Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujesz GM

Temat powstał aby użytkownicy, którzy szukają GM na swój prywatny serwer nie zakładali nowych tematów tylko pisali tutaj wink.gif Najważniejszą rzeczą jest że pisać posty mogą tylko użytkownicy którzy szukają GM, a nie użytkownicy którzy chcą być GM. Nie ma postów typu, "Chce być GM na jakimś serwerze"

Regulamin

1. Nie piszemy postów typu, "Chce być GM na jakimś serwerze"

2. Każdy użytkownik może napisać jednego posta "Poszukujesz GM". //Kara: 5% - Spam.

3. Nie piszemy postów typu dzięki 5* lub dzięki +. //Kara: 5% - Spam.

4. Użytkownik podaje kontakt (GG, E-mail, Skype) Aby użytkownik który chce pomóc wiedział gdzie napisać.

5. Kiedy użytkownik znajdzie już GM na swój serwer to edytuje post i pisze czerwonymi literami wielkością czcionki 4 (Znalazłem GM. Oferta nie aktualna)

6. Gdy jednak z powrotem szuka GM edytuje posta i piszę zielonymi literami wielkością czcionki 4 (Szukam GM. Oferta aktualna)

Wzór pisania "Oferujesz GM"

Opis:

Szukam osoby doświadczonej, która pomoże mi w utrzymaniu porządku na serwerze! GM

Kontakt:

GG: xxx

E-mail: [email protected]

PW na forum

Poszukuję pomocy!

Wzór pisania prośby o pomoc.

Opis: Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Kontakt: (tutaj do wyboru.)

- GG: xxx

- Prywatna wiadomość na forum.

Oferuję pomoc.

Wzór pisania oferty pomocy.

Opis: Oferuję pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Kontakt: (tutaj do wyboru.)

- GG: xxx

- Prywatna wiadomość na forum.

Regulamin.

1. Oferty/prośby wstawiamy zgodnie ze wzorem. !Za brak wzoru grozi warn (5%)!

2. Nie spamujemy postami typu ''dzięki masz +'' / ''dzięki masz 5''.

3. Oferta/prośba ma zawierać wszystkie dane ze wzoru.

4. Kiedy użytkownik znajdzie ochotnika do pomocy, edytuje swoją prośbę i pisze czcionką w rozmiarze 5 oraz czerwonym kolorze tekst: ''Prośba nieaktualna.'' . Tak samo z ofertą pomocy. Tyle, że zamiast słowa ''Prośba'', pisze słowo ''Oferta''.

5. Kiedy zaś użytkownik ponownie będzie szukał pomocy, znów edytuje swoją prośbę i pisze takimi samymi ustawieniami tekstu, tekst: ''Prośba aktualna.'' . Tak samo z ofertą pomocy. Tyle, że zamiast słowa ''Prośba'', pisze słowo ''Oferta''.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

• 9 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

banner.jpg

Witam wszystkich i mam do was prośbę. Poszukuje GM na mój serwer hamachi "Venusia", który zna 95% komend na pamięć, ma dużo wolnego czasu i jest rozgarnięty i ogarnia wiele graczy.

1.GM musi mieć co najmniej 15 lat gdyż nie chcę by dzieci bawiły się komendami.

2.GM musi mieć większe pojęcie o grze Metin2.

3.Jeżeli ktoś napisze mi na PW. to chciałbym uwzględnić to, że nie odpisuje na takie wiadomości: "Cześć! Dasz mi GM? Nie znam komend, ale mam ich spis" .

4.GM musi być wytrwały i nie może dawać item graczom poza konkursem lub, gdy Administrator czyli ja da mu takie zadanie.

5.GM musi pomagać graczom na serwerze jak tylko umie najlepiej (nie chodzi mi tu o itemy i lv. lecz o podpowiedź w istotnych sprawach).

I ostatnie najważniejsze to: GM MUSI MIEĆ DOBRĄ ORTOGRAFIĘ gdyż nie chce ludzi, którzy robią błędy ortograficzne bo to naprawdę razi w oczy.

Odpowiedzi na moją prośbę proszę udzielać na prywatnej wiadomości na MPC Forum.

Pozdrawiam [GA]Takarii

98705216.jpg
Opublikowano

Chcialbym zostac GM :

Witam!A więc chciałbym zostać Gm na serwerze hamachi.A oto kilka słów o mnie:

Mam na imię Paweł i mam 16 lat.Moja przygoda z metinem rozpoczęłą się kiedy miałem 14 lat.Miałem swój prywatny serwer hamachi,byłęm GM na dedykowanych serwerach.Moja znajomość komend jest bardzo dobra,jestm pomocny dla graczy Administaratora ,jeśli chodzi o problemy rozwiaże prawie każdy.Potrafie obchodzic sie z baza (navicat) wiec danie bana albo cos w tym stylu to dla mnie bardzo latwe.Ptoszę o kontakt na gg:31697493.Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Nazywam się Marcin. Mam 14 lat i jak na 2gimnazjum dobrze się uczę. Chodzę do szkoły muzycznej. Bardzo lubię grać w Metin2 i mam już bardzo duże doświadczenie...

Co potrafię z edycji serwera i clienta:

- Dodawać podwójne shopy

- Dodać wierzchowce

- Zabezpieczyć bazę danych przed niemieckim bashpanel i zmienić login i hasło do baz

- Dodać shopa

- Dodać itemy do shopa

- Dać bana

- Zrobić stronę www

- Jestem początkujący w pisaniu questów

- Potrafię dodać nowe zbroje i miecze

- Potrafię robić zapytania

- Znam komendy GM (To nie jest osiągniecie ale wolę napisać )

- Postawić serwer no - hamachi na loopbacku

- Płynnie edytuje tekstury w grze

- Potrafię zmienić nazwę itemka w grze, jego poziom, atak.

- Dodać obrażenia broni epickich

- Zmienić mcncc.com# na inne

I wiele innych

Dlaczego chce zostać GM ?

Ponieważ mam umiejetności do postawienia serwera, ale nie mam dobrego sprzętu.

Jeśli jesteś zainteresowany podaje jak się możesz ze mną z kontaktować

Kontakt:

Gadu-Gadu 31649639

Wiadomość na mpcforum

Opublikowano

1. Radek

2. 17 lat za 3 miesiące 18

3. Na wielu serwerach 4fun jak i hard, dedykach, hamachi i no-hamachi byłem GM. Zawsze byłem rekordzistą w wykrywaniu cheaterów. Byłem też GM na serwerze Angielskich, a zawdzięczam to mojemu angielskiemu który jest bardzo dobry.

4. Na Metinie PL mam postac woja 65 lvl skille 3x P eq full +9 we wszystkim po 5 bonów na serwerze monolit, miałem też ninje 65 lvl, ale oddałem ją koledze któremu okradli konto. Gram na każdym privie. Codziennie wchodze na mpc i szukam nowych privów i gram na nich.

5. A więc mam 17 lat chodzę do drugiej klasy technikum samochodowego w zawodzie mechanik samochodowy, w pierwszej klasie miałem średnią 4.0. Moje hobby, pasja i miłość to motocykle, ale też poświęcam wiele czasu na Metina. Kilka godzin dziennie. Jestem miły i pomocny, poza wyłapywaniem oszustów zajmuje się tak że pomaganiem graczom, ale nie w postaci rozdawania eq itd tylko odpowiadam na każde ich pytania i nie denerwuje się jeśli zasypują mnie milionami wiadomości.

6. Na pewno będę kulturalny, żadnego chamstwa nie toleruje. Mam swoje sposoby na łapanie cheaterów w grze. Znam miejsca w których najczęściej oni się pojawiają. Łapanie cheaterów to moje główne zajęcie a zarazem ulubione w byciu GM ale od czasu do czasu też mam pomysły na eventy które się podobają całemu teamowi. Słucham przełożonych jak własnej mamusi:) Obiecuje, że żadnych problemów ze mną nie będzie a wręcz przeciwnie, będzie mniej noobków. Jeśli macie jakieś pytania jeszcze proszę pisać tutaj lub gg: 11698442. Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie.

Opublikowano

Twoje doświadczenie w metin2:

Gram w metina 2 lata , zaczynalem na serverze Feniks i wbilem tam 64 lv ( okradli mnie i skonczylem swoja kariere na PL'u ) gralem na wielu privach m.in xLast , fantastic world , slaris2 , bylem 4 razy gm zawsze bez problemu pomagalem w grze i poza nia.

Kontakt:

GG:464838

Opublikowano

Twoje doświadczenie w metin2: Znam się na serwerach metin2 gram 2lata znam się na hostowaniu umiem robić własne strony dla serwera z jego ip pomogę z serwerami no-hamachi hamachi i na serwerach dedykowanych!

Kontakt:

GG: 23913606

PW na forum.

Nie Zbieram + ani - dajcie co chcecie nie obchodzi mnie to

Opublikowano

Poszukuję: Osoby, która zna się na PHP/MySQL/DotPay. Konkretnie chodzi o stworzenie item shopu do serwera No-Hamachi.

Oferuję: Rangę GameMaster'a + część dochodów z IS, lecz dopiero po zakupieniu serwera dedykowanego.

Kontakt:

GG: 28468456

PW na forum

Serwer: Erythia

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zostane gm na dedyku!

Witam, zostanę gm na dedyku najlepiej 4fun ale również na exp. Gram w metka od powstania pierwszego polskiego serwera. Od 1,5 roku prowadze swój priv serwer chamachi. Na pl mam 87lvl.

Zainteresowany? Chcesz dobrego GM? Pisz na pw lub [email protected] !!!

Opublikowano

1. Jestem Michał

2. mam 16 lat

3. Grałem na wielu serverach serwerach 4fun, dedykach no i raz grałem na hamachii. Nie byłem jeszcze Gm ale pomagałem kuzynowi i czasami jak on nie mógł to pomagałem pilnować porządku i zawsze panował porządek wszystkie spory udawało mi rozwiązywać. Cheaterów też udawało mi sie wykrywać i nigdy z nimi za duzo nie dyskutowałem.

4. Na Metinie PL miałem postac woja 58 lvl skille 2x P eq większość +9. Miałem kilka innych postaci ale max lvl to był chyba 42 więc nic wielkiego.

5. Moim hobby to turystyka wiele czasu spędzam łażąc po górach i lasach... oprócz tego oczywiście sie ucze( jestem w technikum Geodezyjnym i duzo czasu musze poswięcać na nauke lecz zawsze znajduje czas na metina po kilka godzin dziennie). Co prawda nie potrafie postawić servera czy dodac Is albo coś do sklepiku ale pożadek potrafie pilnować i trzymam sie zawsze zasad jasno okreslonych. Oprócz tego jestem pomocny i wyrozumiały a co najwazniejsze cierpliwy. Wiem że większość z GA szuka doswiadczonych Gm którzy dużo potrafią, ale ja sie naprawde szybko ucze więc mysle że jak ktos wytłumaczył by jak coś sie robi to moge to robić. Nie chce zbyt wielu wystarczy mi Gm z ograniczeniem ale chodzi mi oto aby na serverze zapanował porządek więc jesli był by ktos chętny to moze zaczać od razu wystarczy do mnie napisać.

GG: 7471552 albo tu na PW Pozdrawiam i mysle ze ktos będzie chciał skorzystać z mojej pomocy. Dodam jeszcze ze najlepiej by było na jakimś dedyku ale chętnie zaczne od hamachii.

Opublikowano

Szukam GM'a!

Poszukuję osoby odpowiedzialnej do utrzymywania porządku na serwerze hamahi.

Wymagania

•  
  • 1. Znajomość komend przydatnych w eventach.
  • 2. Znajomość poprawnej polszczyzny.
  • 3. W miarę szybkie i bez błędne pisanie na klawiaturze.
  • 4. Znajomość navicata.

Poszukuję 4 osób do zespołu!

Serwer 4Fun dostępny będzie od poniedziałku do piątku w godzinach 15-22 i w soboty i niedziele 11 do 23.

Zainteresowanych proszę o pisanie na pw.

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Witam graczy, Poszukujemy WebMastera do serweru Dedykowanego ! Który będzie potrafił zrobić własną stronę i na niej dodać ranking graczy , item shop , ranking gildi , rejestrację , zmianę hasła + Będzie Umiał Perfekcyjnie Zabezpieczyć Bazę Danych między innymi Bash Panel ! Oferujemy wiek 18 HA , 16 , 16 Wolne Tylko 1 Stanowisko!

gg: 7271713

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Witam poszukuje GM na Dedyka który potrafi zabezpieczyc baze danych ponieważ nie mam czasu prowadze 3 inne serwery

Moje wymagania:

*bardzo dobrze ograniete pliki serwerowe baza mysql

*strony www,Php ,Html

*+16

*pisac GG:9480197 lub Skype :mmazook2

Opublikowano

Witam.Chcę zostać GM.

Doświadczenie:

-Znam dobrze metina2 (grałem 2 lata) gram po 2-3 godz.

-Byłem GM na jednym serwie, ale upadł.(coś GA popsuł w navicat)

-Jestem miły i spokojny nie mam pretensji do innych jak coś źle zrobią.

-Wykonuje każde polecenia GA i GM (na prywatnych serwerach)

Kontakt:

GG:11911442

E-mail: nie podam bo nie wchodzę

PW na forum.

OFERTA AKTUALNA

Opublikowano

oferta.png
  • Pomoc w założeniu serwera dedykowanego/no-hamachi
  • Pomoc w konfiguracji serwera dedykowanego/no-hamachi
  • Niwelowanie problemów (masz serwer, lecz coś nie działa? - postaram się pomóc)
  • Grafikę do reklamy (przykład: http://www.mpcforum....-pl-no-hamachi/ )
  • Stworzenie loga dla serwera
  • Kręcenie filmów oraz ich edycja (np. GamePlay, Event)

pasek.png

wymagam.png

• Szacunku
  • Punktualności (jeśli mówisz, że będziesz to musisz być)

Pozdrawiam

pasek.png

travis.png

gg: 28468456

pasek.png

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zostanę GM na dedyku lub serwerze hamachi.

Co oferuje?:

-Znam dużo komend

- Jestem ogarnięty

-Piszę poprawną polszczyzną

-Utrzymuje porządek na serwerze

CO WYMAGAM

-Ogarniętego założyciela serwera

KONTAKT ZE MNĄ

-GG 12617004

-Skype arekmalo

ZBIERAM +++++++++++++++++

Opublikowano

Chce zostać GM !

Witam chciałbym zostać GM na prywatnym polskim serwerze najelepiej Dedyk. Jestem człowiekiem opanowanym, kulturalnym, rzadko zdarza mi się przeklinać, umiem podchodzić do różnych spraw z dystansem .. ogółem jestem odpowiednią osoba na stanowisko GM na twoim serverze !

Twoje doświadczenie w Metin2: 2 lata gry na PL'u na privach od roku.

Kontakt:gg, e-mail i pw na forum

gg:26332029

PW na forum.

1K odwiedzin

^^ ale podnieta ;d

150 postów i Beginner ^_^

Postawienie mi + oznacza to, że doceniasz moją pomoc co mnie motywuje do lepszej pracy na forum ; ).

Opublikowano

szukamyhostera.png

Witam. Poszukuję osoby, która gotowa byłaby za sponsorować nam serwer dedykowany, bądź już taki serwer posiada. Więcej informacji niżej.

omnieo.png

Nazywam się Jakub. Mieszkam w Kołobrzegu.

O moim charakterze można wiele powiedzieć. Czasami jestem wybuchowy - temperament. Na ogół jestem bardzo miłą, ciepłą przyjazną osóbką, która zawiązuje nowe przyjaźnie. Interesuje się przede wszystkim Metin2 ale i informatyką, motoryzacją i MMA, SF, BJJ .

mojeplany.png

Gdy już posiąde serwer dedykowany, mam zamiar poprowadzić go jak najlepiej. Zadbam o clienta i team. Będę starał poświęcać Mu jak najwięcej swojego wolnego czasu. Mam doświadczenie jako GA. Miałem i ( Obecnie mam) aż osiem serwerów hamachi. Wina routera. Wszystkie sprawowały się dobrze, dopóki nie rozprzestrzenił się BashPanel w internecie. Dobrze, że jest już na to sposób. No i zabezpieczymy również serwer. To jest wg. mnie najważniejsze.

Nigdy nie lubiłem serwerów "4FUN" , i nie będę. Nie można grać. A sensem tej gry jest, żeby się pomęczyć, pobawić. Dlatego chciałbym mieć taki serwer - by stał długo i sprawiał przyjemność graczom.

99641781.png

Oczywiście sponsor serwera ma 100%-tową władze nad serwerem. Tylko o ile będzie chciał coś zmienić - należy to uzgodnić ze mną.

Otrzymuje on postać (SS-Server Sponsor) i 100% Praw GM

serwer.png

Zapoznam się ze sponsorem na ile to będzie możliwe. Przekonsultuję z Nim wszelkie sprawy dotyczące serwera. Nie opublikuję go, póki nie będzie na to przygotowany Zrobię płatny ItemShop by przynosić zyski z serwera. Zyski będą sprawiedliwie podzielone.

74052958.png

Poczta Internetowa (Najbezpieczniejsza forma) : [email protected]

Prywatna Wiadomość na Forum

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Mam nadzieję że kogoś to zaintryguje i będzie chciał ze mną współpracować. Czekam przez cały czas na odpowiedź.

Pozdrawiam Jakub-NlSM0

Opublikowano

Witam szukam osoby która Potrafi Robić strony www!!

realtywuje dedyka i potrzebuje ludzi którzy sie znaja na żeczy pisać GG:9480197 lub skype mmazook2

Zapraszam!!

pozdrawiam!

Opublikowano

Opis: Oferuję pomoc na serwerze na hamachi lub na no-hamachi mam 3letnie doswiadczenie 17lat

Kontakt:

- GG: 31589169

- Prywatna wiadomość na forum. [co tu więcej pisać]

warcraft.jpg

banner3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...