Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 5 - czy wyjdzie?

dawidex335

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wyjdzie gothic 5?

• Tak
      40
    • Nie
      83
    • Niemam zdania
      13
    • Wierzę że kiedyś wyjdzie.
      40

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ciekawostka, która nic nie wnosi a jest prawie, że kalką tego tematu : jeden wchodzi żeby coś napisać i piszę że będzie ale potem ktoś się zorientowany w temacie odpowiada, że nie bo PB powtarza schemat trylogii każdej serii, która i tak jest promowana na nowego Gothica... i wychodzi im to średnio.
Opublikowano

Opiszę to i tu w tym poście.
Gothic skończył się w drugiej części (Przynajmniej dla mnie), zaś kolejne części to tylko szajs nie mający prawa nazywać się takim tytułem :)
3 Część - To totalny pobugowany szajs po mimo że ma jakąś tam fabułe z drugiej części... Laguje nie ważne jakiego ma się PC czy to idealny czy nie, niedociągnięcia aż widoczne niewidzialne NPC szkoda gadać, nie ma już tego napięcia oraz klimatu co poprzednie części nie wciąga ta gra jak tamte dwie części że aż chce się grać, zaś ta część pograsz góra tydzień najwyżej i do odinstalowania bo nie chce się grać.
4 Część - nie wiem po co powstała totalne dno nie grałem nawet i nie mam zamiaru :).

5 Część - Nie powstanie, a nawet jeśli to nie mam zamiaru w nią grać bo to będzie na pewno wielkie potężne G*wno, z grafiką elo ala pro postawioną niż w wciągającą fabułe...
I nie mam zamiaru wspomóc pracy twórców Gry Gothic, Kupując ich produkty od 3 do 4-5 części gry :) (No chyba że byłby wyjątek i zrobili odświeżone części w grafice gothica 1-2... + zmiana fabuły w czwartej części aby grać znowu bezimiennym.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Budowniczy
Opublikowano

Według mnie gra nie wyjdzie. Co z tego, że ma rzeszę fanów, skoro i tak twórcy nie mają nic takiego w planach, ani żadnej myśli związanej z kolejną częścią serii.

Opublikowano

Śmieszy mnie to wasze pisanie że G5 nie powstanie bo "nie bo nie ,nie bo gufno , bo placki, NIE bo ja to wiem!!!"

Twórcy sami pisali że "NIEPLANUJĄ" czyli nie że nie chcą zrobić G5 tylko że nie myślą o powstaniu gry "Z POWODU ZBYT DUŻEJ PRESJI WYWIERANEJ NA NICH OD STRONY FANÓW". To znaczy że W TEJ CHWILI nie chcą podjąć się pracy nad G5 bo boją się że znowu zawalą sprawę i będzie jeszcze więcej syfu. ROZUMIECIE!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...