Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sapphira.eu

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim FanPage'u konkurencji się niby rozreklamowaliśmy? Nie potrzebujemy żadnej dodatkowej reklamy, umiemy sobie poradzić.

Uwielbiam jak ludzie sieją propagandę tylko dlatego aby utrudnić komuś życie.

Np. na moim fanpage lecz zdążyłem szybko usunąć.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro to reaktywacja to byście mogli kilka rzeczy usprawnić hmm...? Np. ten system ulepszeń... wojownik będzie klepał 5 broni a sura 2? bez sensu. Owszem to był popularny serwer ale ile lat temu wstecz? Teraz metin wyglada zupełnie inaczej, ludzie mają inne wymagania. Nie zmieniajcie go za bardzo, ale kilka nowości by się przydało. Z resztą skoro porywacie się na "reaktywacje diamonda" powinniście pamiętać czego brakowało na serwerze i dodać to, zadbać o bugi itd. itp. Osobiście chętnie zagram bo Diamond to dla mnie perełka w całym tym bajzlu prywatnych serwerów jak niegdyś Longju itp. ;) Aczkolwiek wybaczcie, ale nie wróże wam takiego powodzenia jak w oryginale.

Opublikowano

To jest g****o, a nie serwer. 

Wy sobie chyba jaja robicie? Serio nawet screenów nie macie obrobionych? Hah. 

Prezentacja cała w rozsypce to i serwer taki będzie, po prezentacji widać że to jest jedna wielka sklejka MPCforum. Tak jak wystartuje tak szybko padnie, zobaczycie (to nie jest żadna groźba czy coś, tylko stwierdzenie faktów).

Sklejka MPCForum? Tym to tak dowaliłeś, że spadłem z krzesła i złamałem kręgosłup :/

Jak masz czelność się tak do mnie zwracać? Nie hejtuję tylko obiektywnie oceniam- prezentacja na najniższym poziomie, zero nowości, z tego co widzę administracja nie ogarnięta. Ostrzegam graczy żeby nie wydawali swojego czasu na ten serwer BO ON PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ PADNIE...

Każdy serwer kiedyś padnie, nic nie będzie stać wiecznie, jednak znając Diablo ten serwer uciągnie bardzo długo.

To samo zdanie.Pisze jaka ta sapphira nie jest z*******a,że wszystkie inne to albo kradzione pliki albo kradziony pomysł.Jak serwer który był gotowy przed zapowiedziami sapphiry może być zajebanym pomysłem?Albo ta nagonka na Ess***+ kultura w stosunku do przyszłych graczy.Nie polecam

Przejrzałeś na oczy więc daruje Ci grzechy <3

Jest zaje*anym pomysłem, bo o Sapphirze Diablo mówił już w audiologu 25 sierpnia, a o diamondbezadministracji wiadomo od 7 września. Czyli 2 tyg prawie.

Ten start w sobotę o 20 trochę taki no.. :D Nie lepiej 16-18, lub w piątek?

tenor.gif

Opublikowano

Sklejka MPCForum? Tym to tak dowaliłeś, że spadłem z krzesła i złamałem kręgosłup :/

Każdy serwer kiedyś padnie, nic nie będzie stać wiecznie, jednak znając Diablo ten serwer uciągnie bardzo długo.

Jest zaje*anym pomysłem, bo o Sapphirze Diablo mówił już w audiologu 25 sierpnia, a o diamondbezadministracji wiadomo od 7 września. Czyli 2 tyg prawie.

Ten start w sobotę o 20 trochę taki no.. :D Nie lepiej 16-18, lub w piątek?

Też jestem za tym by start był w piątek (ten piątek) w godzinach takich jak gimbusy kończą lekcje - 16-17-18 :) 

Opublikowano

Też jestem za tym by start był w piątek (ten piątek) w godzinach takich jak gimbusy kończą lekcje - 16-17-18 :)

Kto kończy lekcje o 16-18? Lel.

Czy będą aktualizacje wprowadzające np. nowy set zbroi i broni? :D

tenor.gif

Opublikowano

No to czekamy.  ;) 

Widzimy się na starcie. ^^ 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Na jakim FanPage'u konkurencji się niby rozreklamowaliśmy? Nie potrzebujemy żadnej dodatkowej reklamy, umiemy sobie poradzić.

Uwielbiam jak ludzie sieją propagandę tylko dlatego aby utrudnić komuś życie.

Jeżeli jesteś skłonny i mogę Cię o to prosić to odpisz mi na PW.

Myślę że jako administracja możesz odpisać pokazując dobry kontakt z graczami którzy chcą grać na serwerze?

Opublikowano

Na starym Diamondzie grało mi się świetnie.

Na pewno zagram!

Skąd bronie 75?

DT. :) 

2e6ftab.png

Opublikowano

Najważniejsze aby dobrze zareklamować serwer,administracja była pomocna i aktywna,a serwer stał stabilnie i bez bugów 

to już jest połowa sukcesu. 

Kilka pytań: 

Jak z bsem,będzie dostępny dla wszystkich? (czy oficjalnie zabroniony)?  

Postacie będą zbalansowane w pvp? 

W ile wbije 100 lvl? 

Rosa na magie bedzie? 

Opublikowano

Kim ty kur*a jesteś człowieku, że nie mogę się do Ciebie tak zwracać? Jesteś pieprzonym hejterem którego prace są takiego samego poziomu jak iloraz inteligencji - niskiego. Nie rób z siebie boga.

Administracja nie ogarnięta. Wiesz chociaż co oznacza to słowo?

Zrób lepsze prace niż moje, a potem oceniaj że są gorsze. Ja tutaj mogę wyrażać moją opinię do woli bo mam takie uprawnienia.

Join ty ile miałeś już serwerów 15? każdy jeden 2 tygodnie, a potem padam?

LUDZIE NIE WYDAWAJCIE NAWET ZŁOTÓWKI NA IS TEGO SERWERA BO SERWER PADNIE PO 2 TYGODNIACH (administracja czyt. Join robi serwery dwutygodniowe żeby zebrać kasę bo mu chyba w portfelu brakuje ;) ).

Duży pysk, a mało umiejętności- to określa administrację tego serwera.

Opublikowano

Najważniejsze aby dobrze zareklamować serwer,administracja była pomocna i aktywna,a serwer stał stabilnie i bez bugów 

to już jest połowa sukcesu. 

Kilka pytań: 

Jak z bsem,będzie dostępny dla wszystkich? (czy oficjalnie zabroniony)?  

Postacie będą zbalansowane w pvp? 

W ile wbije 100 lvl? 

Rosa na magie bedzie? 

- Postaci na początku będą jak na starym DiamondMT2, lecz po pewnym czasie planujemy aktualizację która zmieni balans kals na lepszy.

- 100 lvl przy ciągłym expie myślę, że wbijesz w 2 godziny.

- Tak, jest roska na magię - maksymalna wartość 20%.

Na starym Diamondzie grało mi się świetnie.

Na pewno zagram!

Skąd bronie 75?

Tak jak na Diamondzie. Tylko DT.

Opublikowano

Kiedy starcik ? :)

z checia wbijemy z gildia

Sobota, godzina 20. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Plagiat, wszystko z mvp, nic nowego, all podje*ane, zero autorskich plików, złodzieje w administracji, po 2-3 tygodniach serwer padnie, albo zostanie 50 graczy, administracja zero ogaru, pyskate gnoje bez pojęcia o tym co robią, brak szacunku do gracza. Nie polecam

ZjaranaPanda

Opublikowano

Plagiat, wszystko z mvp, nic nowego, all podje*ane, zero autorskich plików, złodzieje w administracji, po 2-3 tygodniach serwer padnie, albo zostanie 50 graczy, administracja zero ogaru, pyskate gnoje bez pojęcia o tym co robią, brak szacunku do gracza. Nie polecam

Bo to "reaktywacja" diamonda... Ja pier... tak to jest jak się nic nie czyta tylko ogląda się obrazki ....

Serwer super,zagram na pewno :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Za dużo zjarałeś pando. Idąc Twoim tokiem rozumowania większość serwerów jest ch*jowa. Skoro to reaktywacja no to ku*wa czego ty się spodziewasz? 83748 autorskich questów, 7483 autorskich dungeonów, autorskie gó*no? Widać zazdrość wielka, Polaczek cebulaczek je*any.

Co z tymi aktualizacjami? Będą jakieś nowe bronie, zbroje, bizu etc?

tenor.gif

Opublikowano

Za dużo zjarałeś pando. Idąc Twoim tokiem rozumowania większość serwerów jest ch*jowa. Skoro to reaktywacja no to ku*wa czego ty się spodziewasz? 83748 autorskich questów, 7483 autorskich dungeonów, autorskie gó*no? Widać zazdrość wielka, Polaczek cebulaczek je*any.

Co z tymi aktualizacjami? Będą jakieś nowe bronie, zbroje, bizu etc?

Jak to ma byś stary diamond to nie powinno być aktualizacji z nowymi rzeczami 

Opublikowano

Jak to ma byś stary diamond to nie powinno być aktualizacji z nowymi rzeczami

Wiadomo, stary Diamond, ale muszą wprowadzać aktualizacje, bo ludzi nie utrzymają serwerem bez tego, ludziom się w końcu znudzi stanie w m1 i PvP lub wbijanie 250lvla każdą klasą. Więc na początek 2-4msc będzie stary Diamond, ale po tym czasie już coś muszą robić, jakieś dungi, nowe eq etc.

tenor.gif

Opublikowano

Zrób lepsze prace niż moje, a potem oceniaj że są gorsze. Ja tutaj mogę wyrażać moją opinię do woli bo mam takie uprawnienia.

Join ty ile miałeś już serwerów 15? każdy jeden 2 tygodnie, a potem padam?

LUDZIE NIE WYDAWAJCIE NAWET ZŁOTÓWKI NA IS TEGO SERWERA BO SERWER PADNIE PO 2 TYGODNIACH (administracja czyt. Join robi serwery dwutygodniowe żeby zebrać kasę bo mu chyba w portfelu brakuje ;) ).

Duży pysk, a mało umiejętności- to określa administrację tego serwera.

To nie jest moj serwer zjebie gentyczny, a mialem 4 albo 5, 2 do dzisiaj stoja, kazdy server metina jest dla kasy, takze nie pierdoljuz i zamknij pysk

Opublikowano

Ciekawe czy podatek będzie odprowadzony :), fajnie się zgłasza do skarbówki takie rzeczy :D.

To co teraz zrobiłeś spokojnie można podciągnąć pod szantaż/groźbę, są one bardziej karalne niż nieopodatkowanie zysku mniejszego niż kwota 15 tys. zł/msc.

Wątpię że ten serwer zarobi chociaż 10 tys. więc stwierdzam że jesteś kompletnym idiotom, pisząc takie posty.

Oczywiście używam słowa idiota po to żeby podkreślić głupotę Twojego czynu, nie po to by Ci w jakikolwiek sposób uwłoczyć.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Podchodzi to pod obrazę publiczną ;p

PS. Gdzie tu widzisz szantaż ?? Tylko ostrzegam bo dużo osób takie rzeczy zgłasza. Apropo tematu to każdy zarobek podlega opodatkowaniu, nawet głupi SMS za 2 złote. Serwer musi zostać zgłoszony jako działalność gospodarcza. Jak chcesz mogę podać ci na pw linki z aktami prawnymi, trochę się tym interesuje.

23689804.jpg

Pomogłem ? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...