Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl [Dedyk] [Medium]

Vin Diesel

630 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmianki/dodania bonusów powinny być u NPC?

• Tak
      508
    • Nie
      121
  2. 2. Czy Rada Pustelnika powinna być u NPC?

• Tak
      491
    • Nie
      138
  3. 3. Czy Tęczak powinien być wycofany?

• Tak
      215
    • Nie
      341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczy już naprawdę jest coraz to więcej, dużo sklepów w godzinach po szkolnych, handel kwitnie. Serwer mega dobry! Zapraszam wszystkich serdecznie ! 

skpUo.png

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graczy już naprawdę jest coraz to więcej, dużo sklepów w godzinach po szkolnych, handel kwitnie. Serwer mega dobry! Zapraszam wszystkich serdecznie ! 

CH1 juz dziala, wiec teraz bedzie widac wiecej graczy ;)

omvwi3.jpg

Opublikowano

mam takie pytanie:

-po co staty do 125 przy 105 lvlach?

-po co ograniczenia lvlowe na nowe mapy? chciałbym sobie na mniejszym lvlu tam wejść i zlookać okolicę...

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

mam takie pytanie:

-po co staty do 125 przy 105 lvlach?

-po co ograniczenia lvlowe na nowe mapy? chciałbym sobie na mniejszym lvlu tam wejść i zlookać okolicę...

1. Przydatne, jak ci zostaną punkty do rozdania.

2. ...

omvwi3.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie możecie wyłączyć serwera na parę dni i niech technicy się zajmą mocniejszymi zabezpieczeniami bo przez te DDOSY to niedługo będzie to co z każdym serwerem.

Nie żebym się czepiał bo serw The Best ale denerwować to zaczyna.

Pozdro

12621435959072654937.png

Opublikowano

Dlaczego nie możecie wyłączyć serwera na parę dni i niech technicy się zajmą mocniejszymi zabezpieczeniami bo przez te DDOSY to niedługo będzie to co z każdym serwerem.

Nie żebym się czepiał bo serw The Best ale denerwować to zaczyna.

Pozdro

Maszyna juz zakupiona, trwa konfiguracja.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Czyli trzeba szukać innego serwera :) Zamiast to zrobić szybko to wy nie i jakieś OX robicie a potem serwer padnie z powodu małej ilości graczy. Już gra 1-50 graczy tylko :) A czat? tylko 3-4 osoby na nim piszą w dodatku te same :)

Opublikowano

Czyli trzeba szukać innego serwera :) Zamiast to zrobić szybko to wy nie i jakieś OX robicie a potem serwer padnie z powodu małej ilości graczy. Już gra 1-50 graczy tylko :) A czat? tylko 3-4 osoby na nim piszą w dodatku te same :)

co ty pieprzysz? ;o

Wejdź sb o 16 na serwer i zobacz ile osób w m1 siedzi... 

skpUo.png

Opublikowano

co ty pieprzysz? ;o

Wejdź sb o 16 na serwer i zobacz ile osób w m1 siedzi... 

Tak? Ja jakoś wchodzę o 20-21 godzinie na serwer a tu co? czat ani ruchu nie ma na "TAKĄ DUŻO ILOŚĆ OSÓB". Pisał że zamienie czarowane ostrze to cały czas ja pisałem i kilku tych samych :) Więc nie mów mi że dużo graczy jest bo gdyby było to o 23 nawet by siedziało conajmniej 100 osób a nie 10-50 :)

Opublikowano

Tak? Ja jakoś wchodzę o 20-21 godzinie na serwer a tu co? czat ani ruchu nie ma na "TAKĄ DUŻO ILOŚĆ OSÓB". Pisał że zamienie czarowane ostrze to cały czas ja pisałem i kilku tych samych :) Więc nie mów mi że dużo graczy jest bo gdyby było to o 23 nawet by siedziało conajmniej 100 osób a nie 10-50 :)

Sobie kup okulary pajacu ,na serwerze gra sporo osób i ciągle przybywa. Jeżeli patrzysz tylko na te osoby co stoją w m1 i uważasz ,że tylko tyle osób gra to jesteś niedojebany. Dużo osób expi / robi dungi.

Serwer polecam ,odróżnia się stanowczo od reszty hardów ,jak najbardziej zachęcam do gry ;)

Pozdrawiam ;)

kmr3.gif

Opublikowano

Fakt nie można narzekać na mało osób że gra na serw bo jest sporo więc ;) tylko grać z przyjemnością może i były ddos'y ale cierpliwość zawsze.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...