Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe, że skądś kojarzę osobę o nicku Ardebran, tylko niech sobie przypomnę... No nic pamięć mnie teraz zawodzi więc nie wiem. Mam pytanie do Twojego zespołu, czy nie lepiej zdebugować Agenta, a potem jak wywali to będziecie wiedzieli dlaczego? Tak się przynajmniej robi, gdy się chce zwalczyć exploity...

Opublikowano

Gdzie są jakieś mobki 85+ żeby można było jakiegoś seta wydropić?

Up 

Sorry za troll posta, nie przeczytałem na pierwszej stronie :)

Opublikowano

ja tak z innej bajki jakby mi ktos mogł pomoc dawno nie grałem na mbocie i wyskakuje mi taki błąd An unknown error occured while checking for a mBot update firewole wyłaczony antywirus tez kiedys juz miałem cos podobnego ale nie pamietam jak sie z tym uporałem jak ktos ma chwilke to dziekuje bardzo

Opublikowano

ja tak z innej bajki jakby mi ktos mogł pomoc dawno nie grałem na mbocie i wyskakuje mi taki błąd An unknown error occured while checking for a mBot update firewole wyłaczony antywirus tez kiedys juz miałem cos podobnego ale nie pamietam jak sie z tym uporałem jak ktos ma chwilke to dziekuje bardzo

Dalem wczoraj link do patcha ktory wyszedl w temacie mbota. Zrob to i bedzie smigac :)

Opublikowano

@Up: A czym to się rózni niby? To i to jest atak typu DoS.

Nie chce dymu robić, ale możesz sobie to sprawdzić.. Tak do tematu: Gdyby chcieli naprawić, to już by to zrobili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...