Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeLuxeMu Season 8 Ep2 | Start 27.09.2014 |

Agulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey jak wrócę do domu to zobaczę :)

a powiedz mi jaki teraz jest exp ustawiony? Bo na 2000x to jakoś słabo leci albo mi się zdaje :D

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do party:

160 <!-- x2 -->

180 <!-- x3 -->

200 <!-- x4 -->

220 <!-- x5 -->

w party sa jeszcze jakies bonusy jesli jest DL,SUM i RF

dziala w 100%

Co do x Shopa:

Tak bedzie mozliwosc, jeszcze nad tym myslimy ale chyba jakies eventy lub modul na stronie bedzie do zamiany z credytow i goblin pointow na Wcoin

(credyty za kaske by server stal i za Vote, GR a goblin pointy dostaje sie za granie)

Lorencja nie jest standardowa a jesli masz pixele musiala sie chyba zle pobrac bo u mnie ogolnie jest bardzo piekna

AutoUpdate: jesli jest jakis problem to zrob tak i daj znac czy pomoglo. Usun calkiem z klienta plik AutoUpdate.exe/Luncher DeluxeMU.exe i folder ldata

sciagnij ze strony samego autoupdate i wrzuc do klienta powinno pobrac ci patche wszystkie i smigac juz idealnie

0 profesjonalizmu trzeba coś usuwać kombinować żeby wbić na serwer .... chyba że to naprawicie jak powinno być...

Opublikowano

0 profesjonalizmu trzeba coś usuwać kombinować żeby wbić na serwer .... chyba że to naprawicie jak powinno być...

Teoretycznie to nie trzeba kombinować bo wystarczy uruchomić raz autoupdate a później ze startera odpalać. Ale dobrze by było jakby z waszego Lunchera/autopdate'ra można było wchodzić :)

Opublikowano

Teoretycznie to nie trzeba kombinować bo wystarczy uruchomić raz autoupdate a później ze startera odpalać. Ale dobrze by było jakby z waszego Lunchera/autopdate'ra można było wchodzić :)

i tak wlasnie uczynilem w autoupdate ktory sie sciaga w wer. 0.8 o nazwie luncher deluxemu dziala juz normalnie przycisk play i odpala sie gra nie trzeba nic wiecej po za tym jak pisalem wyzej przed oficjalnym startem zostanie zaktualizowany download, klient ktory ma juz wszystko OK gdzie sciagasz i grasz

PS. Panie MaThreeX profesjonalisto potrafisz cos procz hejtowania? gdzie jaka publikacja sie pokaze jakiego kolwiek servera ty tylko krytykujesz a sam cos zrobiles pozytecznego?

Opublikowano

i tak wlasnie uczynilem w autoupdate ktory sie sciaga w wer. 0.8 o nazwie luncher deluxemu dziala juz normalnie przycisk play i odpala sie gra nie trzeba nic wiecej po za tym jak pisalem wyzej przed oficjalnym startem zostanie zaktualizowany download, klient ktory ma juz wszystko OK gdzie sciagasz i grasz

PS. Panie MaThreeX profesjonalisto potrafisz cos procz hejtowania? gdzie jaka publikacja sie pokaze jakiego kolwiek servera ty tylko krytykujesz a sam cos zrobiles pozytecznego?

Nie wolno już napisać opinii bo to jest hejtowanie?.. 

SikoR odpisal normalnie po polsku a Ty nie umiesz, adminie...

Opublikowano

Client śmiga wyśmienicie. Wystarczy jednorazowo zupdatowac, a pozniej odpalamy starter.exe . Jeżeli masz jakieś problemy to widocznie masz słabo wyposażony windows. Wiadomo, że mu client to mieszkanka wielu modów tak więc windows ze wszelkimi bibliotekami jest niezbędny.

Ponawiam pytanie. Będzie dostepny server teamspeak? W dzisiejszym muonline server bez teamspeak jest jak bez nogi :D

Opublikowano

Nie reklamujemy serwerów głosowych tutaj, co do wypowiedzi, każdy ma prawo do własnego wyrażania opinii w sposób kulturalny. 

A administracja powinna przyjąć na klatę, a nie płakać. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie robimy reklamy zadnych serwerow glosowych, nie widze aby tu padla jakas konkretna nazwa, a ze ten czlowiek wypowiada sie wszedzie i czasami bez potrzeby to juz nie moja wina, znamy sie na tym co robimy i wiem ze zadnego problemu nikt nie ma z wejsciem na serwer oprocz tego pana powyzej, tyle w tym temacie i prosze juz nie rozdrapywac tego, a co do eventu The Snake Begins to nie bedziemy usuwac, jest to dodatek sezonu 8 i tak zostanie, do przodu idzmy i sie nie cofajmy.

Opublikowano

Jeśli staty zostają po resie to zagram :) Nigdy nie grałem na s8 i mam nadzieję, że mi się spodoba. Czy MuHelper również jest w tej wersji?

Opublikowano

tak mu helper jest i dziala w pelni od 80lvl, a staty dyskusja trwa bo jedni chca zeby zostaly a inni zeby sie kasowaly

Opublikowano

Jeśli jest exp 300 tak jak w oficjalnych ustawieniach to jest świetny exp by robić ''builda''. Ludzie naprawdę potrzebują takiego serwera :). Ewentualnie zróbcie jakąś cofkę po resie do 120 lvl :) ułatwi to początek innym graczom, nie będzie podexpiania. Tak czy inaczej wiem, że wybierzecie dobrze.

DeLuxeMu mój serwer Mu Online :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Opublikowano

wiem ze chetnie bedzie party zakladane bo dziala i ma idealne ustawienia party exp, wiec bedzie sie dzialo duzo, zapraszam

Opublikowano

Na 300x staty powinny sie kasowac gralem na 500x gdzie staty nie byly kasowane darowalem sobie serwer bo co to za frajda jak po kilku resach dajesz rade solo na najlepszych spotach

@Edit chyba ze ustawienia serwera bylyby inne 

@Edit Robie EE Nick Jezus zapraszam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałem na 800x gdzie nie resetowały się staty i tak jak @lol22223 mówi po kilku resach już śmiało można dawać radę solo, ale po co skoro w party szybciej i przyjemniej? :)

Moim zdaniem jest dobrze, widzimy się jutro :)

Opublikowano

My staralismy sie dopracowac wszystko do konca i chcemy aby każdemu się spodobało co jak wiadomo nie jest łatwe do zrobienia. Zapraszamy każdego serdecznie jeszcze do testów może jest coś co umknęło nam gdzieś niechcący lub jakieś sugestie macie dla nas. 

Opublikowano

na cloud powinno isc full tak jak i na FM, okolo 13 wystawie ostateczny klient oraz moze jaks propozycja co do hosta na czym byl by szybki i wygodny??

RF od 1

Opublikowano

na cloud powinno isc full tak jak i na FM, okolo 13 wystawie ostateczny klient oraz moze jaks propozycja co do hosta na czym byl by szybki i wygodny??

RF od 1

Rozumiem, ze dopiero bedzie ten prawidłowy klient  ?

Poprzedni sciągniety nie nada sie do gry  :rolleyes:

Odpowiedz, co bym usunęła go z dysku  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...