Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sapphira.eu

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już raz nas hejtowałeś, jednak widzę, że nadal jesteśmy jak żal - ściskamy Ci d***, ale możesz już przestać komentować. Tak, tak... wszyscy wiemy, że Ty to zrobisz lepiej, a my jesteśmy słabi, ale zamknij ryj.

Oficjalny start jest przewidywany na sobotę godz. 20:00.

Jak masz czelność się tak do mnie zwracać? Nie hejtuję tylko obiektywnie oceniam- prezentacja na najniższym poziomie, zero nowości, z tego co widzę administracja nie ogarnięta. Ostrzegam graczy żeby nie wydawali swojego czasu na ten serwer BO ON PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ PADNIE... 

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak masz czelność się tak do mnie zwracać? Nie hejtuję tylko obiektywnie oceniam- prezentacja na najniższym poziomie, zero nowości, z tego co widzę administracja nie ogarnięta. Ostrzegam graczy żeby nie wydawali swojego czasu na ten serwer BO ON PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ PADNIE... 

Kim ty kur*a jesteś człowieku, że nie mogę się do Ciebie tak zwracać? Jesteś pieprzonym hejterem którego prace są takiego samego poziomu jak iloraz inteligencji - niskiego. Nie rób z siebie boga.

Administracja nie ogarnięta. Wiesz chociaż co oznacza to słowo?

Opublikowano

zamknij ten ryj juz, raz sobie zhejtowales i zajebiscie, po c**j piszesz 2 i 3 masz bol dupy, ze ktos robi cos dobrego? wypierdalaj prezentacja przewyzsza graficznie 99% prezek na mpc i w ukladzie i schludnosci tak samo. administracja jest nieogarnieta, bo co? bo musisz k***a hejtowac j****y gownie

server padnie, bo? bo Ci sie tak podoba? nie, gowno wiesz, wiec gowno mozesz oceniac, a KAZDY server predzej czy pozniej pierdolnie, takze po raz kolejny ZAMKNIJ PYSK  i mi nawet nie odpisuj

Opublikowano

zamknij ten ryj juz, raz sobie zhejtowales i zajebiscie, po c**j piszesz 2 i 3 masz bol dupy, ze ktos robi cos dobrego? wypierdalaj prezentacja przewyzsza graficznie 99% prezek na mpc i w ukladzie i schludnosci tak samo. administracja jest nieogarnieta, bo co? bo musisz k***a hejtowac j****y gownie

server padnie, bo? bo Ci sie tak podoba? nie, gowno wiesz, wiec gowno mozesz oceniac, a KAZDY server predzej czy pozniej pierdolnie, takze po raz kolejny ZAMKNIJ PYSK  i mi nawet nie odpisuj

Po Co sie spinasz P e d a l e.?

Ja wiem że Ciura z Frajerami Sie nie Pieści ale daj spokój

Debili jest więcej niż ludzi rozumnych .

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

SS nie dzialaja :) Serwer polecam, gralem kiedys na starym diamond i byl calkiem dobry :)

Wybaczcie, małe ataki DDoS na hosting obrazkow.

W przeciągu kilku godzin to naprawimy.

Opublikowano

Nie wiem po co się tak wszyscy spinacie ehh... ktoś robi serwer, ok, nie podoba Wam się zachowanie teamu, nie podoba Wam się serwer, fajnie, ale po co Wy ciągle piszecie i ciągniecie to przez cały temat? Robicie to specjalnie? Chcecie komuś zrobić na złość? Ludzie! Głową o ścianę, inaczej się chyba nie da. Rozumiem, że zachowanie administracji nie należy do najlepszych - osobiście niektóre wypowiedzi nie podobają mi się, warto jednak zauważyć co Wy sami reprezentujecie spamując ciągle postami o tym samym. Pogrążacie się w kłótni, która nie przyniesie ŻADNYCH wartości.

Proszę nie odebrać mnie jako obrońca serwera, po prostu nienawidzę, kiedy ktoś pieprzy bez sensu w temacie, a nie ukrywam, znam trochę diabla i wcale źle mu nie życzę, zwłaszcza, że chłop tak długo czeka na własny serwer... raz go hooltras zrobił w c***a, potem technika odpowiedniego nie mógł znaleźć - trochę to wygląda jakbym się z czegoś tłumaczył, ale nie wiem po prostu jak mam dojść do niektórych. Mimo wszystko uznajcie moje podejście jako neutralne do serwera.

Osobiście sądzę, że każdy kto zaczął bez sensu pieprzyć zachował się po prostu c*****o, zwłaszcza, że zaczęliście się obrażać. Pomijając fakt, że takie rzeczy załatwia się na jakiejś konferencji, każdy powie to co ma do powiedzenia, a nie kurde obrażać się nawzajem na forum... ehh prawie jak przedszkole.

top.

Wszystkie bugi naprawione? Ile ku do g?

Opublikowano

Dobrze Wykonana zapowiedź, lecz kolor czcionki (brąz) nie za bardzo mi odpowiada osobiście przeszkadzało mi to oraz utrudniało czytanie zapowiedzi. Zmieńcie na bardziej jaśniejszy ułatwi to przegląd zapowiedzi.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

zamknij sie juz wkoncu, bo pierdolisz na niego, ze napisal do znajomych zeby reklamy itd nie robili... i dobrze! ma znajomosci to niech z nich korzysta lepiej w taki sposob up[ierdalac konkurencje jak ddosami, poki co widze ze spamujesz w tym temacie, takze zamknij ryj, bo gowno tu wnosisz.

Co do serwera polecam jak najbardziej, napewno dlugo postoi

Zajebales moja prezke wiec zamknij jape i wypierdalaj.

Ogarniesz się w końcu? Diablo bardzo dobrze zrobił z tym nie reklamowaniem tego serwera. Człowieku... Sam Crive plików, strony ani forum nikomu nie sprzedał. WSZYSTKO JEST ZA PRZEPROSZENIEM PODPIE****... Taki serwer nie jest godzien tego aby istnieć. Sapphira powstała od zera z pomocą graczy a DiamondMT3 jest marną zbieraniną złodziei oraz skradzionych plików. Złodziejstwu mówimy nie.

No to tak jak bym ja wykorzystal swoich znajomych grafikow zeby komus prezki nie robili ja p******e stuknij sie w leb czlowieku i nie pisz o sobie w 3 osobie bo to jest troche dziwne

Kim ty kur*a jesteś człowieku, że nie mogę się do Ciebie tak zwracać? Jesteś pieprzonym hejterem którego prace są takiego samego poziomu jak iloraz inteligencji - niskiego. Nie rób z siebie boga.

Administracja nie ogarnięta. Wiesz chociaż co oznacza to słowo?

To Ty nie rob z siebie boga i nie oczerniaj ludzi bez powodu jezeli jestes administratorem tego serwera to tym bardziej nie polecam tego serwera bo widze twoj szacunek do osob 3-cich

czy dostane warna czy nie jebie mnie to, diablo jest dla mnie nikim tylko z tego team mam szacunek do teodora bo reszty nie znam.

Opublikowano

Zajebales moja prezke wiec zamknij jape i wypierdalaj.

No to tak jak bym ja wykorzystal swoich znajomych grafikow zeby komus prezki nie robili ja p******e stuknij sie w leb czlowieku i nie pisz o sobie w 3 osobie bo to jest troche dziwne

To Ty nie rob z siebie boga i nie oczerniaj ludzi bez powodu jezeli jestes administratorem tego serwera to tym bardziej nie polecam tego serwera bo widze twoj szacunek do osob 3-cich

czy dostane warna czy nie jebie mnie to, diablo jest dla mnie nikim tylko z tego team mam szacunek do teodora bo reszty nie znam.

Nie twoja tylko moja. I ja odkupil

Ty tylko dobrowolnie zrobiles paskudna grafike i obrobiles pare ss. A potem sie sprzedales.

Co do serwera. Jak z reklama?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na Diablo.

Na fejsie widać jak odnosi się do potencjalnych graczy piszę żeby "jebane" noby się nie pytały 30 razy ile start bo on nie ma na to czasu + nagonka na inne serwery.

Opublikowano

Nie twoja tylko moja. I ja odkupil

Ty tylko dobrowolnie zrobiles paskudna grafike i obrobiles pare ss. A potem sie sprzedales.

Co do serwera. Jak z reklama?

Widze ze sie z ciebie c*** zrobił.

Ale no tak co innego sie pisze prywatnie a co innego publicznie zeby zablysnac.

pamietaj uderz w stol a nozyce sie odezwa jezeli znasz takie przyslowie.

co na serwerze nowego?

zamierzacie odnosic sie z kultura do graczy?

beda planowane startowe eventy?

Opublikowano

Na fejsie widać jak odnosi się do potencjalnych graczy piszę żeby "jebane" noby się nie pytały 30 razy ile start bo on nie ma na to czasu + nagonka na inne serwery.

To samo zdanie.Pisze jaka ta sapphira nie jest z*******a,że wszystkie inne to albo kradzione pliki albo kradziony pomysł.Jak serwer który był gotowy przed zapowiedziami sapphiry może być zajebanym pomysłem?Albo ta nagonka na Ess***+ kultura w stosunku do przyszłych graczy.Nie polecam

Przejrzałeś na oczy więc daruje Ci grzechy <3

Opublikowano

Polecam ze wzgledu na dobra ekipe ktora jest w teamie administracji . stary diamond na ktorym marzylam grac,ale nie dano mi mozliwosci gdyz serwer padl ale tera mam mozliwosc zagram w 100%tach ;)

wilowo.jpg

Opublikowano

Jeżeli wystartuje bez żadnych problemów to na pewno będzie mnóstwo osób.

Jak najbardziej polecam i już nie mogę się doczekać  <3

Pozdrawiam  ^_^

kmr3.gif

Opublikowano

Na fejsie widać jak odnosi się do potencjalnych graczy piszę żeby "j*bane" noby się nie pytały 30 razy ile start bo on nie ma na to czasu + nagonka na inne serwery.

Jakie "j*b*ane" nooby? Człowieku? Skąd ty takie informacje wytrzasnąłeś? Nikogo nie obraziłem a ludzie siedzący ze mną na ts mogą to potwierdzić. Nie zachowuje się jak jakiś gimb. Fakt - czasami mnie ponosiło bo miałem dość tego pytania, ale postanowiłem, że nie będę na nie odpowiadać skoro trąbiłem mutlum razy a do niektórych widać to nie dociera.

o ciul tu chodzi wszyscy maja po 5 broni a szaman 4 a sura to juz wgl jakies odj*bany xD 2 >?? czemu tak dziwnie ?

Nie grałeś na DiamondMt2? Taki system ulepszeń tam był.

pamietaj uderz w stol a nozyce sie odezwa jezeli znasz takie przyslowie.

co na serwerze nowego?

zamierzacie odnosic sie z kultura do graczy?

beda planowane startowe eventy?

Nadal nie rozumiesz. Odnoszę się tak do niektórych, w tym do Ciebie bo wypisujecie mi rzeczy "z dupy"  + obrażasz mnie. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Jestem ciekaw czy Evor Ci powiedział o tym, że wtedy kiedy Wy "mieliście" robić swojego Diamond'a to ja zaproponowałem mu ten pomysł i robiliśmy go, fakt, ale Evor stracił chęci i tak projekt przepadł. Nic nie ogłaszałem bo wiesz.. YT. Pewnie mi nie wierzysz, ale cóż - Twój wybór. Co do Dia***MT3 - tak. Zrobiłem nagonkę na serwer nie tylko ze względu na to, że to konkurencja. Również ze względu na to, że te pliki na serio nie należą do twórców. Crive o żadnych plikach nie wie. Sam jest ciekawy skąd mają stronę, forum, itd. Zresztą, opiszę Ci to na PW.

Co do eventów - tak, planujemy coś na start. Natomiast jeżeli chodzi o aktualizacje to w przyszłości planujemy wdrążyć mini aktualizacje poprawiające grę - np ustawienie klas w PvP na 180 lvl'u.

To samo zdanie.Pisze jaka ta sapphira nie jest z*******a,że wszystkie inne to albo kradzione pliki albo kradziony pomysł.Jak serwer który był gotowy przed zapowiedziami sapphiry może być zajebanym pomysłem?Albo ta nagonka na Ess***+ kultura w stosunku do przyszłych graczy.Nie polecam

Przejrzałeś na oczy więc daruje Ci grzechy  <3

Drogi użytkowniku? Jaka nagonka na Ess***? Do tego serwera nic nie mam. Stoi jak stoi. Może był on pierwszym serwerem który miał być upodobniony do DiamondMT2, lecz tak nie wygląda. Nie wiem skąd Wy wzięliście to, że robię jakąś nagonkę na ten serwer. Niczemu nie zawinił. Taki sam komentarz był na FP na który ostro zareagowałem bo gościu mi groził. DO ESS**** NIC NIE MAMY.

Co do kultury - jeżeli ktoś obraża Cię, wyzywa od złodziei, piszę, że prezentacja jest chu**** tak samo jak administracja to sory, ale mamy prawo zareagować. Mam swoją godność oraz swoje zasady i trzymam się jednego - jak jesteś spoko dla mnie to ja będę dla Ciebie (Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie). Ludzie którzy przychodzili na TS'a otrzymywali pomoc wtedy kiedy mogłem jej udzielić + Ci którzy ze mną rozmawiali nie narzekali jakoś na moje zachowanie, czy też nadmierne używanie wulgaryzmów których prawie, że nie było.

Opublikowano

Kiedy jest start serwera.Bo chyba nie dowidzę xD

Jeżeli wszystko się powiedzie to start przewidujemy na sobotę o godzinie 20:00.

Opublikowano

patrząc na prezke i na hejty na administracje mozna smialo polecic, widac ze inne zjeby maja bol dupy o to ze im sie uda, a innym nie!

polecam!

#adiros approve

Opublikowano

serwer taki sobie lecz na dzień dzisiejszy i tak nie ma nic ciekawszego.. więc widzimy się na starcie  B)

Opublikowano

Czy administracja już się uderzyła w głowę i przestała reklamować serwer na fanpage'ach konkurencyjnych serwerów?

Na jakim FanPage'u konkurencji się niby rozreklamowaliśmy? Nie potrzebujemy żadnej dodatkowej reklamy, umiemy sobie poradzić.

Uwielbiam jak ludzie sieją propagandę tylko dlatego aby utrudnić komuś życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...