Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer, nad którym teraz pracujecie, będzie mieć parę rzeczy, które miał stary serwer? Mówię tutaj o pierwszej odsłonie ardebrana. / ip limit 2-4? 

2e30al1.jpg

Opublikowano

to jest polski serwer? w sensie administracja itd

ps. zamiast robić ch&eu wystarczy sama europa .. a chiny można usunąć, potem zawsze płacz jest bo chiny tamto a eu tamto. jestem tego samego zdania co wyzej cap 90/100/105, ip limit 2 ale porzadny ip limit.. nie ze mozna sobie wejsc za pomoca proxy itd. skoncetrował bym się na jobie tak jak na fulo.. rozbudowanie joba , zwiekszenie aktywnosci , bo co to jest za fun na bocie , jak @UnTiK0007 wspominał z banami to też nie jest taki zły pomysł , znam ludzi co puszczą 10 botow i wejda na silka po tygodniu.. , napewno radził bym sprawdzać kto gra wiecej niz na 2 kontach i po prostu ban z miejsca. ,

ja za to nie lubie ch. bez eu jest straszna lipa. jak każdy inny co gra bardzo długo pewno już ma dosyć tych chin i wieczne spiny o nie.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

mam nadzieje ze to nie bd porazka jak elamidas, czekam z niecierpliwoscia.

Opublikowano

mam nadzieje ze to nie bd porazka jak elamidas, czekam z niecierpliwoscia.

Porażką raczej nie  będzie, skoro pierwsza odsłona wyszła im  bardzo dobrze, to wątpię,  by teraz mieliby jakieś problemy z starem. Wtedy serwer upadł, to Administracja ucichła i schowała się w kąt. Mam nadzieje, ze tutaj naprawią swój   błąd. :D

2e30al1.jpg

Opublikowano

100 silkow za 1€? Czyli za 5 zł mam premke i w zasadzie wszystko co potrzeba z IM? 

jakie 5 zł jak premki są po koło 300 silków 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

wyjdzie ze 12 zł a sms pewno 18 , lepiej i tak zdobyć po przez gre ; )

Opublikowano

Czy serwer, nad którym teraz pracujecie, będzie mieć parę rzeczy, które miał stary serwer? Mówię tutaj o pierwszej odsłonie ardebrana. / ip limit 2-4? 

Tak. IP limit = 3.

to jest polski serwer? w sensie administracja itd

ps. zamiast robić ch&eu wystarczy sama europa .. a chiny można usunąć, potem zawsze płacz jest bo chiny tamto a eu tamto. jestem tego samego zdania co wyzej cap 90/100/105, ip limit 2 ale porzadny ip limit.. nie ze mozna sobie wejsc za pomoca proxy itd. skoncetrował bym się na jobie tak jak na fulo.. rozbudowanie joba , zwiekszenie aktywnosci , bo co to jest za fun na bocie , jak @UnTiK0007 wspominał z banami to też nie jest taki zły pomysł , znam ludzi co puszczą 10 botow i wejda na silka po tygodniu.. , napewno radził bym sprawdzać kto gra wiecej niz na 2 kontach i po prostu ban z miejsca. ,

ja za to nie lubie ch. bez eu jest straszna lipa. jak każdy inny co gra bardzo długo pewno już ma dosyć tych chin i wieczne spiny o nie.

Tak, cała administracja póki co składa się z osób z Polski.

100 silkow za 1€? Czyli za 5 zł mam premke i w zasadzie wszystko co potrzeba z IM? 

Zgadza się. 100 silków = 1€.

Opublikowano

powiem ci andryu ze ip limit lepiej mieć 2 albo 1, 3 to za duzo.

Opublikowano

powiem ci andryu ze ip limit lepiej mieć 2 albo 1, 3 to za duzo.

Na pierwszej odsłonie o ile dobrze pamiętam, oczywiście mogę się mylić, wtedy poprawcie, był ip limit 4, ale potem zmniejszyli do dwóch. Chyba, że moja pamięć mnie zawodzi. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Na pierwszej odsłonie o ile dobrze pamiętam, oczywiście mogę się mylić, wtedy poprawcie, był ip limit 4, ale potem zmniejszyli do dwóch. Chyba, że moja pamięć mnie zawodzi. 

Owszem, zmieniliśmy wtedy IP limit i wiele osób na to narzekało.

Opublikowano

Ip limit 3 Super!! Gratuluje i Powodzenia..

Osobiscie wolalbym IP Limit 1!

Servery z ip limitem 3 wygladaja nastepujaco:

1 Glowny char

2 GF

Do tego pewnie zwiekszycie spawn mobow bo "boty" beda zabijac a jak zwiekszycie spawn to oczywiscie beda sie bugowac i spierdalac pod sciane.

Chcialbym zeby powstal wreszcie server na ktorym bedzie liczyla sie aktywnosc zarowno graczy jak GM. Nowe eventy co tydzien np: Happy Itp ktore wprowadzaja rozne mozliwosci tak jak bylo to za czasow isro.

Jezeli bedzie Ip limit 3 to nawet nie pobiore clienta.

To nie jest zaden szantaz i tylko moje zdanie.

Pozdrawiam

Owszem, zmieniliśmy wtedy IP limit i wiele osób na to narzekało.

Narzekali przedewszystkim GF.. Dlaczego?  Na ip limicie 4 mozesz postawic swoje cale pt bez problemu.

@Edit2

Jezeli bylby ten ip limit 1 to chcialbym zeby dzialala akademia :)  Wtedy ludzie z max lvl pomagali by nowym a nie tylko swoje chary farmili.
Fajna opcją bylaby edycja rzeczy ktore dostajemy z akademii. zamiast 10% 3% i przykladowo 1% luck Itp. Napewno cos fajnego wymyslicie
Opublikowano

1 Glowny char

2 GF

Do tego pewnie zwiekszycie spawn mobow bo "boty" beda zabijac a jak zwiekszycie spawn to oczywiscie beda sie bugowac i spierdalac pod sciane.

Chcialbym zeby powstal wreszcie server na ktorym bedzie liczyla sie aktywnosc zarowno graczy jak GM. Nowe eventy co tydzien np: Happy Itp ktore wprowadzaja rozne mozliwosci tak jak bylo to za czasow isro.

Pozdrawiam

bez przesady ale owszem 2 było by ok 

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Najlepiej by było, gdyby zrobili tak jak na pierwszej odsłonie. Po zmianie ip limitu z 4, na 2, nikt nie miał pretensji, bo wszystkim to odpowiadało..

2e30al1.jpg

Opublikowano

1 Glowny char

2 GF

Pozdrawiam

Narzekali przedewszystkim GF.. Dlaczego?  Na ip limicie 4 mozesz postawic swoje cale pt bez problemu.

@Edit2

Jezeli bylby ten ip limit 1 to chcialbym zeby dzialala akademia :)  Wtedy ludzie z max lvl pomagali by nowym a nie tylko swoje chary farmili.
Fajna opcją bylaby edycja rzeczy ktore dostajemy z akademii. zamiast 10% 3% i przykladowo 1% luck Itp. Napewno cos fajnego wymyslicie

Sylian był takim serwerem i padł bo ludzie narzekali, że nikt nie gra  :mellow:

TaI6c.jpg

Opublikowano

Uda wam się wystartować do końca października, czy ciężko wam to określić? 

Do końca października spokojnie się wyrobimy. Planujemy zrobić to nawet wcześniej, ale nic póki co nie mówię! :)

Opublikowano

dobrze, że startujecie znowu, bo 2 lata temu niestety grałem na konkurencji i bardzo tego żałowałem xD czekam niecierpliwie na start :D

Opublikowano

jak tam prace idą ? jakiś termin na oko już posiadacie? forum? strona? , jeśli chodzi np o Vote to proponuje 6/8 silkow na 12h oczywiście tyczy to tylko 1 postaci nic wiecej.

jeśli chodzi o skille eu , osobny bless INT i STR , black res wylaczony , grupowy też. screeny z nerfić

do chin dodać lekkiego bufa do phy & mag atack + do tego 3/5 % defa , imbue lekko podkoksić

i myśle że powinno być ok .. , ja tam nigdy nie miałem problemu z eu bo zawsze nimi grałem a ch to tylko postac do farmy miałem i tyle.

Opublikowano

Wiele rzeczy co do startu serwera chcą zachować, by była dla nas niespodzianką. Powiedzieli, ze się wyrobią do końca października a nawet i szybciej. Nie pozostaje nic jak tylko czekać. B-)

2e30al1.jpg

Opublikowano

jak tam prace idą ? jakiś termin na oko już posiadacie? forum? strona? , jeśli chodzi np o Vote to proponuje 6/8 silkow na 12h oczywiście tyczy to tylko 1 postaci nic wiecej.

jeśli chodzi o skille eu , osobny bless INT i STR , black res wylaczony , grupowy też.

do chin dodać lekkiego bufa do phy & mag atack + do tego 3/5 % defa , imbue lekko podkoksić

i myśle że powinno być ok .. , ja tam nigdy nie miałem problemu z eu bo zawsze nimi grałem a ch to tylko postac do farmy miałem i tyle.

Prace szybko posuwają się do przodu, ale nie możemy oszacować jeszcze daty otwarcia.

W skillach nic nie będziemy zmieniali, ponieważ nie będzie EUR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...