Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, nie znam się akurat na tym, ale znam sie na czymś innym. Po twojej wypowiedzi widzę, że jesteś jeszcze w gimnazjum, albo niżej kolego ;)

To zamknij pysk to po 1.

Po 2. Daj nam pracować .

Po 3. C**j cie obchodzi. Moze byc w podstawowce, mi bardzo duzo pomaga i propsy dla niego. Jeszcze nikt tak duzo mi nie pomogl.

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pochwal sie gdzie sie uczysz/pracujesz. Tak jestem w 3 gimbie. nie wstydze sie tego. przynajmniej potrafie docenic czyjes starania i nie spinac o to ze sciaga mi sie modzik godzinke 

Jestem w drugiej klasie technikum informatycznego.. no tak powinienem się na tym znać, niestety nie informatyka to nie tylko gry :) Jeśli jesteś zainteresowany zajmuje się C++ 

Doceniam czyjeś starania tylko po co wrzucać na hosting coś co poprawnie nie działa tylko po to by zarobić, pomyśl, koniec spamu, bo to nie jest temat do tego, jeśli chcesz dalej konwersować napisz na pw. 

Opublikowano

Jestem w drugiej klasie technikum informatycznego.. no tak powinienem się na tym znać, niestety nie informatyka to nie tylko gry :) Jeśli jesteś zainteresowany zajmuje się C++ 

Doceniam czyjeś starania tylko po co wrzucać na hosting coś co poprawnie nie działa tylko po to by zarobić, pomyśl, koniec spamu, bo to nie jest temat do tego, jeśli chcesz dalej konwersować napisz na pw. 

Dziala poprawnie . trzeba jedynie dorzucic jeden pliczek a to nie jest takie trudne ;)

Opublikowano

,,ZROBIE DOWNLOAD ZA 10 ZŁ ZOBACZYMY CZY BEDZIECIE WYSZCZEKANI,, .ŁOHOHOHO HAJS JAK CIE MOGE .Gosciu 10 zł to szczyt twoich ambicji ? Dałbym nawet 30 i więcej żebyś zrobił porządny projekt a nie.  Aktualizacje itp itd . 

TANDI , nie każdy ma komputerek od rodziców super szybki intel core i15 , 42 rdzenie i tak dalej i internet z nasa . Gość wrzuca nie działającego moda tylko po to żeby zgarnąć za niego 3 gr? A co najlepsze że wgl mi nie przeszkadzał transfer , mówie okej pobiore , ale problem znajduję sie w tym że po 15 minutach wywala , kolege wyżej też widze wywaliło . No więc ? 

Opublikowano

Jaki pliczek?

Ze starszego moda ''mod_config_2012sf'' cos takiego i przeżuc do moda tego nowego do glownego folderu poprostu.

TANDI , nie każdy ma komputerek od rodziców super szybki intel core i15 , 42 rdzenie i tak dalej i internet z nasa . Gość wrzuca nie działającego moda tylko po to żeby zgarnąć za niego 3 gr? A co najlepsze że wgl mi nie przeszkadzał transfer , mówie okej pobiore , ale problem znajduję sie w tym że po 15 minutach wywala , kolege wyżej też widze wywaliło . No więc ? 

Sciaga wiele osob wiec jest wolniej. Komputer mam juz stary internet tez nie zbyt fajny , a jakos dalem rade. co do wywalania to nwm o co chodzi .

Opublikowano

@woj12345 tak to szczyt moich ambicji. Wole zrobic za darmo i zobaczyc "dziekuje" w poscie niz brac hajs i dostac 10 linijek hejtu.

Pieniadze to nie wszystko.

Opublikowano

NOWY CLIENT BY LIKE UPLOADED BY FILIP xD !

LINK: http://catshare.net/ajl1857333uFiTBV                    PIERWSZY LINK - może być słaba prędkośc pobierania jak się wszyscy na raz rzucą
LINK: http://new.turbobit.net/xd9km4b8k6wd.html     <---- może pokazuje ponad 3h pobierania ale pobiera się wiele krócej.

SKAN: Dodam w ciągu 6h max

ZAPRASZAM DO POBIERANIA :)

Skan - 1h.

Opublikowano

Dzięki za moda, nie ogarniam czemu jest tyle hejtu dostali moda za darmo na ravi zarobią na tym tyle kasy przez dzień a nie mogą pozcekać godziny żałosnę...

Należy wam się coś za tego moda jeżeli chcesz to podeślij kilka reffów na priv.

@anty warm

Naprawiłeś/łaś kickanie jak się ustawiało szybszy atak i przechodzenie przez teleporty :)?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Wstawiałem zawsze działające mody itd. Dzisiaj like wstawił mi link nai nnym forum żebym go uploadował więc pobrałem i wrzuciłem wam. Później dowiedziałem się, że jednak w nim coś nie działa. Like kazał zamknąć ten temat i zrobić go jutro. Daliśmy informację co trzeba zrobić żeby naprawić tą paczke, która jest prawie gotowa. Jeśli nadal nie potrafisz sobie naprawić to chyba masz brak podstawowej wiedzy obsługi komputera. 

Opublikowano

Dzięki za moda, nie ogarniam czemu jest tyle hejtu dostali moda za darmo na ravi zarobią na tym tyle kasy przez dzień a nie mogą pozcekać godziny żałosnę...

Należy wam się coś za tego moda jeżeli chcesz to podeślij kilka reffów na priv.

@anty warm

Naprawiłeś/łaś kickanie jak się ustawiało szybszy atak i przechodzenie przez teleporty :)?

Kamer nie dał mi rozpakowanego moda. Mod razem ze skryptami jest spakowany i nie można ich edytować.

@Zagrajmarek

gnr0hRK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...