Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tavia.pl [Dedyk] [Medium]

Vin Diesel

630 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmianki/dodania bonusów powinny być u NPC?

• Tak
      508
    • Nie
      121
  2. 2. Czy Rada Pustelnika powinna być u NPC?

• Tak
      491
    • Nie
      138
  3. 3. Czy Tęczak powinien być wycofany?

• Tak
      215
    • Nie
      341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mija kolejny dzień i dalej nic nie zrobione ... GM cały czas ma zlewke ,mówi się mu 10 razy na TS "ok ok zrobie dziś " tak jest codziennie. 

SS : 

-Pobugowane moby które zbyt dużo hp w dodatku sprawiają ogromne lagi.

http://oi60.tinypic.com/sd08pz.jpg

- "BIg spot" na mapce 75lv na którym ponoć ma się expić do 99lv. No śmiechu warte. (Na początku serwera byl 10x wiekszy.)

http://oi58.tinypic.com/97oal1.jpg

Teraz szczere słowa prosto z serca do niedo******j   administracji.   "weźcie się w końcu do roboty " 

także mam dziwne wrażenie, że na tym "Big spocie" na mapce od 75lvl na ch1 jest jakos wiecej moobow niz na pozostalych ch. Chyba ze to Tylko mi sie tak wydaje :D

skpUo.png

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

także mam dziwne wrażenie, że na tym "Big spocie" na mapce od 75lvl na ch1 jest jakos wiecej moobow niz na pozostalych ch. Chyba ze to Tylko mi sie tak wydaje :D

od tego macie nasze forum tam mozesz napisac o tym, bo skad ja sie dowiem inaczej? :)

omvwi3.jpg

Opublikowano

jak serwer? dobrze sie gra? warto wbijac?

Serwer na pewno stabilny i na dłużej, gra się bardzo przyjemnie, jedyny minus to nie za duża ilość graczy, ale myślę, że ten problem da się rozwiązać. 

Ogólnie na serwer warto wbić ze względu na pewną stabilność, dobrą rozgrywkę i ogarniętą administrację - częste eventy i pomoc. 

Opublikowano

Serwer na pewno stabilny i na dłużej, gra się bardzo przyjemnie, jedyny minus to nie za duża ilość graczy, ale myślę, że ten problem da się rozwiązać. 

Ogólnie na serwer warto wbić ze względu na pewną stabilność, dobrą rozgrywkę i ogarniętą administrację - częste eventy i pomoc. 

dzieki wbije zobaczyc co i jak :P

wsrhs.jpg
Opublikowano

Ziomeczku, mam do Ciebie pytanko, co Ty odkur wiasz ? :> 

Gdzie ta aktualizacja o 19 ? :)

Problemy zdrowotne. Specjalnie wstałem dziś o 6 zeby ją przeprowadzić.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Problemy zdrowotne. Specjalnie wstałem dziś o 6 zeby ją przeprowadzić.

Od 3 dni masz wprowadzać te zmiany ,nie polecam grać na tym serwie. Węzowe pole zbugowane ,na golemach lecialy epiki 82+

[HA]Ares to już wgl jakaś porażka życiowa. 

Powodzenia 30 osobom które aktualnie grają na serwerze ,pozdrawiam.

Opublikowano

Od 3 dni masz wprowadzać te zmiany ,nie polecam grać na tym serwie. Węzowe pole zbugowane ,na golemach lecialy epiki 82+

[HA]Ares to już wgl jakaś porażka życiowa. 

Powodzenia 30 osobom które aktualnie grają na serwerze ,pozdrawiam.

Zmiany są wprowadzane.

Wężowe pole jest wyłączone, i zablokowane. Na jakich golemach wtf :)

omvwi3.jpg

Opublikowano

[DEL] Rozkaz Jeździectwa - nie był potrzebny.

[ADD] Ulepszono mapę na 90 poziom. Większy exp i drop.

[ADD] Dodano możliwość dropu Złotej Małży z Razradora.

[ADD] Zwiększono DMG Razradora cool.png

[DEL] Skasowano Księciunia. Wkurzał tylko mnie?

[ADD] Ulepszono drop z różnych lokacji.

[ADD] Różne poprawki do serwera.

[FIX] Poprawiono Bugowanie się expa na - przy pajęczym jajku.

[FIX] Sztylety 92 lvl. zwiększono dmg i bonusy ( będzie pisać nadal, że mało) ale w rzeczywistości jest zwiększone.

[FIX] Wojny Gildyjne.

[ADD] Trzy nowe pierścienie na stałe.

zdq9f9.jpg13dpkd.jpgleqwqa.jpg

omvwi3.jpg

Opublikowano

syf nie grajcie. zaraz rozwinę 

Dostałeś perma i koniec gry. Oszuści są banowani.

W twoje kity uwierzy tylko twój ćwierć mózg.

Pozdrawiam. Dwulicowy to jesteś ty. Zapoznaj się w tym terminem.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Hehe, nazwałem Cię idiotą. Dlatego dostałem perma bo chciałem skończyć grę. WIdzisz? :) TO Robisz :)

Wbiłem max lvl (kyo) i napiszę wam jak wygląda ten server od wewnątrz. 
Zapamiętajcie, że jeżeli ktoś wydaje pobugowany, niedopracowany server to znaczy, że ma was - graczy - w d***e i nic z tym nie zrobi póki hajs się ciagnię, a jak już się skończy to otworzy nowy za pół roku (tavia to 5ty server). 
Ha TONY to tylko dobra twarz do złej gry. Ma wyjebane po całej lini i jedynie na co go stać to odpisać na forum i wjebać gotowe pliki na żywca. Jeśli czegoś nie potrafi to, to usunie całkowicie. Dlatego tutaj zagrałem bo sprawiał osobe, która potrafi coś niezłego zrobić ale z dnia na dzień się jedynie co raz to bardziej wkurwiałem jak olewał wszystko dookoła. Poza tym obiecuje reklamę od powstania servera ale jest na tyle skąpy, że nie chce płacić za to. Jedyne logiczne zrozumienie tego typa. Dzisiaj mnie
totalnie wkurwił jak dał do IS'a pierścień 25% blok ciosów i +15% odp. na miecze (w sumie macie 90% na blok ciosów:) ))

Ogółem server wydaje się całkiem niezły do 90, a potem schodzi na psy. Ok. 20% graczy, którzy wbili 90+ skończyło grać. Obecnie wszyscy (5os.) ze 100+ wraz ze mną już tutaj nie gra. Powód jeden i ten sam, nuda i syf. 
Rozgrywka jest monotonna. Nie opłaca się szukać i zabijać bossów. Dosłownie wszystkich, od wróźki po berana i katakumby.
W grze jest tzw. wymiar władców (dużo bossów), z których leci 95% itemów (od małż, pereł, magicznych kamieni aż po zbroje i trutki).
Gra tylko opiera się na tym: exp-> wymiar. Nie ma żadnej rywalizacji o bossy bo nic z nich nie dropi (sam syf albo nic bo drop nie jest ustawiony). Twierdzisz inaczej to spierdalaj sobie bić bossa, którego nikt nie tyka i jest żywy za każdym razem kiedy koło niego przejade.

IS też jest rozpierdolony, podane są w nim złe wartości itemów, błędne ceny (a potem się wkurwiać i dopytywać co ile daje bo nie chce im się wpisać), część itemów z ISa nie działa. Najlepsze jest to, że zwierzaki znikają i ich nie oddają. Ja czekam już ze 3 dni i w d***e, 0 odzewu. Niektórzy czekają więcej ode mnie. 

-- tutaj coś dla graczy NO-IS , reszta nie musi czytać jak wydaje kase. 
w IS są wierzchowce takie jak: +300atak/500 obrona, +600 atak. Dla klas nie nastawionych na mega atak (bm, healer) core item. Natomiast dla reszty zbyt duża różnica żeby tego nie mieć (is/no is). Można kupić od graczy ale zanim na takie coś zarobicie trzeba poświęcić paręnaście godzin. np +300at/500 obr = 120sm = ~450kk (fms po 5kk, perły od 10 do 30kk chodzą, aury 5kk).
Po paru godzinach grania brałem full spota w lochu pająków bo tęczowy kamień IS+ ten stuff. Pozdro bez is'a. . Lepiej iść na inny server gdzie nie ma takiej przepaści, czyż nie? 

mówiąc w skrócie - server zrobiony na żywca, bez testowania czegokolwiek. Zlepek syfu z mpc i innych for, byleby hajs się zgadzał. Idźcie tracić czas na sravie czy na cokolwiek innego. Chyba, że lubicie być ruchani w dupe. 
Teraz już wiecie czemu każdy server pada. To jest bodajże 5ty z rzędu. Hajs się zgadza, do zobaczenia na tavia 3 reaktywacaj za rok bo co jak co ale server postoi do wyludnienia. Niebawem.

---
aha. Jak mnie pociśnie znowu od "oszustów".
Jestem człowiekiem honoru, za miesiąc idę do wojska  i jestem czynnym dawcą krwi. Niech mnie nazwie jeszcze raz kłamca czy cokolwiek. Szlag z nim i jego serverem.
Sami się przekonacie! piona ziomki 

ps. w grze nazywałem Cię dwulicowym, kłamcą i złodziejem. Nie myliłem się ;-) kłamiesz na mój temat. 
Opublikowano

@ Kłamiesz, pierdolisz smuty. Wkręcasz bajere długim tekstem, który ma potwierdzić twoją rzetelność. Hehe.

Znajdź coś tutaj co jest na mpc to ci dam nobla. Dla każdego, kto tak stwierdzi, że nic nie robimy. Proszę zobaczyć:

http://forum.tavia.pl/index.php?/forum/2-nowo%C5%9Bci-w-%C5%9Bwiecie-tavia/

Lista Aktualizacji Zmian. Na bieżąco. Arena jest taka jaka powinna być. Nie zdobędziesz na niej ulepek na ostatnie sety.

Nie będę ci więcej poświęcał czasu. Do zobaczenia na 3 reaktywacji serwera..   W isie są dwa przedmioty, w których nei zgadza się opis i to tyle.

Coś co nei działa jest tylko w twojej pustej jego mać główce makówce. Jeśli czegoś nie skumałeś to skonsultuj się z kim kto ma większy iloraz iq.

Dostałeś perma za obrazę mojej osoby, a ja nie pozwolę by ktoś tak wulgarny i prosty w słownictwie mnie obrażał.

To co napisałem i tak do Ciebie nie dotrze. Bo jesteś zalany chamstwem i zawiścią. Cebula na drogę.

Słowa krytyki są dla mnie ważne tak samo jak pochwały. Żebyś ty wiedział, co ja mam z tego serwera to byś całował mnie w buty.. i współczuł.

Nudy na serwerze? Weź już niewymyślaj. Autorskie eventy, które cały czas się odbywają, na których ciebie wgl nie było widać.

STAŁY KALENDARZ EVENTÓW DLA POTWIERDZENIA MOJEGO POSTA.

http://forum.tavia.pl/index.php?/topic/900-eventy-na-serwerze-taviapl-tygodniowy-kalendarzyk/#entry7418

Widzisz.. Znowu kłamiesz. Może to po prostu nie Twój typ serwera. 

Jeśli chcesz dalej ze mną dyskutować to tylko z kulturą, bo w przeciwnym razie od razu Cię zignoruje.

http://iv.pl/images/06513975949702255808.jpg

omvwi3.jpg

Opublikowano

Tak, jestem chamem i prostakiem. Odpowiadam TYM samym jak TY potraktowałeś graczy. Niektórzy tego nie dostrzegają ale taka jest różnica między mną tobą. Z szacunkiem podchodzę do ludzi tak długo jak oni szanują mnie. 

Ty manipulujesz ludźmi i uważasz się za inteligentnego. Ja się taki urodziłem (nie bawię się ludźmi). Jesteś spokojny i nie można Cię raczej wyprowadzić z równowagi. Ja mam inne zmartwienia. to do graczy należy czy uznają moje słowa za prawdę czy twoje. Oni mają wybór, a ja go dokonałem kończąc grę na twoim serverze.

Serdecznie pozdrawiam, jestem z Krakowa. 

ps. oboje znamy prawdę. Współczuje Ci, że ze sobą wytrzymujesz :)

Autorskie eventy? Niby jakie. Jedynie wyścig szczurów, która jest i tak podpierdolony po części z sg. Nie macie nic autorskiego. Gdybyś choć trochę interesował się sceną metina..  Brałem udział w większości eventów. Ty byłeś tylko na jednym. 

--

Jeszcze dodam, że przez moje konto przeleciało ok. 1500sm, a jemu szkoda pieniędzy na wykupienie reklamy na serverach czy u youtuberów. Obiecuje, i na tym się kończy. Teraz pewnie kupi żeby pokazać, że się mylę. I gites. 

Dałem Ci ostrzeżenie 3 dni, teraz się wykręcaj. Zacznij szanować a nie udawać. 

-- a co do tego bana. Dostałem go 5min po tym jak oddałem/wyrzuciłem wszystkie itemy. m.in. 200 bryłek. Kto gra to wie ile to jest. Dostałem go, bo chciałem. ;-)

Opublikowano

Tak, jestem chamem i prostakiem. Odpowiadam TYM samym jak TY potraktowałeś graczy. Niektórzy tego nie dostrzegają ale taka jest różnica między mną tobą. Z szacunkiem podchodzę do ludzi tak długo jak oni szanują mnie. 

Ty manipulujesz ludźmi i uważasz się za inteligentnego. Ja się taki urodziłem (nie bawię się ludźmi). Jesteś spokojny i nie można Cię raczej wyprowadzić z równowagi. Ja mam inne zmartwienia. to do graczy należy czy uznają moje słowa za prawdę czy twoje. Oni mają wybór, a ja go dokonałem kończąc grę na twoim serverze.

Serdecznie pozdrawiam, jestem z Krakowa. 

ps. oboje znamy prawdę. Współczuje Ci, że ze sobą wytrzymujesz :)

Myślę, że jesteś zacofany o co najmniej kilka tygodni. Wystarczy sprawdzić changelogi i się przekonać.

Będę się za Ciebie modlić, aby zazdrość i zawiść już Ci nigdy więcej nie towarzyszyła.

Żadnej prawy nie znasz, ale dobrze że mi współczujesz, sam sobie współczuje w tym momencie, że odpisuje na tak durne posty jak te.

Fajnie, że jesteś z Krakowa. Z kilkoma zdaniami mogę się zgodzić, ale mam na to sensowe wytłumaczenie.

Zachowujesz się jak cham i prostak dłubiąc za moimi plecami, zamiast wejść na ts i pogadać o sprawie, to wolałeś mnie obrażać.

To twój wybór. Dziękuje za grę i uwagi. Wykorzystam na bank.

Powodzenia, ze znalezieniem serwera z taką komunikatywnością jak ten.

Twoje 1500 monet

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/7p/ro/d5/z3mf4c.jpg

omvwi3.jpg

Opublikowano

Zgodzę się. 

Komunikacja u was #1. Ignorka, Anonym zawsze pomogą.

na ts? byłem, rozmawiałem, pytałem 4 dni temu bodajże jak logowanie padło. Wtedy co sobie na switchbocie konto odpaliłem i mi pykało. Dałem Ci szanse.

Byłem wściekły. Zazdrosny? O co? Zapewne mam więcej pieniędzy od Ciebie bo gram w pokera na dość niezłym poziomie i jako 20latek mam niezłą kasę z tego. 

Wiesz co mi się w tym podoba najbardziej, a zarazem śmieszy? Możemy prowadzić tę rozmowę do 5 nad ranem tylko dlatego, żeby udowodnić swoją racje (wcześniej taki byłem ale nauczyłem się odpuszczać). Taki typ człowieka. Pozwól, że Ci pomogę i zejdę ze sceny. Jak mówiłem 3 dni temu, konkurencja duża. Gracze mogą wybierać ! Piona ziom, nazywaj mnie złodziejem, oszustem, bugerem czy cokolwiek ale oboje wiemy jacy jesteśmy. Z servera większość mnie zna i zapewne nikt złego słowa o mnie nie powie (może poza papim xD). Zawsze służyłem radą bo szanuje ludzi. 

tho jak mi się przypomni coś pozytywanego o serverze to odpiszę. Nie chcę robić z siebie debila dłużej, który będzie się na słówka przeciągać. Przyjedź do Krakowa, chętnie się z tobą w linach zmierzę :P

pozdro ziom i powodzenia, nie mam Ci tego za złe. Po prostu wychujałeś ludzi po raz piąty, to też nie lada wyczyn! :D

ps. jutro muszę przeczytać nasze posty. Fajna historyjka, idzie pośmiać pewnie. Nie ma to jak kłótnia dzieciaka, z dorosłym :P

@@ Moje SM- Kupiłem od graczy! :) Dałem ziomkowi z 800sm. mogę podać nawet nick! :) dlatego napisałem "przeszło przez moje konto", a nie "kupiłem za moje pieniądze"

wybacz ale na nieprawdę która mogę udowodnić będę odpisywać. Jak powiesz, że miałem buga na yangi bo miałem w sumie z 500 bryłek to odpuszczę bo nie będę mógł udowodnić tego.

------------------------------------

Dobra, starczy tej dzieciniady. Oboje wiemy, że wygrałem tę bitewkę. Szukasz na mnie haka przywalając się już o SM. Za chwilę wyjdzie z czymś tak absurdalnym, że zejdę na zgona. Jednostka ma wybór, twój server albo konkurencja. Z tym, że co 5 dni powstaje nowy server. 

Co miałem przekazać - przekazałem. Dla mnie metin teraz to była jednorazowa przygoda, która zakończyłem w taki sposób, jaki chciałem. Spędziłem u Ciebie ok. 8500 minut (nie przypierdalaj się jak mam więcej na koncie). Wszystkie były super i świetnie mi się grało. Jedynie ostatnie 10min troszkę bolały jak rozdawałem ekw. bo co jak co, ale się napracowałem.

Miałeś wybór, nie postarałeś się. W internecie jestem anonimowy. Nie przyszedłem tutaj żeby się z tobą kłócić tylko żeby poinformować graczy ( Z SZACUNKU ). To jest ich wybór. 

ps. nie jestem wściekły, moje tętno skoczyło tylko odrobinkę. i nie jestem z tego wszystkiego dumny, ale też nie jest mi wstyd xdd zawsze wychodzę z zasadą, że z debilami nie rozmawiam. Ty raczej do nich nie należysz ale kończę na teraz.

ps. Zaufałem Ci, a ty mnie wyruchałeś. Powodzenia w ruchaniu innych graczy. Ciekawi mnie jedynie czy twoja administracja wie jaki jesteś naprawdę czy są na tyle głupi, że tego nie widzą. 

Kończ waść, wstydu oszczędź.. xD

Opublikowano

Zgodzę się. 

Komunikacja u was #1. Ignorka, Anonym zawsze pomogą.

na ts? byłem, rozmawiałem, pytałem 4 dni temu bodajże jak logowanie padło. Wtedy co sobie na switchbocie konto odpaliłem i mi pykało. Dałem Ci szanse.

Byłem wściekły. Zazdrosny? O co? Zapewne mam więcej pieniędzy od Ciebie bo gram w pokera na dość niezłym poziomie i jako 20latek mam niezłą kasę z tego. 

Wiesz co mi się w tym podoba najbardziej, a zarazem śmieszy? Możemy prowadzić tę rozmowę do 5 nad ranem tylko dlatego, żeby udowodnić swoją racje (wcześniej taki byłem ale nauczyłem się odpuszczać). Taki typ człowieka. Pozwól, że Ci pomogę i zejdę ze sceny. Jak mówiłem 3 dni temu, konkurencja duża. Gracze mogą wybierać ! Piona ziom, nazywaj mnie złodziejem, oszustem, bugerem czy cokolwiek ale oboje wiemy jacy jesteśmy. Z servera większość mnie zna i zapewne nikt złego słowa o mnie nie powie (może poza papim xD). Zawsze służyłem radą bo szanuje ludzi. 

tho jak mi się przypomni coś pozytywanego o serverze to odpiszę. Nie chcę robić z siebie debila dłużej, który będzie się na słówka przeciągać. Przyjedź do Krakowa, chętnie się z tobą w linach zmierzę :P

pozdro ziom i powodzenia, nie mam Ci tego za złe. Po prostu wychujałeś ludzi po raz piąty, to też nie lada wyczyn! :D

ps. jutro muszę przeczytać nasze posty. Fajna historyjka, idzie pośmiać pewnie. Nie ma to jak kłótnia dzieciaka, z dorosłym :P

@@ Moje SM- Kupiłem od graczy! :) Dałem ziomkowi z 800sm. mogę podać nawet nick! :) dlatego napisałem "przeszło przez moje konto", a nie "kupiłem za moje pieniądze"

wybacz ale na nieprawdę która mogę udowodnić będę odpisywać. Jak powiesz, że miałem buga na yangi bo miałem w sumie z 500 bryłek to odpuszczę bo nie będę mógł udowodnić tego.

------------------------------------

Dobra, starczy tej dzieciniady. Oboje wiemy, że wygrałem tę bitewkę. Szukasz na mnie haka przywalając się już o SM. Za chwilę wyjdzie z czymś tak absurdalnym, że zejdę na zgona. Jednostka ma wybór, twój server albo konkurencja. Z tym, że co 5 dni powstaje nowy server. 

Co miałem przekazać - przekazałem. Dla mnie metin teraz to była jednorazowa przygoda, która zakończyłem w taki sposób, jaki chciałem. Spędziłem u Ciebie ok. 8500 minut (nie przypierdalaj się jak mam więcej na koncie). Wszystkie były super i świetnie mi się grało. Jedynie ostatnie 10min troszkę bolały jak rozdawałem ekw. bo co jak co, ale się napracowałem.

Miałeś wybór, nie postarałeś się. W internecie jestem anonimowy. Nie przyszedłem tutaj żeby się z tobą kłócić tylko żeby poinformować graczy ( Z SZACUNKU ). To jest ich wybór. 

ps. nie jestem wściekły, moje tętno skoczyło tylko odrobinkę. i nie jestem z tego wszystkiego dumny, ale też nie jest mi wstyd xdd zawsze wychodzę z zasadą, że z debilami nie rozmawiam. Ty raczej do nich nie należysz ale kończę na teraz.

ps. Zaufałem Ci, a ty mnie wyruchałeś. Powodzenia w ruchaniu innych graczy. Ciekawi mnie jedynie czy twoja administracja wie jaki jesteś naprawdę czy są na tyle głupi, że tego nie widzą. 

Kończ waść, wstydu oszczędź.. xD

Jeżeli masz niezłe pieniądze to zrób własny projekt a nie pierdol** głupoty tu Gadałem z Ignorką Anonymem Są Spoko Zaufałem Ci, a ty mnie wyruchałeś. Powodzenia w ruchaniu innych graczy. Ciekawi mnie jedynie czy twoja administracja wie jaki jesteś naprawdę czy są na tyle głupi, że tego nie widzą. jeżeli cię wyruchał jesteś cwe*** i tyle prosta sprawa tak a jeżeli chodzi o Graczy [HA]Antonio jest dobrym i sympatycznym człowiekiem to że wejdzie jedna głupia pizda i napisze że on jest taki a taki i jebie reputację serwera to mam chęć podać takiemu człowiekowi Linę i niech się powiesi Pozdrawiam Jebanych Hejterów Pozdrawiam [GM]Anonym [GM]Ignorka [HA]Antonio Pozdrawiam oraz hejterów. :c

Cyrk.png

Opublikowano

Witam, wprowadzona lista zmian:

[DEL] Rozkaz Jeździectwa - nie był potrzebny.

[ADD] Ulepszono mapę na 90 poziom. Większy exp i drop.

[ADD] Dodano możliwość dropu Złotej Małży z Razradora.

[ADD] Zwiększono DMG Razradora cool.png

[DEL] Skasowano Księciunia. Wkurzał tylko mnie?

[ADD] Ulepszono drop z różnych lokacji.

[ADD] Różne poprawki do serwera.

[FIX] Poprawiono Bugowanie się expa na - przy pajęczym jajku.

[FIX] Sztylety 92 lvl. zwiększono dmg i bonusy ( będzie pisać nadal, że mało) ale w rzeczywistości jest zwiększone.

[FIX] Wojny Gildyjne.

[ADD] Trzy nowe pierścienie na stałe.

zdq9f9.jpg13dpkd.jpgleqwqa.jpg

omvwi3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...