Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl [Dedyk] [Medium]

Vin Diesel

630 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmianki/dodania bonusów powinny być u NPC?

• Tak
      508
    • Nie
      121
  2. 2. Czy Rada Pustelnika powinna być u NPC?

• Tak
      491
    • Nie
      138
  3. 3. Czy Tęczak powinien być wycofany?

• Tak
      215
    • Nie
      341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prześledziłem prezentację, poczytałem i ... raczej tutaj nie zagoszczę :D wspomniany IS wypacza całkowicie sens gry, kiedy ujrzałem " pojazd specjalny " wnet mi się przypomniał Verdun czy też Batios i cały czar prysł niczym bańka mydlana . Autor tematu niech popracuje nad pisownią bo ma braki, być może nadchodzący rok szkolny będzie pomocny w tej kwestii .

Żałosny jesteś serwer nie jest pod is to zrób lepszy serwer widać że nic byś nie potrafił nawet zalogować się do głupiego dedyka.... więc nie pisz głupstw serwer jest porządny dopracowany gracze są mili administracja  również miła nic tylko grać pozdro.

Cyrk.png

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gracze bardzo chwalą serwer. Dziękuje wam bardzo, za te opinie.

Postaramy się z tym serwerem. Od poniedziałku/wtorku uderzamy z dodatkową reklamą serwera.

4fpb5b.jpg

omvwi3.jpg

Opublikowano

Pety są na jakiś czas czy na stałe? (Nie grałem na serwerach z petami)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Mozna prosic tabele bonusow 1-5?

Jaka jest cena zmianek ,a ile yang dropi z psow(spota)?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ustawcie współczynnik dropu Zwójów Egzo na taki jaki jest Rada Pustelnika i będzie git.

Ja bym bardziej proponował  jakieś 10-15%

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dodana aktualizacja na serwer.

Poprawiona Alicja

Poprawiony Tyregor

Dodany system zmianek do Seon-Hae

Dodany reset umiejętności do Seon-Hae

Dodany reset statów do Seon-Hae.

Odblokowany Loch Pająków V3

Naprawiona zmiana imienia.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Ja bym bardziej proponował  jakieś 10-15%

Niech cokolwiek zrobią ,przecie ocipieć idzie. 80 Rad pustelnika a zwojów egzo 0 ....

Tyle już tych metków diabła ubiłem ze nimi rzygam ..a zwojów jak nie było tak nie ma

kmr3.gif

Opublikowano

Niech cokolwiek zrobią ,przecie ocipieć idzie. 80 Rad pustelnika a zwojów egzo 0 ....

Tyle już tych metków diabła ubiłem ze nimi rzygam ..a zwojów jak nie było tak nie ma

A karty tonego zbierasz? w m2

Metiny bij nie tylko w m2

omvwi3.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, warto na nim grać, popełniłem jeden błąd którego żałuję ale i tak polecam ten serwer.

Opublikowano

Oszuści są banowani, tak uczę.

A od bana mozna sie odwolac

Zwiększycie drop tych zwojów egzo  ? Bo z tego co zauważyłem dropi tylko z metinow 30lv w m2.

kmr3.gif

Opublikowano

Oszuści są banowani, tak uczę.

A od bana mozna sie odwolac

To daj unbana NICK: IstnyDemon 

PS: Ostatnią szanse trzeba dać by graczy zdobywać co nie ? ^^ bo mam zamiar zaprosić swoich ziomków ale jak mam bana to nie wiem czy bede na nowo grał z ziomami ^^

Opublikowano

To daj unbana NICK: IstnyDemon 

PS: Ostatnią szanse trzeba dać by graczy zdobywać co nie ? ^^ bo mam zamiar zaprosić swoich ziomków ale jak mam bana to nie wiem czy bede na nowo grał z ziomami ^^

Bywało że sam na WH śmigałem. Ale szczerze, uważam że gra na wh jest po prostu frajerska :) I oczywiście myślałem to samo, gdy sam z tego korzystałem.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Bywało że sam na WH śmigałem. Ale szczerze, uważam że gra na wh jest po prostu frajerska :) I oczywiście myślałem to samo, gdy sam z tego korzystałem.

Dokladnie mam takie samo zdanie, a potem płacz bo ban jest.

Mozliwosc odwolania istnieje na forum - na naszych zasadach.

omvwi3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...