Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sapphira.eu

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer spalony na starcie nie macie po co startować ! 

Szkoda, że ludzie nie zrobią czegoś swojego nawiązującego do starej np. pandory,elitemt2 ...

Tylko wezmą chamsko pliki czyjeś wrzucą na dedyka po chwili wsadzą na mpcforum prezentacje i 5h później seerwer off 

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie mamy żadnych plików, wszystko robiliśmy od zera.

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie mamy żadnych plików, wszystko robiliśmy od zera.

A co za różnica ? ten serwer to jeden wielki plagiat, jeżeli robicie serwer to powinniście ukazać troszkę pomysłowości i kreatywności a nie ;) no ale dobra, mniejsza o większe. 

xD 

Opublikowano

A co za różnica ? ten serwer to jeden wielki plagiat, jeżeli robicie serwer to powinniście ukazać troszkę pomysłowości i kreatywności a nie ;) no ale dobra, mniejsza o większe.

Przed chwilą pisałeś o reaktywacji innych serwerów więc to chyba mija się z celem.

Opublikowano

Przed chwilą pisałeś o reaktywacji innych serwerów więc to chyba mija się z celem.

Chyba mnie z kimś pomyliłeś czytaj z zrozumieniem mistrzu i nie myl mnie z innymi nie ja pisałem, tylko osoba powyżej. 

Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

start za tydzień w piątek ? haha miał być dziś ale pewnie kilku osobą ten termin się nie podobał i  dlatego zmieniacie haha pro :)

Za tydzień powiecie że przesuwacie start bo dużo osób chce w sobote albo będziecie mieć wtedy dużo bugów.

Startują inne serwery do piątku więc nie wiem czy 300+ osób będzie w piątek na waszym starcie

Opublikowano

start za tydzień w piątek ? haha miał być dziś ale pewnie kilku osobą ten termin się nie podobał i  dlatego zmieniacie haha pro :)

Za tydzień powiecie że przesuwacie start bo dużo osób chce w sobote albo będziecie mieć wtedy dużo bugów.

Startują inne serwery do piątku więc nie wiem czy 300+ osób będzie w piątek na waszym starcie

Jako administracja potrafimy jasno określić kiedy uporamy się z bugami - wcześniejsza data była ustalana jeszcze przed startem bety, co było wielkim błędem.

Z tym, że nie będzie nawet 300 osób + bym się pokłócił, ale pożyjemy zobaczymy. Zresztą kolego, nie mów nam co zrobimy, a co nie, bo jak dla mnie jest to żałosne szczególnie kiedy wmawia mi to administrator jakiegoś niewypału.

Opublikowano

nie polecam tego gowna 0 nowosci pliki kopia czegos co bylo padnie po miesiacu serwer pod zarobek nq ps admin nie moze nawet napisac kiedy start bo sam nie wie heheheheheeh

Opublikowano

przeciez on k***a nie przekladali startu, wczesniej powiedzieli ze moze piatek/sibota a wy pierdolicie 3 po 3, teraz podali oficjalnie...

Opublikowano

Pierwsza data nie była Oficjalną datą. Mógł się odbyć start, ale jak widać jest więcej błędów. 

Jak wiemy Diablo podał że start w piątek.

Tak więc, widzimy się na starcie. ^^

Ps. Zapraszam na forum. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

nie polecam tego gowna 0 nowosci pliki kopia czegos co bylo padnie po miesiacu serwer pod zarobek nq ps admin nie moze nawet napisac kiedy start bo sam nie wie heheheheheeh

0 nowości ponieważ to jest reaktywacja najlepszego serwera jaki istniał , jaki serwer nie jest pod zarobek ? Przecierz gdyby nie to ,że z serwera się zarabia to nikomu nie chciało by się wydawać kupę hajsu na postawienie serwera bez możliwości odzyskania tego co się włożyło ps data startu jaką podał diablo za 1 razem nawet nie była oficjalną datą teraz już wszystko jest podane więc morda w kubeł gnoju i przestań hejtować

Psotnyy

Opublikowano

DIABLO ???? a kim Ty jesteś???

zaistniales kradnąc nick diablo  :>

prawdziwy diablo gral od początku na pl a Ty jestes gownem kradnącym nick od paru lat :)

fajnie ze gimby cie lubie na yt .....

a tak na serio jesteś zerem i nawet nie znasz prawdziwnego pierwszego DIABLO który gra od początku mt2 do dziś :>>>

nie polecam gowno nie serwer czysty gotowiec i zero szans na start :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

zaistniales kradnąc nick diablo  :>

prawdziwy diablo gral od początku na pl a Ty jestes gownem kradnącym nick od paru lat :)

a tak na serio jesteś zerem i nawet nie znasz prawdziwnego pierwszego DIABLO który gra od początku mt2 do dziś :>>>

A ja ku*wa grałem 10lat temu w tibie i miałem tam nick Diablo czyli ten "prawdziwy pierwszy diablo" też jest podróbką... Ale to tak jakbyś się spierał kto pierwszy używał nicku Sura w metinie... Przedtem zmienił nawet nick na Alucard, ale ludziom bardziej się Diablo podobało. Tego Twojego ile osób zna? 20-30? A tego 10tys.

A do tego Ty też jesteś zerem, bo kradniesz nick Gandalfowi, więc już zamknij tą swoją twarz i idź stąd.

Chciałeś zaistnieć, nie udało Ci się, idź szukać kolegów gdzie indziej. Serwer będzie stał, bo wiem jaki jest Diablo i chyba dopiero jakby mu mieli rękę uciąć to by zamknął serwer.

Startujcie w piątek o 18, bo to najlepszą pora ;p

tenor.gif

Opublikowano

A ja ku*wa grałem 10lat temu w tibie i miałem tam nick Diablo czyli ten "prawdziwy pierwszy diablo" też jest podróbką... Ale to tak jakbyś się spierał kto pierwszy używał nicku Sura w metinie... Przedtem zmienił nawet nick na Alucard, ale ludziom bardziej się Diablo podobało. Tego Twojego ile osób zna? 20-30? A tego 10tys.

A do tego Ty też jesteś zerem, bo kradniesz nick Gandalfowi, więc już zamknij tą swoją twarz i idź stąd.

Chciałeś zaistnieć, nie udało Ci się, idź szukać kolegów gdzie indziej. Serwer będzie stał, bo wiem jaki jest Diablo i chyba dopiero jakby mu mieli rękę uciąć to by zamknął serwer.

Startujcie w piątek o 18, bo to najlepszą pora ;p

Albo gdy mu sie hajs już nie będzie zgadzał.

@topic Stracicie graczy na tym przełożonym starcie :)

Opublikowano

jak oni nie przelozyli startu, gowno wiesz a gadasz, kolejny debil

Opublikowano

Stracą graczy na przełożonym starcie, którego nie było, fck logic. Ta 1 data była nieoficjalna, podana jeszcze przed betą, ale wystąpiło kilka bugów i muszą je naprawić. Raczej nie będą wypuszczać serwera z bugami.

tenor.gif

Opublikowano

Czemu sura ma 4 bronie a nie 5 jak wszyscy  ? 

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

zaistniales kradnąc nick diablo :>

Oczym ty k***a zjebie pierdolisz?

Radek jest pod tym nickiem ponad 3 lata.

To ze jakas osoba grajaca na pl ma taki nick to nic nie znaczy.

Masz taki sam przyklad.

Isamu kupil kiedys sure bm na pl o nicku isamu.

@ Czy prezentacja bedzie uzuoelniana?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

jak ja czytam co wy jako społecznosc tu piszecie to mi sie smiac chce... bezsensowne pieprzenie glupot... kazdy chce pokazac jaki to jest mądry...

zawitam na serwerku i zostane tu na dluzej, bo widze, ze jest on godny wuagi.

polecam.

P.S do wszystkich zarozumiałych młodzików, którzy to czytają : zobaczcie to : Użytkownik od 21 mar 2010 a mam tylko 175 postów :) nie wiem co wy chcecie osiagac takim nabijaniem bezsensownych postów :)

wsrhs.jpg
Opublikowano

jak ja czytam co wy jako społecznosc tu piszecie to mi sie smiac chce... bezsensowne pieprzenie glupot... kazdy chce pokazac jaki to jest mądry...

zawitam na serwerku i zostane tu na dluzej, bo widze, ze jest on godny wuagi.

polecam.

P.S do wszystkich zarozumiałych młodzików, którzy to czytają : zobaczcie to : Użytkownik od 21 mar 2010 a mam tylko 175 postów :) nie wiem co wy chcecie osiagac takim nabijaniem bezsensownych postów :)

Szacunek ,ale radzę Ci wziąć słownik do ręki Panie "wuagi" 

Co do serwera ,data 26.09.2014r jest już ustalona ? Na 100% odbędzie się wtedy start ?

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...