Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sapphira.eu

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podchodzi to pod obrazę publiczną ;p

PS. Gdzie tu widzisz szantaż ?? Tylko oszczegam bo dużo osób takie rzeczy zgłasza. Apropo tematu to każdy zarobek podlega opodatkowaniu, nawet głupi SMS za 2 złote.

Kolejna osoba która wkłada mi w usta słowa których nie powiedziałem, ani nie napisałem.

Ja nie napisałem że "x" zarobek nie podlega opodatkowaniu tylko że jego nieopodatkowanie jest mniej karalne niż szantaż czy groźba.

Czytaj ze zrozumieniem, najlepiej poćwicz na słowniku bo "oszczegam" z taką ortografią pewnie nie jedna osoba wyśmieje Cię za Twoje posty.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawione zostało przed twoim postem, pisze z telefonu i trochę mi zmienia wyrazy ale mniejsza z tym. Najwidoczniej ty nie czytasz moich postów, gdzie w tym widzisz szantaż ??, pierw przeczytaj w internecie co to słowo oznacza a potem podejmuj polemikę. Mój post można interpretować jako uwagę, ostrzeżenie. Nie napisałem , że ja to zglosze lecz , że dużo osób takie coś zgłasza a to duża różnica kolego ;). Co do zarobków to jakie 15 tysięcy ?? za zarobione 3 tysiące należy odprowadzić podatek.( to już napisałeś, chyba , że piszesz co ci ślina na język naniesie).

23689804.jpg

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Poprawione zostało przed twoim postem, pisze z telefonu i trochę mi zmienia wyrazy ale mniejsza z tym. Najwidoczniej ty nie czytasz moich postów, gdzie w tym widzisz szantaż ??, pierw przeczytaj w internecie co to słowo oznacza a potem podejmuj polemikę. Mój post można interpretować jako uwagę, ostrzeżenie. Nie napisałem , że ja to zglosze lecz , że dużo osób takie coś zgłasza a to duża różnica kolego ;).

Przecież ja Twój post zacytowałem więc siłą rzeczy widać na jaką jego wersję odpowiedziałem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale edycja mojego postu była przed twoim postem. Mniejsza z ortografią. PS. Nie zasmiecajmy tematu jak chcesz polemizować to zapraszam na pw podam jakiś konkretny komunikator i możemy rozwinąć temat bo akurat prawem się interesuje.

23689804.jpg

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Ale edycja mojego postu była przed twoim postem. Mniejsza z ortografią. PS. Nie zasmiecajmy tematu jak chcesz polemizować to zapraszam na pw podam jakiś konkretny komunikator i możemy rozwinąć temat bo akurat prawem się interesuje.

15 minut temu sprawdziłem i post Twój wtedy i ten zacytowany przeze mnie były takie same, więc uprzejmię proszę nie rób ze mnie idioty.

To nie ma NIC wspólnego z prawem, poprostu wiem że skarbówka ma o wiele bardziej opłacalne interesy, niż trzepanie serwera metin2 który postoi góra pare miesięcy,

a gość jak zgłosi Cię za szantaż lub groźbę niezależnie od jej stopnia, to tak czy siak organy władzy muszą się tym zająć.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Drugi raz powtórzę kolego przeczytaj co to jest szantaż. Mój post nie posiada elementów związanych z szantażem, jest to jedynie uwaga dotycząca serwera oraz zachowań innych osób wobec wyżej wymienionego tematu. PS. co do groźby to twój post tez można podciągnąć pod paragraf, robisz to samo.

Proszę o usunięcie kilku powyższych postów bo do niczego to nie prowadzi a zaśmieciliśmy temat.

23689804.jpg

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Ehh pare dni temu DiamondMt3 teraz kolejny serwer, który reaktywuje diamonda. Trochę tego za dużo ;)

Diam*ndMT3 jest podróbą Sapphire ,ukradli pomysł. W dodatku Diam*ndMT3 jest wyłącznie na zyski.

kmr3.gif

Opublikowano

Diam*ndMT3 jest podróbą Sapphire ,ukradli pomysł. W dodatku Diam*ndMT3 jest wyłącznie na zyski.

Równie dobrze oni mogą pisać że Sapphira to nic innego jak pomysł skradziony z Diamondmt3. Nie wiem w sumie gdyby był jeden to bym zagrał ale troche za dużo na 2 identycne serwery i oba mówią że nawzajem pokradli sobie pomysły. Któryś napewno padnie ciekawe tylko który ;) Skąd masz info że jest na zysk wyłącznie ?? Równie dobrze Sapphira może być tylko na zyski :) Wszystko okaże się w praniu.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Równie dobrze oni mogą pisać że Sapphira to nic innego jak pomysł skradziony z Diamondmt3. Nie wiem w sumie gdyby był jeden to bym zagrał ale troche za dużo na 2 identycne serwery i oba mówią że nawzajem pokradli sobie pomysły. Któryś napewno padnie ciekawe tylko który ;) Skąd masz info że jest na zysk wyłącznie ?? Równie dobrze Sapphira może być tylko na zyski :) Wszystko okaże się w praniu.

Polecam Ci sprawdzić kanał DiabloxMovies ,kiedy dodał pierwszy filmik na którym wspominał o tak owym serwerze ,a kiedy powstał serwer na zyski Diamo*dMT3.

Może to oświeci twoją głupotę i uświadomi iż podrąbali im pomysł.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

Polecam Ci sprawdzić kanał DiabloxMovies ,kiedy dodał pierwszy filmik na którym wspominał o tak owym serwerze ,a kiedy powstał serwer na zyski Diamo*dMT3.

Może to oświeci twoją głupotę i uświadomi iż podrąbali im pomysł.

Pozdrawiam.

Moją głupote ? Chyba Ci się chłopoczyku coś pomyliło. Szczerze to mam to w d***e kiedy jakis xxx wstawił jakiś filmik, ja napisałem tylko co o tym myślę i nie była to opinia negatywna ale nie wierny piesek obrońca uciśnionych już musiał pokazać jakie ma wodogłowie i odrazu zacząć robić niesnanski. Widzę że z używaniem główki to nie jesteś za pan brat, raczej nie robisz tego często. Niestety ale moja opina się zmieniła i NIE POLECAM.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

A powiedź mi, jaki serwer nie jest pod zarobek ? każdy team tworzy dany projekt z myślą że dobrze na nim zarobi, a nie z pasji ^^. Jakby nie było zarobku, to sytuacja z prywatnymi serwerami wyglądała by zupełnie inaczej, w tej chwili może było ich z max 10 a nie jak teraz codziennie startuje jakiś nowy, ale to jest kwestia czasu, ludziom się znudzi takie przechodzenia serwer na serwer i każdy pokończy grę i metin m.in prywatne serwery będą tylko i wyłącznie przeszłością. A co do serwera powiem tak, troszkę ch*owo z waszej strony, że zajeb*liście cały projekt, kompletnie nie włożyliście w ten serwer własnych pomysłów, chamsko skopiowaliście wszystko od a do z. Moim zdaniem, jeżeli jakiś team tworzy serwer to musi się wykazać pomysłowością oraz kreatywnością, no ale to już wasza sprawa. Jeżeli to prawda, że Teodor jest w teamie to już w ogóle gratuluje, no nic zobaczymy co z tego będzie jeżeli serwer postoi 2 tyg + to być może wbije, a tak życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Jak wasz serwer nie jest pod zarobek to dajecie wszystkie itemy z is do shopa ;)

Teraz pytanko : Ciężko będzie wbić full abs i jak z wejściem na smoka ?:D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jak wasz serwer nie jest pod zarobek to dajecie wszystkie itemy z is do shopa ;)

Teraz pytanko : Ciężko będzie wbić full abs i jak z wejściem na smoka ? :D

Jeżeli bony wchodzą tak jak na diamondzie to ciężko, perfekcyjne itemy bonowało się tygodniami, ale oczywiście też wszystko zależy od farta. 

Kiedy start?

niby w sobotę o 20.

xD 

Opublikowano

Podchodzi to pod obrazę publiczną ;p

PS. Gdzie tu widzisz szantaż ?? Tylko ostrzegam bo dużo osób takie rzeczy zgłasza. Apropo tematu to każdy zarobek podlega opodatkowaniu, nawet głupi SMS za 2 złote. Serwer musi zostać zgłoszony jako działalność gospodarcza. Jak chcesz mogę podać ci na pw linki z aktami prawnymi, trochę się tym interesuje.

Już drugi raz złamałem kręgosłup spadając z krzesła, ledwo co ze szpitala wyszedłem i już wracam :l

Jakby zgłaszali takie rzeczy, to:

a) nie byłoby serwerów

b.) byłyby serwery, bo skarbówkę gó*no obchodzi jakiś serwer

Jeśli serwer chce móc zgłaszać coś w stylu ataków DDoS to odprowadzać podatki musi, bo serwer sam w sobie jest nielegalny, ale wątpie, żeby JAKIKOLWIEK serwer by te podatki odprowadzał.

Ehh pare dni temu DiamondMt3 teraz kolejny serwer, który reaktywuje diamonda. Trochę tego za dużo ;)

Parę dni temu DiamondBezAdministracji, a prawie miesiąc temu (25 sierpnia) pierwsza zapowiedź Sapphiry. Więc ona była pierwsza.

Moją głupote ? Chyba Ci się chłopoczyku coś pomyliło. Szczerze to mam to w d***e kiedy jakis xxx wstawił jakiś filmik, ja napisałem tylko co o tym myślę i nie była to opinia negatywna ale nie wierny piesek obrońca uciśnionych już musiał pokazać jakie ma wodogłowie i odrazu zacząć robić niesnanski. Widzę że z używaniem główki to nie jesteś za pan brat, raczej nie robisz tego często. Niestety ale moja opina się zmieniła i NIE POLECAM.

"Niestety ale moja opinia się zmieniła i NIE POLECAM." Tym to doje*ałeś, to tak jakbyś spotkał w np. KFC jakiegoś typa, on by Cię np. zbluzgał, walnął w brzuch czy coś, a Ty byś się obraził na lokal xD Przejmujesz się odpowiedzią 1 typa i dlatego nie polecasz? Dobry jesteś ;)

Start jutro o 20 #potwierdzone_info_na_100%? Bo lepiej by było np. o 16-18 albo dzisiaj jeszcze.

tenor.gif

Opublikowano

Już drugi raz złamałem kręgosłup spadając z krzesła, ledwo co ze szpitala wyszedłem i już wracam :l

Jakby zgłaszali takie rzeczy, to:

a) nie byłoby serwerów

b.) byłyby serwery, bo skarbówkę gó*no obchodzi jakiś serwer

Jeśli serwer chce móc zgłaszać coś w stylu ataków DDoS to odprowadzać podatki musi, bo serwer sam w sobie jest nielegalny, ale wątpie, żeby JAKIKOLWIEK serwer by te podatki odprowadzał.

Parę dni temu DiamondBezAdministracji, a prawie miesiąc temu (25 sierpnia) pierwsza zapowiedź Sapphiry. Więc ona była pierwsza.

"Niestety ale moja opinia się zmieniła i NIE POLECAM." Tym to doje*ałeś, to tak jakbyś spotkał w np. KFC jakiegoś typa, on by Cię np. zbluzgał, walnął w brzuch czy coś, a Ty byś się obraził na lokal xD Przejmujesz się odpowiedzią 1 typa i dlatego nie polecasz? Dobry jesteś ;)

Start jutro o 20 #potwierdzone_info_na_100%? Bo lepiej by było np. o 16-18 albo dzisiaj jeszcze.

Co mnie obchodzi że Sapphira miała tam zapowiedz xxx temu ? Wyszły praktycznie w tym samym czasie więc napisałem co myśle i tyle. Na poprzedniej stronie już pisałem że mam to w d***e że miesiąc,dwa,trzy temu jakiś xxx zrobił filmik czy tam dał zapowiedz, KTO PIERWSZY TEN LEPSZY. Co do serwera to nie poleciłem z innego powodu po prostu troszkę więcej dowiedziałem się na ciekawe tematy i tyle :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Nie wbijam  jak start sobota 20:00.  Przez to bedziecie mieli mniej graczy :) jutro zrobice wczesniej albo dzisiaj pozniej .

Opublikowano

Start miał być planowany na ten tydzień (w piątek o godzinie 18:00), jednakże się nie wyrobiliśmy. Postanowiliśmy, że nie będziemy startować w sobotę, ponieważ ten dzień większości nie odpowiada. Ostatecznie przenieśliśmy start na następny tydzień, w piątek (tj 26.09.2014). O godzinie startu poinformujemy Was w następnym tygodniu.

Opublikowano

Nie wbijam  jak start sobota 20:00.  Przez to bedziecie mieli mniej graczy :) jutro zrobice wczesniej albo dzisiaj pozniej .

Dlatego startujemy za tydzień, w piątek. Nie wiemy jeszcze o jakiej godzinie.

Opublikowano

Serwer spalony na starcie nie macie po co startować ! 

Szkoda, że ludzie nie zrobią czegoś swojego nawiązującego do starej np. pandory,elitemt2 ...

Tylko wezmą chamsko pliki czyjeś wrzucą na dedyka po chwili wsadzą na mpcforum prezentacje i 5h później seerwer off 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...