Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl [Dedyk] [Medium]

Vin Diesel

630 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmianki/dodania bonusów powinny być u NPC?

• Tak
      508
    • Nie
      121
  2. 2. Czy Rada Pustelnika powinna być u NPC?

• Tak
      491
    • Nie
      138
  3. 3. Czy Tęczak powinien być wycofany?

• Tak
      215
    • Nie
      341

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na serwer, dzis pojawi sie update.

Co wniesie ten update?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Sobie kup okulary pajacu ,na serwerze gra sporo osób i ciągle przybywa. Jeżeli patrzysz tylko na te osoby co stoją w m1 i uważasz ,że tylko tyle osób gra to jesteś niedojebany. Dużo osób expi / robi dungi.

Serwer polecam ,odróżnia się stanowczo od reszty hardów ,jak najbardziej zachęcam do gry ;)

Pozdrawiam ;)

Słuchaj szczeniaku matka nie nauczyła że trzeba mieć szacunek dla starszych?. Takie słowa to do kolegów z podwórka zerze komputerowy :) Kozak w necie.

Opublikowano

Słuchaj szczeniaku matka nie nauczyła że trzeba mieć szacunek dla starszych?. Takie słowa to do kolegów z podwórka zerze komputerowy :) Kozak w necie.

Szczeniaku to sobie mów do lustra dzieciaku. Chyba nie wiesz do kogo mówisz ,a na szacunek trzeba sobie zasłużyć ,16 lat .. starszy .. no nie wierze plebsie j****y. Morda w kubeł i nie szczekaj ,szykuj się jutro do gimbasy ,życzę Ci dużo owocnych jedynek. Pozdrawiam.

Co do serwera ,jak najbardziej polecam ;)

kmr3.gif

Opublikowano

Szczeniaku to sobie mów do lustra dzieciaku. Chyba nie wiesz do kogo mówisz ,a na szacunek trzeba sobie zasłużyć ,16 lat .. starszy .. no nie wierze plebsie j****y. Morda w kubeł i nie szczekaj ,szykuj się jutro do gimbasy ,życzę Ci dużo owocnych jedynek. Pozdrawiam.

Co do serwera ,jak najbardziej polecam ;)

Nie kłóćcie się. Obaj jesteście graczami z Tavii i polecacie go. Nie potrzebnie się spinacie.

omvwi3.jpg

Opublikowano

3 dni, ogarnijcie ten server albo edytuję ten post i wkleję to, jak naprawdę wygląda ten server, a przez 105 lvl (kyo) widziałem wystarczająco dużo żeby zniechęcić każdego kto wejdzie w ten temat. Konkurencja jest wystarczająco duża, a to co mam do powiedzenia wystarczy żeby wybrali coś innego. Jak tak się starasz to pokaż to, a nie mów tego i tamtego bo z tego " server nowy, dojdą gracze " skończy się na reaktywacji za 6 miesiące.  ściągnij maskę . . 

ps. nie bierz tego do siebie czy coś bo zaraz jeszcze skończę z banem za zły wpływ na działanie servera czy cuś

ps2. jak czekam 6 dni na konia militarnego tak nadal go nie mam. 

Opublikowano

Nie kłóćcie się. Obaj jesteście graczami z Tavii i polecacie go. Nie potrzebnie się spinacie.

Usuń te moby "książę" z mapki 90 ,nie dość że laguje bo mają strasznie rażące tekstury to jeszcze są ciężkie do ubicia..

I rób coś na tym serwerze a nie obijaj się bo dochodzą nowi gracze a Ty sie opierdalasz. ...

Opublikowano

3 dni, ogarnijcie ten server albo edytuję ten post i wkleję to, jak naprawdę wygląda ten server, a przez 105 lvl (kyo) widziałem wystarczająco dużo żeby zniechęcić każdego kto wejdzie w ten temat. Konkurencja jest wystarczająco duża, a to co mam do powiedzenia wystarczy żeby wybrali coś innego. Jak tak się starasz to pokaż to, a nie mów tego i tamtego bo z tego " server nowy, dojdą gracze " skończy się na reaktywacji za 6 miesiące.  ściągnij maskę . . 

ps. nie bierz tego do siebie czy coś bo zaraz jeszcze skończę z banem za zły wpływ na działanie servera czy cuś

ps2. jak czekam 6 dni na konia militarnego tak nadal go nie mam. 

Gdzieś już twój nick widziałem... 

Ps. Wejdź na ts-a szybka pomoc, administracja prawie zawsze online. Jak również można zauważyć, że gracze przychodzą więc nie rozumiem twoich spin ;)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Minie 3 dni to napiszę o wszystkim jeśli nic nie będą robić. Ja tutaj wbiłem 105 i dużo widziałem. Wiem na czym stoi ten server od podstaw, co z czym się klei. Starzy gracze nie odejdą to pewne, ale nowych na pewno to zniechęci i uciekną do konkurencji w konsekwencji czego server się wyludni. 

ts? Szybka pomoc jest, ale nie jeśli chodzi o stronę techniczną. 

ps. w zasadzie to już mam napisane 800 słów, które Cię zniechęcą.

dobra ja już więcej nie naciskam. czas pokaże 

na + mogę powiedzieć, że "część administracji się stara" i są przeprowadzane eventy. .. i póki co server można odratować w ciężki dzień pracy.

Opublikowano

Minie 3 dni to napiszę o wszystkim jeśli nic nie będą robić. Ja tutaj wbiłem 105 i dużo widziałem. Wiem na czym stoi ten server od podstaw, co z czym się klei. Starzy gracze nie odejdą to pewne, ale nowych na pewno to zniechęci i uciekną do konkurencji w konsekwencji czego server się wyludni. 

na + mogę powiedzieć, że "część administracji się stara" i są przeprowadzane eventy. .. i póki co server można odratować w ciężki dzień pracy.

Wejdź na naszego fanepage i zobacz jaki mamy ruch.

Serwer się trzyma, ale pogonie ludzie od reklamy.

Dzięki za trochę goryczy. Wezmę to do siebie.

omvwi3.jpg

Opublikowano

kim Ty kur wa jestes, ze sie tak panoszysz gosciu :D Sram Ci na klate.

Serwer polecam.

Opublikowano

Mija kolejny dzień i dalej nic nie zrobione ... GM cały czas ma zlewke ,mówi się mu 10 razy na TS "ok ok zrobie dziś " tak jest codziennie. 

SS : 

-Pobugowane moby które zbyt dużo hp w dodatku sprawiają ogromne lagi.

http://oi60.tinypic.com/sd08pz.jpg

- "BIg spot" na mapce 75lv na którym ponoć ma się expić do 99lv. No śmiechu warte. (Na początku serwera byl 10x wiekszy.)

http://oi58.tinypic.com/97oal1.jpg

Teraz szczere słowa prosto z serca do niedo******j   administracji.   "weźcie się w końcu do roboty " 

Opublikowano

kurcze co racja to racja ale z tym expem to przesadzacie. Na tej mapie od 90 fajnie się expi, jedynie uciążliwe jest 90->92 bo nie ma się zbrojki 30% na potwory. 

Ubijaj je po prostu pod ścianą, jak załapiesz na jakiej to zasadzie działa to ubijesz te "pixelowate" moby szybciej niż zrespi się reszta. Nawet biłem bez aury i mounta +600atak/zeusa dla sprawdzenia czy da się tam expić - da się. 

jeśli je osłabić o 25% to można je zbijać na środku tho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...