Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Ravia / s2

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz pytanko, czy jak zrobie dropka na tym i zaczne dropic hematy to dostane bana z "logów"? i czy na ip sie dostaje u nich? czy na konto?

Taak, po IP dostaje sie bana na wszystkie konta swoje, a ja dodam że mam programik dzięki któremu nie dostane :3

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działało, ale teraz gdy załaduje się pasek wczytywania świata (po wybraniu postaci) wywala do pulpitu. Ktos wie o co chodzi?

Opublikowano

Log wywala niech ktoś pomoże 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mam pewien problem otóż gdy odpalam moda loguje się na serwer ravia s2 itd mam cały czas ekran ładowania wie może ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Mam problem jeśli odpalam po przez modzik(ravia) który znajduję się w folderze pack pojawiają mi się takie komunikaty:

4TuSlI8.png

a gdy odpalam moda przez 'metin2mod_2012sf' który znajduję się w folderze ravii to mam taki błąd:

gKhBVJ2.png

Więc jak żyć :c

Opublikowano

usuńcie pliki metka i wgrajcie nową ravie jeszcze raz. I na czysto wgrajcie. Mi nie działało i pewnie dlatego, że miałem inne czity wgrane i kolidowały ze sobą...

Opublikowano

Dobra robicie tak:

1. ściagacie metin2 PL 2011 roku

2. ściagacie: http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

3. instalujecie w metku z PL-a

4. bierzecie od L.ike jeden tylko plik z paczki który nazywa sie "serverinfo" ten co wazy 3kb

5. wrzucacie go metka i podminiacie w głównym i tyle.

Jak cos nie działa PW

skopiowane od  seyin2 ale działa :D 

Opublikowano

Seyin a takie pytanie, jakieś wh żebym dobrze z tym wsprółgrało ? próbowałem wgrać to wh na ravie s2 od like'a ale do gry nie chce wbic po wyborze postaci wywala blad ;d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...