Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka nowinek z życia forum!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebłem @Dektored koordynatorem? Pozdro z podłogi hahahahhahah. Bardziej pasowali by tam @ReallSkill @Anonymous i @Majkel są dłużej od niego.

A ja sądzę, że dekoderek przez swoją sumienną prace idealnie nadaje się na to stanowisko. I nie próbuj mi wmówić, że tak nie jest, bo Ty kierujesz się nienawiścią do niego, a nie faktami.

Wielkie gratulacje ;)

Opublikowano

nie rozumiem logiki administracji. Antix robi tutaj najwięcej a mimo to nie został awansowany na Administratora. Awans dostał jakiś Marselo czy inne ,,perełki''. śmieszne

A ten nowy szef gm? poza top online widzę go pierwszy raz...

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

nie rozumiem logiki administracji. Antix robi tutaj najwięcej a mimo to nie został awansowany na Administratora. Awans dostał jakiś Marselo czy inne ,,perełki''. śmieszne

A ten nowy szef gm? poza top online widzę go pierwszy raz...

Więc wyjrzyj czasem poza własny profil.

GG WP Dekoder!

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A ja sądzę, że dekoderek przez swoją sumienną prace idealnie nadaje się na to stanowisko. I nie próbuj mi wmówić, że tak nie jest, bo Ty kierujesz się nienawiścią do niego, a nie faktami.

Wielkie gratulacje ;)

To chyba tobie Dektored wynosił info z az o ile pamiętam albo komuś innemu z podobnym avatarem ale mniejsza - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :)

Co do koordynatora - niezasłużone.

Reszta gicior malinka :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

To chyba tobie Dektored wynosił info z az o ile pamiętam albo komuś innemu z podobnym avatarem ale mniejsza - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :)

Co do koordynatora - niezasłużone.

Reszta gicior malinka :)

Ja pamiętam, że to ty dostałeś degradację za wynoszenie info ;)

@Dektored gratuluję.

Opublikowano

Zagrajmarek nagrodzony xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. To tak jakby nagrodzić małpe/szympansa bo zjadło banana. Przecież on nic nie wie o metinie xDDDD Zresztą jak 70% aktualnego teamu mt2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...