Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeLuxeMu Season 8 Ep2 | Start 27.09.2014 |

Agulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełnisz, pełnisz.

Swoim charem jesteś u mnie w @ (jako SerwerAdmin TeamSpeak DeLuxeMU - dostawałeś od nas party, to podexpiłeś), ale poza tym działasz dla serwera, więc Twoje opinie nie są obiektywne - uznaję dyskusję z Tobą, za bezsensowną..

..panie Immortal z FO itemami. ;-)

(trochę jakby sobie przeczysz)

Nie gram. Wchodzę czasami popisać ze znajomymi oraz dopilnować, by oddano nam zdobyty przez nas zamek - bo tego chcą ludzie ode mnie z @. ;)

Przez ostatnie dni, odwalali paranoje - Aguś podjęła się walki o naprawienie tego, czas pokaże co z tego będzie.

Na dzień dzisiejszy pojawił się nowy GM, który zrobił na mnie i innych graczach dobre wrażenie. Jednakże to nie zaciera popełnionych błędów, a zwłaszcza zachowania jednoego z Adminów i obawiam się, że jeżeli takie działania się powtórzą, to ludzie, którzy już klną, również odejdą. ;-)

PS. Piszesz o wklejaniu wycinków rozmowy.. Nie byłeś wtedy nawet online, więc po co komentujesz sprawę? Odpuść sobie pogrążanie samego siebie, swoimi wypowiedziami.

Dyskusję z Tobą uważam za zakończoną.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak posiadam takie konto ale nie uczestniczę nim w życiu serwer tylko sprawdzam wszystkie zgłoszenia dotyczące, klasy sm lub bugów na serwerze. 

Jeszcze raz powtarzam że nie pełnie na serwerze żadnej z funkcji, nie jestem Administratorem ani GM, a to że mam Server Admin na ts to nie przekłada się na serwer mu online. 

New_OnForum: Jedno i drugie zdanie wyklucza się wzajemnie.

---

Man0rs - Twój płacz na tym forum jest bezsensowny, od wczoraj masz problem do każde kto chce dobrze dla serwer, nie musi ze mną rozmawiać ani odpowiadać na mojego posta bo i tak uważam że chce zrobić antyreklamę.  Wszystko co tu piszesz to fakty na temat 2 adminów nie na temat całej Administracji czy mnie jako moderatora forum serwer. 

New_OnForum: jakbyś umiał czytać, zobaczyłbyś co napisałem na końcu ostatniego posta. Nie wchodzę na tamto forum, więc dodanie KOLEJNEJ PEŁNIONEJ PRZEZ CIEBIE FUNKCJI jest tutaj kompletnie nie na miejscu

---

Na następny raz jak będziesz wybierał serwer to zacznij grać na testach i pomóż administracji wyłapać błędy. 

New_OnForum: nie mam takiego obowiązku, to brocha administracji, żeby wszystko działało.

---

Co do samego CS to długa Historia ponieważ nie napisałeś że CS był w sobotę i gdyby nie to że coś się spieprzyło w plikach to byś tak czy siak nie miał tego zamku bo byś nawet nie mógł go zdobyć od administracji, więc miałeś tylko farta co do cs. 

New_OnForum: błędy w ustawieniach, to nie nasz problem. 2h na zamek poświęcone. Admin dziś zapewnił nas publicznie o oddaniu zamku, więc kompletnie nie rozumiem Twojego wypowiadania się w tym temacie. Nie my byśmy tam byli, to wygrałaby inna @, która tam ubijaliśmy.

Pozdrawiam Ciebie Man0rs. 

Do tego: po co latasz postacią testowaną po mapach i chwalisz się itemami FO?

Odpuść sobie, czytaj ze zrozumieniem - napisałem coś na końcu wcześniejszego posta - i nie pogrążaj się bardziej. Twoje posty, to nic innego jak BRONIENIE serwera, na którym (jak widać wyżej) pełnisz funkcję. Nie potraficie się pogodzić z negatywnymi opiniami graczy, że tak na siłę próbujecie coś wymyślić? A dokładniej Ty..

PS. Dyskusja z Tobą jest BEZ SENSU i sam sobie przeczysz, więc basta. Resztę potraktują jako męczący SPAM i mam nadzieję, że nie będę musiał na to odpowiadać. Niech wypowiadają się gracze - moje stanowisko, pokazane Wasze błędy i przez Was potwierdzone już tutaj są.

The end.

Opublikowano

Straciłeś zaufanie?! AHAHAHAHA - to jest GRA, nie realne życie. Widzę, że ostro się wczuwasz.

Z tego co wiem, miałeś testować postać, a nie latać po norii chwaląc się itemami - nawet się nie przedstawiając, kim jesteś. ;)

Od sprawdzania pralki był ktoś inny. No, ale Ty przecież nie pełnisz żadnej funkcji.

Następny? Masakra..

8410714126319121262606.jpg

Powatarzasz te same argumenty, wciąż i wciaż przecząc samemu sobie.

No, ale taki typ jak Ty chce mieć swoje ostatnie zdanie. Obawiam się jednak, że każdym kolejnym postem coraz bardziej się pogrążasz, no i nie tylko siebie..

Opublikowano

Man0rs przechodzisz juz sam siebie, ja sobie dobieram ludzi do pomocy a nie Ty, zaczynasz sie za bardzo rzadzic, myslisz ze Ci wszystko wolno, a tak nie bedzie, Ja jestem Pania Admin ktora podejmuje ostateczna decyzje co i jak bedzie, nikt nie bedzie latal za Toba jak za malym dzieckiem ktoremu ktos zabral zabawke i teraz placze(moje dzieci znajduja sobie inne zajecie i zapominaja o tym wczesniejszym), jesli Ci sie tu az tak nie podoba to odejdz od nas i zostaw juz w spokoju, ciagle piszesz ze konczysz gre a tu prosze nadal grasz bijesz resy, gnebisz ludzi i sie czepiasz o byle co.

Opublikowano

Man0rs przechodzisz juz sam siebie, ja sobie dobieram ludzi do pomocy a nie Ty, zaczynasz sie za bardzo rzadzic, myslisz ze Ci wszystko wolno, a tak nie bedzie, Ja jestem Pania Admin ktora podejmuje ostateczna decyzje co i jak bedzie, nikt nie bedzie latal za Toba jak za malym dzieckiem ktoremu ktos zabral zabawke i teraz placze(moje dzieci znajduja sobie inne zajecie i zapominaja o tym wczesniejszym), jesli Ci sie tu az tak nie podoba to odejdz od nas i zostaw juz w spokoju, ciagle piszesz ze konczysz gre a tu prosze nadal grasz bijesz resy, gnebisz ludzi i sie czepiasz o byle co.

Koleżanko na panią to jeszcze trzeba mieć wygląd. Pozdrawiam

Opublikowano

Stanowisko godne HeadAdmina.. ^^

Miałem to pominąć, no ale nie dajecie mi wyjścia. HeadAdmin nie ma swojego zdania i lata jak chorągiew, kto jej czegoś nie powie, to zmienia.

Zamku jednak też nie oddadzą, bo się może coś poprzestawiać znowu - paranoja.

Wczoraj wszedł jedyny GM, nowy - Destiny. Osoba, która słuchała graczy, zrobiła event..

Zabrali mu GMa, facetowi, który jako jedyny zrobił coś dla graczy i z nimi rozmawiał, chciał im pomagać. Pogratulować,

Gracze usłyszeli od HeadAdmina: "ktoś mi napisał, że jest za dużo GMów, dlatego zostały mu zabrane uprawnienia".

Trzeba było wywalić innego, lista rozpoczyna się gorącymi nickami.

Opublikowano

Przypominam, że rozmowa powinna toczyć się na drodze kulturalnej, jest to ostrzeżenie pierwsze i ostatnie dla wszystkich osób biorących udział w takiego typu rozmowie. 

Jeżeli zamierzacie się obrażać, idźcie sobie na PW/GG inaczej będę musiał Was ukarać :(

k4L2ZMS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no ja wlasnie wbijam dzis :D szukam kogos do gry z tsem z skypem jak sie da :) ofc licze na podexpa i jakiego zena :D i moze jakies smieci dla sma :D pozdrawiam

moj nick - Dziobek

Opublikowano

Lista naprawionych błedów/wprowadzonych zmian:

- Dodano Reset System(Możliwość wykonania resetu w grze poprzez NPC)

- Naprawiono crashe związane z używaniem Slingshot Attack

- Naprawiono crashe związane z używaniem Slingshot Defense

- Naprawiono crashe związane z naprawianiem bram u Seniora(CS)

- Naprawiono błąd z przekręcającym się paskiem życia w postaciach(HP -1)

- Zmieniono Hotkeye w cliencie: F10 - Odblokuj/Zablokuj Kamerę / F11 - Reset Kamery / F12 - Ukryj w tray klienta

- Wiele innych błędów.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...