Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Ravia / s2

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chłopaki tylko w tym temacie chodzi o to, że na kamerze na pl nie widać itemków. Dlatego chcemy na kliencie mieć kamera żeby wsszystko było...

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz skopiowac pliki z folderu "dll" do głownego folderu z ravią, ale narazie nic Ci to nie da bo nie działa, musisz sam pokombinowac albo czekać na całego klienta z modem :)

Opublikowano

Ravia s2 zablokowała już moda teraz trzeba robić obejście jak mi sie uda to około 1/2 w nocy powinno sie u mnie na profilu znalesc licze na +

Dobra ogarnąłem już all, kamer+wh śmiga na Ravii , oczywiscie na kliencie PL'a , ale jest ;3

Nie ty :) co innego pisałeś w temacie innym 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ravia s2 zablokowała już moda teraz trzeba robić obejście jak mi sie uda to około 1/2 w nocy powinno sie u mnie na profilu znalesc licze na +

Nie ty :) co innego pisałeś w temacie innym 

Mi kamer odpalany na pl działa na ravii nadal... Za to na kliencie ravii zrobić tego nie mogłem ;p

Opublikowano

Mi kamer odpalany na pl działa na ravii nadal... Za to na kliencie ravii zrobić tego nie mogłem ;p

to może opisz krok po kroku co i jak zrobiłeś bo ja próbowałem odpalać z klienta z pl i uja błędy + z jakiego r klient pl masz na nowym się nie da tego zrobić ^^ + co skąd pobierałeś najlepiej filmik + linki co skąd pobrałeś

Opublikowano

Czy mógłby ktoś z dobrym serduszkiem wrzucić clienta z modem na jakiś upload, bo za ch*ja nie mogę tego ogarnąć na PL i na cliencie Ravii ;x

Opublikowano

Client już skończony. Waga jest miodzio. Zajmuje +/- 20mb mniej niż client od Asiga :DDDD Wyczekujcie premiery :DD

Opublikowano

Kiedy bedzie ten Cient ?:D

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Kiedy będzie NOK jeśli mogę zapytać ? :D

Musze najpierw clienta wrzucić.. Wrzuce clienta i będzie Nok ;)

Kiedy bedzie ten Cient ? :D

za ok. godzinke. Słaby up mam :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...