Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Ravia / s2

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak włączyć nie odpychanie z konia??

ludzie mają z tym problem jak widzę więc może nie działać. Ja jeszcze nawet konia na 1lvl nie mam więc nie powiem ;p

Opublikowano

Mod nie działa po zalogowaniu scina cały ekran i nic się nie dzieje widać tylko chat.

przeczytaj inne strony w temacie.

Musisz wgrać dobry plik INDEX do pack ;)

Opublikowano

wkleiłem dalej to samo jest logoanie loguje i scina obra gry i widać sam chat ...

kurcze to jest bardzo łatwy problem ale ja dzisiaj nie myśle za dużo. zainstaluj jeszcze raz... wgraj wh na czysto ode mnie i tyle -,

Opublikowano

Nie działa serwer/mod? Bo podobno jakaś aktualizacja wyszla

gówno wyszlo ;p 

Zaraz skończą prace nad serwerem (info od isamu). Serwer wyłączony. 

Opublikowano

gówno wyszlo ;p

Zaraz skończą prace nad serwerem (info od isamu). Serwer wyłączony.

No i po co się wyrażasz???

To w takim razie czemu nie działa???

Opublikowano

No i po co się wyrażasz???

To w takim razie czemu nie działa???

wyrażam się bo już 100 razy to pisałem.

SERWER KU** WYŁĄCZONY! Czytaj ze zrozumieniem !

Opublikowano

wyrażam się bo już 100 razy to pisałem.

SERWER KU** WYŁĄCZONY! Czytaj ze zrozumieniem !

Nie mówię w tym momencie o serwerze, bo jestem na tyle inteligentny że sam zobaczyłem że serwer off.

Mówię o NOK, "NIE ODPYCHANIE Z KONIA" Może Ty byś się nauczył czytać ze zrozumieniem geniuszu...

Opublikowano

Nie mówię w tym momencie o serwerze, bo jestem na tyle inteligentny że sam zobaczyłem że serwer off.

Mówię o NOK, "NIE ODPYCHANIE Z KONIA" Może Ty byś się nauczył czytać ze zrozumieniem geniuszu...

nie działa ci, bo masz słaby komputer. Aby rozwiązać ten problem kup sobie nowy. Pozdrawiam.

Opublikowano

nie działa ci, bo masz słaby komputer. Aby rozwiązać ten problem kup sobie nowy. Pozdrawiam.

Toś Dojebał... Twój komentarz rozjebał system...

@Top. Będzie działał NOK?

Opublikowano

Teraz to ciągle wypieprza z serwera, gdy odpalam mobberhacka. Już nie wspomne o wh..

mi tak samo jak użyje mobberhacka ;) Wh działa znakomicie ;p

Przeczekaj to wszystko ;p ja tam sobie gram na innym serwerze już ;p

Opublikowano

Ja mam taki problem . Otoz jak wlaczam pojawiasie ikona PL'a jak wchodze do gry widze czat ale nie wlacza sie w ogole ekran gry .. cos wie co z tym zrobic? ;p

:P

IF YOU DO WHAT YOU LOVE , NOTHING CAN'T STOP YOU !

Opublikowano

Ja mam taki problem . Otoz jak wlaczam pojawiasie ikona PL'a jak wchodze do gry widze czat ale nie wlacza sie w ogole ekran gry .. cos wie co z tym zrobic? ;p

przeszukaj temat wyszukiwarką albo idź na około stronę 3 tego tematu i sobie znajdź odpowiedź.

Opublikowano

Przeszkualem ten temat na 3-4 stronce bylo cos o tym ale jednak nic sie nie dowiedzialem ;// 

Opublikowano

Przeszkualem ten temat na 3-4 stronce bylo cos o tym ale jednak nic sie nie dowiedzialem ;// 

to przeszukaj cały temat ;p ja nie wiem jak na to zaradzić, bo nie chcę się wgłębiać w temat. Nawet nie wiesz jak bardzo mam zmęczony łeb... o niczym nie myślę praktycznie xD

Usuń plik logininfo.py... tyle ci poradzę. Zapewne nie zadziała ale mniejsza tam xD

Opublikowano

Ale ogolnie ;p przeszukalem caly temat . Widzialem ze niektorzy ludzie tez mieli ten sam problem ale nikt nie zaradzil na to :/ no coz poszperam jeszcze chwile jak nic nie zaradze to sproboje sposobu goscia ktorzy kaze pobrac 2012 sf i na pl'a 

A i logininfo.py nie mam czegos takiego na ravii S2 .. mam tylko serverinfo.py

Opublikowano

Ale ogolnie ;p przeszukalem caly temat . Widzialem ze niektorzy ludzie tez mieli ten sam problem ale nikt nie zaradzil na to :/ no coz poszperam jeszcze chwile jak nic nie zaradze to sproboje sposobu goscia ktorzy kaze pobrac 2012 sf i na pl'a 

A i logininfo.py nie mam czegos takiego na ravii S2 .. mam tylko serverinfo.py

ja ci polecę spatchować metina. Pobierz ze strony asiga (.pl) plik patcher cookies. Wrzuć do folderu z grą, podmień plik i sptachuj metina przez patcher.exe. Nie patchuj raz... nie dwa... tylko trzy razy :) Jak nie pomoże to sorka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...