Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie i oryginalnie. Mam nadzieję, że ten serwer wypali. Podoba mi się sam oryginalny pomysł i mechanika.

Tylko brakuje mi informacji o np. wojnach wiosek. Czy wgl. coś takiego będzie możliwego ? Jeśli tak to jestem

szczęśliwy. Czekam na betę, zagram z chęcią i wybuduję wielką osadę.!

Opublikowano

SUPER POMYSL NA SERWER!!! Tylko zeby ten serwer wypalil bo naprawde fajnie bedzie sie gralo (chyba ze bedzie to pay2win). Interesuje mnie jak bedzie wygladalo budowanie tych roznosci. Juz nie moge sie doczekac bety :D

cover.png?dl=0

Opublikowano

No nareszcie jakiś serwer a nie suvival + frakcje  z pro autorskimi pluginami z bukkit.org + skrypty a po wpisaniu /pl - "tajemmmnica" a po wpisaniu /bukkit:pl lub /? Paczka seferowa by LubieWdupepl .Ale oczywiście jak to w mc bywa jak pomysł jest z*******y to dzieci się przyczepia że nie ogarniaja i że za mały drop ;c Więc radze"poprosić" jakiegoś yt o reklamę ;) liczę że się wam uda :D

Opublikowano

Czekam niecierpliwie. Jezeli nie bedzie problemow to bedzie super zabawa.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@Marihuanek

Nie wyrobimy się wcześniej, niestety :(

Pragnę też od razu zaznaczyć, że będzie to start wersji BETA, waszym zadaniem ma być uleganie błędom i zgłaszanie problemów, dlatego proszę się nie zrażać, jeśli coś nie wypali to będziemy szybko to naprawiać :)

Dla smaczku podsyłam wam projekt budowli:

Ratusz poziom III

ratusz3.png

Opublikowano

Muszę przyznać projekt z*******y :P ale jak to wyjdzie to zobaczmy bo może wyjść syf :( niestety połowa takich serwerów to może być kicha ale trzymam kciuki :))

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

@ ever121

ja mam takie pytanie,wy wypuściliście silvanie,każdy twój serwer jest zapowiadany z wielkim hukiem, macie świetne mapy, zero przygotowania ze strony technicznej i innowacyjne pomysły które reazlizujecie tak może w 50% 

dla ludzi którzy jarają się tym serwerem, popatrzcie na jego posty. 

ever - ty robisz serwer, stawiasz go na 999 slotów i ma 0 totalne 0 graczy, ludzie jak ja zastanawiają się dlaczego, wbijają na taki serwer a tam nic nie działa, totalna porażka, dno żenada sodoma i gomora.

ja radzę wam ludzie nie napalać się zbytnio na ten projekt bo na gościu widocznie ciąży jakaś klątwa, osobiście skłaniam się do tego że gość kradnie mapy i pomysły z amerykańskich serwerów - bo ewidentnie gość przedstawia więcej niż potrafi.

- 2ga sprawa która popycha mnie do wyciągania takich wniosków to fakt że mapy które były na poprzednich jego serwerach niekoniecznie pasowały do przeznaczonego dla nich trybu gry.

z mojej strony to tyle życzę powodzenia, pomysł jest genialny, jeżeli wykonanie będzie i serwer wypali.... wtedy napiszę tu sprostowanie, ale jak dla mnie już teraz mogę powiedzieć że to niewypał.

16k7y4p.png

Opublikowano

@FlyForFun

Już możesz powiedzieć, że to niewypał, pomimo tego, że serwer jest offline ? Zapraszamy na start, wtedy się przekonasz :)

Opublikowano

a zaczniecie pokazywać screeny serwerów bez shaderów ?

wiecie bo z shaderami to nawet cztery bloki ziemi są ładne..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Ever121 - Da się jakoś z tb skontaktować w pewnej dosyć ważnej (przynajmniej dla mnie) sprawie? Na serwerze Ciebię rzadko widzę, na mpcforum do cb nie da się pisać. Hmm. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...