra się dosyć przyjemnie :)

Opublikowano

nawet się k***a wysłowić nie potrafisz kretynie..  xD

serwer polecam, gra się dosyć przyjemnie :)

z telefonu pisałem dzieciaku :) . Mówiłem że kolega admina , owszem przyjemnie grało się na początku ale teraz już niestety nie. 

p.s Jak administracja ogarnie serwer to może wrócimy z ekipą bo teraz nie ma szans :)

Opublikowano

Po prostu mam już tego dość ,dodam kilka ss na których widać jak sponsor serwera niejaki DevTeam traktuje graczy..

Daje bany za ksucie mu na spocie ,lub po prostu za darmo. To jest śmieszne !

x0rl77de9244.jpg

Tutaj proszę ss jak traktuje graczy którzy mają ważna sprawę do wyjaśnienia ... żenada. 

0sc9yjq7uy6m.jpg

dt39api9yi53.png

kmr3.gif

Opublikowano

po dlugiej nieobecnosci na rynku tej zje*anej gry, na ten serwer moge wbic na kurwie elo smiecie :v

Stay Trippin.

Opublikowano

Mi osobiście nie odpowiada stary syf nie mogę inaczej tego ująć.

- 3 hw ? do ulepszania to co to będzie ? +3 +6 +9 ?

strasznie mało broni.

Opublikowano

jest coraz mniej graczy a ludzi którzy polecają serwer coraz mniej i jeszcze te akcje typu ''może byś nie chciał bana za kolor oczu ? '' żenada :) 

Na początku serwer polecałem czemu nie ale teraz jakoś mi nie odpowiada pozdro 600 :P

Opublikowano

Po prostu mam już tego dość ,dodam kilka ss na których widać jak sponsor serwera niejaki DevTeam traktuje graczy..

Daje bany za ksucie mu na spocie ,lub po prostu za darmo. To jest śmieszne !

x0rl77de9244.jpg

Tutaj proszę ss jak traktuje graczy którzy mają ważna sprawę do wyjaśnienia ... żenada. 

0sc9yjq7uy6m.jpg

dt39api9yi53.png

kmr3.gif

Opublikowano

Ogólnie server jest dobry, ale podejście Administracji mnie dobija. 

Mam nadzieje że się ogarną.. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...