Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeLuxeMu Season 8 Ep2 | Start 27.09.2014 |

Agulek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, Serwer dopracowany, administracja reaguje na potrzeby graczy. 

Dobre zabezpieczenia i ciekawe ustawienia dzięki którym gra jest ciekawsze i przestaje być monotonna. 

Opublikowano

Kompletna porażka. Otóż dlaczego:

Gramy od początku, dość maniakalnie z moją guild i jesteśmy w TOP - nawet finansowo wspomogliśmy serwer, by się utrzymał.

Niezdecydowana i chaotyczna Administracja robi co chce i kiedy chce, nie komunikując się ze sobą wzajmenie. Wczoraj (sobota) zdobyliśmy zamek, gdzie zabijał nas nie nikt inny jak Admin, tłumaczac: pierwszy CS jest tak po prostu, żeby rozpocząć cykl (więc mogę Wam przeszkadzać?). Po czym od dzisiaj rana, zamek nie jest już nas - Administracja go odebrała, bo był błąd w plikach i .. na tym kończyły się wyjaśnienia. Zwrócenie killerowi-Adminowi uwagi, żeby nie zabijał na CS kończyło się groźbami bana i słowami: należy mi się szacunek, za zajmowaną pozycję.

+9 i Chaos Machine..

Będąc na czele rankingu i poświęcając serwerowi sporo czasu, nie wydropiliśmy wcale za wiele, a mimo tego, Soulem - item z luck - ulepszyć jest bardzo ciężko. Pralka do dziś rana, nie prała kompletnie nic, na +10 - tłumaczenie: był błąd. Po 25/35 rr, exp był ustawiony znacznie niżej i były problemy z wbiciem leveli - dopiero po 24h zostało to usunięte.

Admin, który siedzi na TS, gdy zwraca mu się uwaga - wychodzi, zamiast odpowiadać (ucieczka?).

Admin za durny event, chciał dawać wingi 3 lvl + 3 exc opcje - gdzie piórko na wingi 2 lvl, nie leci prawie wcale i raczej trzeba mieć je za kredyty (a i tak wingi 3x z 90% pali).

Admin wyłącza serwer nie uprzedzając nikogo, że nadchodzi OFF - ludzie grająć na DS/BC/CS (który nagle cofnięty) potracili czas i jewele na pranie.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM GRANIE - SZKODA CZASU, CORAZ WIĘCEJ OSÓB REZYGNUJE. ADMINISTRACJA MA GDZIEŚ GRACZY.

Załączam treść wypowiedzi jednego z Adminów po zabiciu nas na CS i zwróceniu mu uwagi. HeadAdmin miał sytuację głęboko w ...

384256f8b0a47c26gen.png

Opublikowano

Przecież AT jest z GuardianMu to nie wiem czego chcecie się tu spodziewać?

Ale to co robi na CS to chyba jakieś jaja...

Opublikowano

Bo nie zrobiłem tylu SSów. :(

Nie płacz, jesteś miernym adminem i nie utrzymasz tutaj graczy. Wystarczająco pokazaliście przez ostatnie 2 dni. :)

EDIT:

Do tego, skoro my, gracze, pokazujemy Wam błędy, a Wy je olewacie, a po ich zrobieniu zrzucacie wine na błędy w plikach, nie rekompensując nam ciężko zdobytych jeweli i olewając nasz czas - pokazujecie, jakie macie podejście do ludzi, którzy tworzą taki serwer. Wy go tylko postawiliście i to my, jesteśmy dla Was.

Trzeba było przedłużyć BETE, robić więcej testów, a nie ruszać tak zbugowany serwer, pełen błędów.

ODRADZAM!

Opublikowano

jaja jak berety tego jeszcze nie grali haha  szkoda czasu  :((

ale z tym co bylo na CS i po tym co sie dzieje to kpina jakaś 

Pozdro all

Opublikowano

Kompletna porażka. Otóż dlaczego:

Gramy od początku, dość maniakalnie z moją guild i jesteśmy w TOP - nawet finansowo wspomogliśmy serwer, by się utrzymał.

Niezdecydowana i chaotyczna Administracja robi co chce i kiedy chce, nie komunikując się ze sobą wzajmenie. Wczoraj (sobota) zdobyliśmy zamek, gdzie zabijał nas nie nikt inny jak Admin, tłumaczac: pierwszy CS jest tak po prostu, żeby rozpocząć cykl (więc mogę Wam przeszkadzać?). Po czym od dzisiaj rana, zamek nie jest już nas - Administracja go odebrała, bo był błąd w plikach i .. na tym kończyły się wyjaśnienia. Zwrócenie killerowi-Adminowi uwagi, żeby nie zabijał na CS kończyło się groźbami bana i słowami: należy mi się szacunek, za zajmowaną pozycję.

+9 i Chaos Machine..

Będąc na czele rankingu i poświęcając serwerowi sporo czasu, nie wydropiliśmy wcale za wiele, a mimo tego, Soulem - item z luck - ulepszyć jest bardzo ciężko. Pralka do dziś rana, nie prała kompletnie nic, na +10 - tłumaczenie: był błąd. Po 25/35 rr, exp był ustawiony znacznie niżej i były problemy z wbiciem leveli - dopiero po 24h zostało to usunięte.

Admin, który siedzi na TS, gdy zwraca mu się uwaga - wychodzi, zamiast odpowiadać (ucieczka?).

Admin za durny event, chciał dawać wingi 3 lvl + 3 exc opcje - gdzie piórko na wingi 2 lvl, nie leci prawie wcale i raczej trzeba mieć je za kredyty (a i tak wingi 3x z 90% pali).

Admin wyłącza serwer nie uprzedzając nikogo, że nadchodzi OFF - ludzie grająć na DS/BC/CS (który nagle cofnięty) potracili czas i jewele na pranie.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM GRANIE - SZKODA CZASU, CORAZ WIĘCEJ OSÓB REZYGNUJE. ADMINISTRACJA MA GDZIEŚ GRACZY.

Załączam treść wypowiedzi jednego z Adminów po zabiciu nas na CS i zwróceniu mu uwagi. HeadAdmin miał sytuację głęboko w ...

5592314125346401262606.png

Dokładnie Popieram to co napisał New_OnForum. a Zabicie na zamku mnie połamało ^^ tak nie będziemy się bawic. Pzdr.

Opublikowano

Wiec tak, tu nie ma ekipy z guardiana oprocz 1 osoby ale to nie jest evilek, po drugie byl problem w plikach z CS ale zostal naprawiony juz i bedzie teraz wszystko w normie, eventow o wingi 3rd nie ma nie bylo i nie bedzie, ja jako Head Admin nie musze pisac publicznie rozmow z administracja, teraz jedynie to PRZEPRASZAM wszystkich za niego i obiecuje wam ze to sie wiecej nie powtorzy, wszystkie naprawy i offy beda robione nad ranem kiedy wiekszosc smacznie spi. Tyle na ten temat 

Opublikowano

Wszedłem dać itemki koledze, żeby było mu łatwiej, bo tutaj żenada, no i...

...

...

... UWAGA! Nowy hit!

Moja guild expi, szykuje się na Selupana, godzina 16:00 - wchodzą Admini, zabijają Selupana respiącego się 24h! Tłumaczą, że testują..

O 16?! Na OPEN? Od czego mieli BETE i TESTY? Kto testuje coś na serwerze w godzinach gry graczy? A nie w środku nocy?! Na bosach?!

PORAŻKA..

3690714126041791262606.png

PS. Dojdziecie tak daleko? 4 dni temu go zabijaliśmy.. :)

Admin właśnie napisał mi, po tym, jak oświadczyłem że to my jesteśmy dla serwera i my na niego płacimy, że to oni grają dla nas, a nie gracze dla serwera..

..po czym zrestartował znowu serwer!

Brawa.

b498935f159c369fgen.png

Opublikowano

hahaha beka w c**j   :)))    nie mogę      na kij  startować z servem jak po 2 tyg dzieja sie takie cyrki hahaha  

bugi bugi bugi   

ludzie czas traca na was nie wy na nas to po primo 

a po duoo to chyba w d***e mam ten serv 

testy to wy sobie zróbcie ale na IQ 

dobrze gada kolega 

Administracja po Chu........ tyle nara 

Opublikowano

Co do tych błędów - prawda nie poprawili na testach ale chyba zapominacie też o samych graczach i o ich zachowaniu. Wchodzicie i bluzgacie na /post więc jest też druga strona medalu i to też odstręcza - wydaje się wam że wszystko się Wam należy..

Opublikowano

Może lepiej zamknać ten temat by uniknąć niepotrzebnego nikomu spamu ?

Moim zdaniem serwer jest okej. Co prawda mało gram no ale cóż.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Na DeluxeMu jestem od 18 Sierpnia i powiem wam ze Agus bardzo liczy się z zdaniem graczy bo nie raz jej coś zgłaszałem czy to na grze czy na ts czy na forum i od razu był odezw z jej stron więc administracja nie ma nikogo w du*** jak to nie którzy myślą. Wiadomo że Administracja powinna brać sugestie każdego gracza pod uwagę ale nie które są mniej dobre lub złe a nie które dobre lub bardzo dobre dla serwer, więc nie wmawiajcie nikomu że administracja was olewa lub nie chce wam pomóc bo nie raz czy Tobie Man0rs czy Tobie Bubus pomagali czy Agus czy ktoś inny wiec wasze zdanie na tema pracy administracji jest błędne i wprowadzacie graczy w błąd. Na temat zachowania Evilka czy też Abaddona nie wpłynę ani nie cofnę czasu by coś zmienić ale jeśli ktoś wrzuca urywek rozmowy z Administracja na serwerze też jest złe i nie potrzebne bo z tego co wiem to rozmowa byłą dłuższa i zaczął ją ktoś inny, a pokazywanie urywków rozmowy na serwerze jest złe i pokazuje jak nisko ktoś upada by zrobić z tego taką aferę. Więc powiem tyle na temat sytuacji na serwerze, serwer miał za mało zgłoszeń pod czas testów ponieważ gracze którzy w tym momencie testowali serwer bardziej expili niż wyłapywali jakiekolwiek błędy z serwerem. Administracja lub jej członkowie cały czas pracuje nad poprawą grywalności na serwerze i ulepszeniu relacji między Administracja a graczami. Tyle w tym temacie.

Nie ma to jak opinia osoby, która pełni funkcję na serwerze. :)

A więc Admini! Zabijajcie na CS! Zabierajcie potem zdobyte zamki! Go go go!

Opublikowano

Nie ma to jak opinia osoby, która pełni funkcję na serwerze. :)

A więc Admini! Zabijajcie na CS! Zabierajcie potem zdobyte zamki! Go go go!

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...