Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Ravia / s2

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystaczy zmienic nazwe exe z metin2mod na game i gowno Ci zrobia :) jeszcze godzine dodac do szeptu i jestes czysty :)

Wstawie później te dwa pliki ;) Dzięki za przypomnienie ;p

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty lepiej mi pomoz zeby mi dzialalo wszystko z tym logowaniem bo dalej lipa ;p caly czas wisi na logowanie...

już powinno ci działać ;) Serwer ruszył ;)

Opublikowano

Ty lepiej mi pomoz zeby mi dzialalo wszystko z tym logowaniem bo dalej lipa ;p caly czas wisi na logowanie...

A po zresetowaniu moda też staje na logowaniu ?

Opublikowano

Stoi na "Zostaniesz połączony z serwerem". Moda wgrałem do najnowszego clienta Metin2PL. Jak to naprawić?

może trafiłeś na przerwe techniczną która teraz jest?

Opublikowano

Filip mógłbyś zrobić item_proto z itemami takimi jak: Musza, Hemat oraz zbrojka dla woja mężczyzne i mieczyk +6? Bo ja nie ogarniam 901290309 linijek xD

73685633822473628956.png

Opublikowano

Filip mógłbyś zrobić item_proto z itemami takimi jak: Musza, Hemat oraz zbrojka dla woja mężczyzne i mieczyk +6? Bo ja nie ogarniam 901290309 linijek xD

nie zrobie, bo mi się nie chce ;p dzisiaj miałem to zrobić ale mi się tak bardzo nie chce...

Opublikowano

mam pytanie mod działą, ale czy to nie przez niego znika mi eq?

powaliło? To wina serwera... mi znikło z 2 postaci ;) Szkoda, bo z 1kk już wydropione było ;p

Opublikowano

A jak wyciągnąć id itemów na ravii? xD

mogę ci pomóc - wymiana...

daj 5 lajków za to = masz w modzie opcję sprzedaży i ulepszania itemów bez kowala. Tam jak wrzucisz cos do eq i masz ulepszyc jest pokazane id itema ;) Mam nadzieje, ze odplacisz mi sie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...