Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeLuxeMu Season 8 Ep2 | Start 27.09.2014 |

Agulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nic nie pomaga , no trudno :(((

Miłej zabawy :( <_< :angry: 8S

ale w czym problem ?

zrob tak:

pewnie antywirus ci go usuwa wiec wylacz go w momecie sciagania lunchera. po rozpakowaniu, wsadzeniu do klienta dodaj caly folder MU do wyjatkow

VirusTotal

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale w czym problem ?

zrob tak:

pewnie antywirus ci go usuwa wiec wylacz go w momecie sciagania lunchera. po rozpakowaniu, wsadzeniu do klienta dodaj caly folder MU do wyjatkow

VirusTotal

Okej zrobie tak jutro bo teraz ide na balet :D W końcu mamy sobotę prawda ? : )

gif.gif

Opublikowano

pomijając fakt że stronka chodzi jak krew z nosa to jeszcze verification code przy rejestracji nie działa ...

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

pomijając fakt że stronka chodzi jak krew z nosa to jeszcze verification code przy rejestracji nie działa ...

stronka dziala jak dziala bo ktos chce nam zepsuc zabawe zrobilem wszystko co w mojej mocy i ochraniam sam server do poniedzialku bedzie trzeba wytrzymac co do veryfikacji zaraz ja zmienie na inna dla waszej wygody

Opublikowano

a co z tym r w koncu? Staty zostaja/kasuja sie?

ps.Dobra po zalogowaniu na www sobie znalazlem.

Dla reszty

Levelup Bonus Points: (500 * resets number) - The multiplied amount between levelup bonus points witch is 500 and number of resets that your character have. Clear Skills: No Clear Inventory: No Reset Stats: Yes
Opublikowano

a co z tym r w koncu? Staty zostaja/kasuja sie?

ps.Dobra po zalogowaniu na www sobie znalazlem.

Dla reszty

Levelup Bonus Points: (500 * resets number) - The multiplied amount between levelup bonus points witch is 500 and number of resets that your character have. Clear Skills: No Clear Inventory: No Reset Stats: Yes

tlumaczac kolege wyzej staty beda kasowane i 500pkt*rr

Opublikowano

NO  to trzeba poczekać  widać że komuś się nudzi i chce nam uprzykrzyć  grę   

Czekamy na info Elo Pozdro 

Opublikowano

dokladnie, ktos uprzykrza zycie i wam graczom i nam adminom, aby takiego zlapac i zrobic mu cos zeby sie odechcialo do konca zycia

Opublikowano

zawsze znajdzie się jakiś je...... margines     :)  by mu się spalił cały jego sprzęt z ta jego pusta makówką 

Opublikowano

A ja dalej nie mogę wejść.... MSINET.OCX cos tam missing or invalid . Robiłem wszystko co mogłem , wrzucałem plik recznie do mu i do system32 i nic nie wiem juz co robic mam orginalny klient ze strony w wersji final . sciagalem odnowa wklejalem patche i dalej to samo !!

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...