Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sapphira.eu

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ż A Ł O S N E

NIE MA CIE PO MY SŁÓW NA SER WER TO RE A KTY WU JE CIE JA KIEŚ GÓ WNO KTÓ RE ZA CHWY CA ŁO 1000 LAT P.N.E.

DLA TE GO NIE PO LE CAM I ŻY CZE SZYB KIE GO U PAD KU

NA RA

PO ZDRO SZEŚĆ SET

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kim do k***y jest @KaadamirB)

Polecam serwer, osoba odpowiedzialna za prowadzenie serwera zna się na rzeczy.

Teodor ;x

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Ech kolejny diamond, ale można spróbować :). Szkoda, że tak reaktywujecie te diamondy a nikt nie próbuje reaktywować metina5 :).
Polecam i Zapraszam :).

Opublikowano

Teodor jest odpowiedzialny i naprawde serwer potrafi zrobic ale diablo zachowal sie jak skurwiel i dlatego nie zagram nie lubie pazerniactwa

Opublikowano

To co chciałem od dawna zobaczyć :)   Grunt żeby exp był łatwy do jakiegoś 150 lvl'a, a potem  stopniowo do 1 lvl / godzinę expa przy 200 lvlu. To gwarantuje długoterminowy sukces, jak widzę, że topka ma max lvl po tygodniu to  od razu wiadomo że to jest pierwszy  i jeden z ostatnich tygodni istnienia serwera.  Bardzo ważny bilans postaci, bo taki WP przy max statach 125 albo wiecej (misje) jest zdecydowanie najlepszy, trzeba go troche osłabić bo znów będą same WP'ki latać jak na Virtualu niegdyś (i może do teraz).   Czekam na start :)

Opublikowano

Teodor jest odpowiedzialny i naprawde serwer potrafi zrobic ale diablo zachowal sie jak skurwiel i dlatego nie zagram nie lubie pazerniactwa

Po tauriosie widać co było.

Nie polecam ze względu na teodora - "niedojrzałość" administratora to idealne określenie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Projekty podobne, ale niby DMt3 ukradło im pomysł na tę reaktywację : d

Zagram!

Nie ma teraz metinków w tym starym, dobrym stylu :>

Jeżeli dobrze kojarzę to odkupienie serwera (pliki, strona, forum) nie jest kradzieżą, a reaktywacją - w przeciwieństwie do tego czegoś: 'no chłopaki - Diamond padł to może zrobimy marną imitację?'. Poza tym spina jest tylko i wyłącznie o to, że DiamondMT3 zrobił reaktywację, a oni startują z imitacją.

Kim do k***y jest @KaadamirB)

Polecam serwer, osoba odpowiedzialna za prowadzenie serwera zna się na rzeczy.

down.

usuń to xD

A kim może być? Nikim.

Dobre pany, znają się na robocie, polecam.

Sam siebie oszukujesz, nieładnie. :unsure:

Po tauriosie widać co było.

Nie polecam ze względu na teodora - "niedojrzałość" administratora to idealne określenie.

Jak to się wszystko szybko zmienia, a ostatnio słuchałem na TS'ie jaki to Teodor nie jest dobry i czego to on nie potrafi. :D

Polecam ze względu na Teodora. Jestem pewien, że przyłożył się do tego serwera i postoi co najmniej 3 dni (obecny rekord: 2 dni).

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ta prezentacja wygląda jak gówno homo erectus zrobione w prahistorii. 

Zero estetyki, zero zaciekawienia gracza. 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Diablo, zachowanie poniżej poziomu...

Poza tym diamond to był stary serwer i stare czasy gdy nie było tyle nowości i ludzie jarali się takimi serwerami. Na tym serwerze nie ma nic nowego, dlatego długo nie pociągnie z powodu nudy i monotnii.

Jeszcze raz serdecznie nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Diablo, zachowanie poniżej poziomu...

Poza tym diamond to był stary serwer i stare czasy gdy nie było tyle nowości i ludzie jarali się takimi serwerami. Na tym serwerze nie ma nic nowego, dlatego długo nie pociągnie z powodu nudy i monotnii.

Jeszcze raz serdecznie nie polecam.

nie no powiem ci ze gram na diamondmt3 i co jak co diamond byl naprawde dobrym ale to dobrym serwerem i dalej jest.

upadl ni c**j nie wiem z jakiego powodu ale wrocic na taki serwer dla mnie to jak wygrac w totka, lecz wole grac tam u jakichs randomow z niska iloscia graczy niz tu w c**j z iloscia graczy z diablem w team

tego czlowieka rowniez nie polecam

Opublikowano

Ładna prezentacja, zagrałabym, ale wczoraj zaczęłam już grać na innym i nie chcę mi się od nowa. Do tego same Hwangi, bleh. Kwestia gustu, jednak nigdy nie lubiłam ich. Poza tym, myślę, że można polecić serwer, powodzenia :)

Opublikowano

nie no powiem ci ze gram na diamondmt3 i co jak co diamond byl naprawde dobrym ale to dobrym serwerem i dalej jest.

upadl ni c**j nie wiem z jakiego powodu ale wrocic na taki serwer dla mnie to jak wygrac w totka, lecz wole grac tam u jakichs randomow z niska iloscia graczy niz tu w c**j z iloscia graczy z diablem w team

zamknij sie juz wkoncu, bo pierdolisz na niego, ze napisal do znajomych zeby reklamy itd nie robili... i dobrze! ma znajomosci to niech z nich korzysta lepiej w taki sposob up[ierdalac konkurencje jak ddosami, poki co widze ze spamujesz w tym temacie, takze zamknij ryj, bo gowno tu wnosisz.

Co do serwera polecam jak najbardziej, napewno dlugo postoi

Opublikowano

Ogarniesz się w końcu? Diablo bardzo dobrze zrobił z tym nie reklamowaniem tego serwera. Człowieku... Sam Crive plików, strony ani forum nikomu nie sprzedał. WSZYSTKO JEST ZA PRZEPROSZENIEM PODPIE****... Taki serwer nie jest godzien tego aby istnieć. Sapphira powstała od zera z pomocą graczy a DiamondMT3 jest marną zbieraniną złodziei oraz skradzionych plików. Złodziejstwu mówimy nie.

Opublikowano

Sapphiria a DiamondMt3 roznia sie czyms od siebie ?

wchodzac tutaj bylem zaskoczony ze cos nowego startuje (same syskusje zadnych zapowiedzi) ale tutaj nie zagram bo Diamond zle mi sie kojarzy ;/ te bugi bledy itd. nie dziekuje ale zycze wam powodzenia na starcie :)

"Bugi i błędy" (lel) na Diamondzie były, ale to nie te pobugowane pliki Diamonda, tylko robione od zera ;)

Ja nie polecam ze względu na zachowanie diabla + wczesniejsze projekty

kazal niereklamowac kumplom serwera diamondmt3 bo startuje jego i konkurencja,

pomysl zgapiony? jaki pomysl? ja o sapphirze ze to ma byc diamond dowiedzialem sie teraz patrzac na prezke.

c*****e zachowanie z jego strony ja nie zagram, gram na diamondmt3 po co grac?

Jezeli kolejny serwer dla kasy bo juz sie hajs z yt nie zgadza

Ja już myslalem nad tym w marcu z evorem nie byl 1 :)

DajmondMT3 to serwer dla kasy, bo biedaki go mają. Po co grać? Bo na tym serwerze przynajmniej będzie administracja i handel.

Ż A Ł O S N E

NIE MA CIE PO MY SŁÓW NA SER WER TO RE A KTY WU JE CIE JA KIEŚ GÓ WNO KTÓ RE ZA CHWY CA ŁO 1000 LAT P.N.E.

DLA TE GO NIE PO LE CAM I ŻY CZE SZYB KIE GO U PAD KU

NA RA

PO ZDRO SZEŚĆ SET

Ziomek, ogarnij klawiaturę, bo Ci się spacja zje*ała. I jak masz coś pisać to najpierw pomyśl.

Serwer polecam, DiamondMT2 był jednym z najlepszych serwerów, a jak się jeszcze doda brak bugów + administrację nie olewającą serwera to wychodzi coś epickiego, jednak jakieś "newbie" w metinie tego nie docenią ;s

tenor.gif

Opublikowano

Teodor w teamie podobno ;f

Jeżeli tak to nie będzie kolorowo  xD

Tak poza tym jesteście jakoś lepiej zabezpieczeni bo z tego co wiem to macie przekichane u kilku osob  xD

/ a serwer jak serwer stary diamond i nic wiecej
/ To nie zaden hejt w strone diablo tylko stwierdzam fakty :F
/ Tak poza tym tu nie ma nic chyba dodanego od czasu starego diamonda .. rly ;f

Teodor w teamie podobno ;f

Jeżeli tak to nie będzie kolorowo  xD

Tak poza tym jesteście jakoś lepiej zabezpieczeni bo z tego co wiem to macie przekichane u kilku osob  xD

/ a serwer jak serwer stary diamond i nic wiecej
/ To nie zaden hejt w strone diablo tylko stwierdzam fakty :F
/ Tak poza tym tu nie ma nic chyba dodanego od czasu starego diamonda .. rly ;f

336623_db507bb116fb.png

Boli Cię że Diablo jest lepszym Youtuberem od Ciebie?

Że nie musi dokupywać wyświetleń jak ty?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

To jest gówno, a nie serwer. 

Wy sobie chyba jaja robicie? Serio nawet screenów nie macie obrobionych? Hah. 

Prezentacja cała w rozsypce to i serwer taki będzie, po prezentacji widać że to jest jedna wielka sklejka MPCforum. Tak jak wystartuje tak szybko padnie, zobaczycie (to nie jest żadna groźba czy coś, tylko stwierdzenie faktów). 

Opublikowano

To jest gówno, a nie serwer. 

Wy sobie chyba jaja robicie? Serio nawet screenów nie macie obrobionych? Hah. 

Prezentacja cała w rozsypce to i serwer taki będzie, po prezentacji widać że to jest jedna wielka sklejka MPCforum. Tak jak wystartuje tak szybko padnie, zobaczycie (to nie jest żadna groźba czy coś, tylko stwierdzenie faktów). 

Już raz nas hejtowałeś, jednak widzę, że nadal jesteśmy jak żal - ściskamy Ci d***, ale możesz już przestać komentować. Tak, tak... wszyscy wiemy, że Ty to zrobisz lepiej, a my jesteśmy słabi, ale zamknij ryj.

Oficjalny start jest przewidywany na sobotę godz. 20:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...