Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl [Dedyk] [Medium]

Vin Diesel

630 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmianki/dodania bonusów powinny być u NPC?

• Tak
      508
    • Nie
      121
  2. 2. Czy Rada Pustelnika powinna być u NPC?

• Tak
      491
    • Nie
      138
  3. 3. Czy Tęczak powinien być wycofany?

• Tak
      215
    • Nie
      341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C**J MNIE TO OBCHODZI.

Tu chodzi o start. To, ze ty wydajesz hajsy matki, babki, ojca, wujka na grę to mnie c***a obchodzi.  Start powinien być chociaż w 10% fair a nie 99% nastawienie dla isowców.

Nie zamierzam konkurować z typami, którzy wydają nawet te 15 zł i już mają 2 skille P na WPku. Ja podziękuje dopóki tęczak w IS i ceny niskie.

No dobra ale zanim go wydropisz to wiesz troche zejdzie czasu...

Nie chcecie to nie grajcie.. Wbicie wszystkich skilli na P to jest max parę godzin. 

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcecie to nie grajcie.. Wbicie wszystkich skilli na P to jest max parę godzin. 

hahahahahahahahahahahahah pare godzin :D :D :D :D :D :D :D

O cie c**j. No dobra to jak wydropisz mi dzisiaj od 18:00 do 24:00 10 aur i je przeczytasz POMYŚLNIE. To Ci k***a reflinki zrobie. A gdzie tu mowa o WSZYSTKICH skillach.

Mózg mi rozjebał.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahah pare godzin :D :D :D :D :D :D :D

O cie c**j. No dobra to jak wydropisz mi dzisiaj od 18:00 do 24:00 10 aur i je przeczytasz POMYŚLNIE. To Ci k***a reflinki zrobie. A gdzie tu mowa o WSZYSTKICH skillach.

Mózg mi rozjebał.

Jestem w stanie wbić aurę na P w 2h :)

Opublikowano

Tak to pokazesz mi w grze w ciagu 2 godzin czy bedziesz mial 10 aur i zrobisz filmik jak je czytasz buahahah

Ale ty masz glowe zorana... a gdzie do tego jeszcze kamole duchowe

Opublikowano

2h Aura

2*5skilli=10h.

Wbij mi te skille bez IS w 10h i to pokaż. Niech najlepiej nawet i GM pokaże Twoje logi czy wydałeś coś w IS na kamyki itp.

zresztą o czym my tu piszemy. Skoro to ma być medium to zmiany IS 100% bo jak nie to nie widzę tu wielu graczy jak zobaczą IS. Sam tu chciałem grać z IS ale nie z takim tanim, że zwykły cebulak będzie miał wszystko w 10 minut.

Aktualnie serwera nie polecam bo IS jest c*****y pozdrawiam.

Opublikowano

Tak to pokazesz mi w grze w ciagu 2 godzin czy bedziesz mial 10 aur i zrobisz filmik jak je czytasz buahahah

Ale ty masz glowe zorana... a gdzie do tego jeszcze kamole duchowe

No to widzimy się na starcie :)

Opublikowano

Haha jak by był za drogi is to i tak byś płakał :> Każdemu nie dogodzi więc sry :) Ponawiam moje pytanie czy pet i wierz jest na stałe ?

Tu już nawet nie chodzi o ceny.. te ceny mogą być ale te przedmioty NIE MOGĄ BYĆ W IS.

Te kamole zniszczą grę. Po co k***a na rynek będziemy wystawiać aury, wirki, berki, kamole skoro przyjdzie Ci jeden cwel z drugim i wystawią tęczaka, który jest najbardziej opłacalny.

Jak admin tego nie zmieni to jest debilem i kolejna edycja serwa jebnie do tygodnia.

Opublikowano

Ciekawe gdzie te 4k osób na starcie i te super pro elo magicznie duże reklamy u youtuberów, bo jakoś tego nie widać, 1,5h przed startem a macie ledwo 100 osób w temacie.
Nie życzę źle ale celujecie nie w tą półkę w która powinniście. Jak będziecie mieli 400 graczy po możecie być z siebie zadowoleni bo jakiś super rzeczy na serwerze nie widać.

Opublikowano

Ja coś czuję, że graczy na starcie będzie max 200.. :)

a po starcie 100, 50. A to przez IS między innymi. Co za dużo to nie zdrowo. Handel będzie zerowy. Zacznie się od stalek pozdro.

PS A GM ma nas w d***e bo już od 1.5h nic nie odpisuje a w temacie siedzi he he he.

Opublikowano

a po starcie 100, 50. A to przez IS między innymi. Co za dużo to nie zdrowo. Handel będzie zerowy. Zacznie się od stalek pozdro.

Raczej na stalkach się skończy ;)

Opublikowano

Jestem byłem na AFK.

Faktycznie trzeba troche tego zdredukować

Bony zredukowane, jesli macie jakies propozycje to pisac

@Arsenic  @chyba  @Klamiesz

Czekam na wasze propozycje odnośnie cen i przedmiotów w IS.

Poprawiłem tęczaka zeby łatwo nei było i tak samo wierzchowce z atakiem

omvwi3.jpg

Opublikowano

Jedynie co zmienić to cenę cholernego tęczaka albo w ogóle wywalić. Ktoś zapłaci 3 zł smsem i ma skilla P.. to już na serwerach medium/easy tak nigdy nie ma. Wierzchowca jeszcze przeżyję o ile on nie daje 500 defa, 200 ataku bo to pod easy podchodzi.

Przykładowo tęczak na Ra*** kosztuje w ujj z tego co pamietam 40-50zł a można go zdobyc w grze ale ciężko. Dodatkowo tęczak tam daje tylko z G1 do P.

Może tu niech to samo będzie? Z G1 do P. Bo równie dobrze możecie dać każdemu skille G1 na start skoro tęczaki dają coś na P za 3zł, które każdy ma na 100%.

Tak jak pisałem jeśli tęczak będzie dawał skill M1-->P za 3zł to handel będzie znikomy pod względem dropu z metków.

Opublikowano

Noo i tak mogę grać. Bo wyglądałoby to tak, że szarak by się męczył na BO gdzie ten z IS mógł już w v2 bić spoty.

Czekam w takim razie na start

@ To powinno im je skasować a SM oddać. Bo jak wyjdzie coś, że one zostały to nie wiem.

Opublikowano

Ja również wysłałem na próbę za 60 sm, lecz na razie kodu nie mam (wysłałem 3 min temu).

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...