Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedivalMT2 [Dedyk] [Easy]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to łatki skończył coś koło 5 rano i ostatnio o tej był widziany więc pewnie jeszcze z godzinkę poczekamy :)

1344965439-U588768.png

We are a legion...

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to łatki skończył coś koło 5 rano i ostatnio o tej był widziany więc pewnie jeszcze z godzinkę poczekamy :)

chyba ze wstaje o 14 + to mamy lipe :D 

narazie lece na lola bo nie ma co czekac bezczynnie .. 

propozycja dla nich ? zrobcie auto wstawanie channeli i odbugujcie smoka^^

Opublikowano

Jakaś realna opinia o serwie?

Nie potrzebuję 5000 graczy, głównie chcę pogrąć kilka tygodnii na luzie, potrzebuję wiedzy czy serwery padają po DDoS'ach, czy są lagi, jak wygląda sprawa IS? Ktoś jakąś realną OBIEKTYWNĄ opinię? Proszę.

Opublikowano

Pobiera się masakrycznie długo, lecz pobrałem. Wszedłem zobaczyć co i jak, szału nie ma. Powodzenia, lecz nie zagram dłużej :)

Verdea.pl <3 <3 <3

Opublikowano

Pobiera się masakrycznie długo, lecz pobrałem. Wszedłem zobaczyć co i jak, szału nie ma. Powodzenia, lecz nie zagram dłużej :)

JEZELI GRALES OD 9 DO TERAZ TO GRATULACJE :) mogles chociaz wejsc :P 

wie ktos juz jak dlugo bedzie sie czekalo na tego admina ? to juz sie nudne robi :)

Opublikowano

Jak mogłeś wejść skoro channele padły :)

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Jak mogłeś wejść skoro channele padły :)

zwykly hejter :D bo nawet nie byl na serwie :D 

czy wiadomo kieby bedzie on ? ;/ bo to juz sie nudne robi ;/

ogolnie polecam serwer ale niech naprawia te padajace ch ;/

Opublikowano

server wogole dziala opyla sie grac  ?  :D

Serwer jest ogólnie spoko. Przyciąga :) Co do tego kiedy będzie ON to trzeba czekać na Usaina. Pisałem PW lecz zero odpowiedzi.

@Edit

SERWER ON! ZAPRASZAM

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

To co się dzieje z tymi padającymi ch jest śmieszne wbijam 5 min wywala i przez kolejne 15 min się zalogować nie mogę a kolega expi i jest u niego ok( mam nowa łatkę)

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Serwer nie zaskakuje nowościami czy tam autorskimi innowacjami...

Ale mimo tego polecam oraz życzę powodzenia w rozwoju :)

Opublikowano

@2up

Aktualizacja była robiona i dla tego :P

Serwer ON i trzyma się dobrze :)

Licznik osob online idzie w góre :P

Ile jest osób w dzień?

Opublikowano

@2up

Aktualizacja była robiona i dla tego :P

Serwer ON i trzyma się dobrze :)

Licznik osob online idzie w góre :P

zrob 4 ch na mapce z metkami powieksz ja i daj 3x wiecej metinow ... teraz jest tylko jedno CH (wszystkich przerzuca do jednego) i jak wleci 20 osob to co sie dzieje ? nie ma metkow i ludzie sie bija tam miedzy soba ... zwlaszcza to bydlo z jinno ...Odbyt,wieloboista i reszta z FairTails ... (najgorsze nooby na serwie) .. daj spokoj jak ja mam w eq do pvp latac i bic metki ? a taki podejdzie w 10 i bije cie .. no pozdro 

2 sprawa to resp smoka i jego ulepki to przesada .. po 1lusce i 1 szponie ze smoka ? jeszcze jakas smieszna szkata z ktorej leca kolczyki na 28 lvl ?! WTF ?!

exp na mapie 130 to TRAGEDIA masakrycznie sie tam expi ... po 3% z najwiekszego spota ?! (rozumiem ze sa ludzie tacy jak Kei ktorzy maja full is i leci im tam po 15% ze spota...) ale dla gracza bez is to sie robi hard ..

zmien drop ulepszaczy albo cos bo ugrac sie nie da ... przykladowo na kazda rzecz z eq tam na +7 chyba potrzebuje po 4 kawalki krysztalu i 4 materialy produkcyjne ... jak to leci tylko z tych szkat z metkow po 1 szt (przy farcie i jesli znajdziesz metka ..) wiec zrobienie eq bedzie trwalo chyba z miesiac albo dluzej ... (na medium zrobil bym to szybciej)

wyrownanie klas tez jest super :) ,,klasy sa wyrownane i sprawdzalismy... bla bla bla" mental 150+ walnie mi w full abs duchowym 4k (o0o) a ja mu bodym Hitem walne 4k skilem tez 4k wiec wole hitami bic wszystko.. (pozdro dla wyrownania klas) nie wiem jak wyglada sprawa BM ... ale pewnie to bedzie najsilniejsza postac...

nie ma zadnych bosow ani metkow na mapie do expa ... tam tylko wchodzisz i meczysz sie z lvl;/

komnata smoka powinna byc za kase .. np 100k za wejscie... bo 4 smoki sa a ludzie potrzebuja ulepkow zeby zrobic zbr ... 

ogolnie serwer mogl byc fajny ale te niedociagniecia ... brak mi slow i rece opadaja ...

Opublikowano

zrob 4 ch na mapce z metkami powieksz ja i daj 3x wiecej metinow ... teraz jest tylko jedno CH (wszystkich przerzuca do jednego) i jak wleci 20 osob to co sie dzieje ? nie ma metkow i ludzie sie bija tam miedzy soba ... zwlaszcza to bydlo z jinno ...Odbyt,wieloboista i reszta z FairTails ... (najgorsze nooby na serwie) .. daj spokoj jak ja mam w eq do pvp latac i bic metki ? a taki podejdzie w 10 i bije cie .. no pozdro 

2 sprawa to resp smoka i jego ulepki to przesada .. po 1lusce i 1 szponie ze smoka ? jeszcze jakas smieszna szkata z ktorej leca kolczyki na 28 lvl ?! WTF ?!

exp na mapie 130 to TRAGEDIA masakrycznie sie tam expi ... po 3% z najwiekszego spota ?! (rozumiem ze sa ludzie tacy jak Kei ktorzy maja full is i leci im tam po 15% ze spota...) ale dla gracza bez is to sie robi hard ..

zmien drop ulepszaczy albo cos bo ugrac sie nie da ... przykladowo na kazda rzecz z eq tam na +7 chyba potrzebuje po 4 kawalki krysztalu i 4 materialy produkcyjne ... jak to leci tylko z tych szkat z metkow po 1 szt (przy farcie i jesli znajdziesz metka ..) wiec zrobienie eq bedzie trwalo chyba z miesiac albo dluzej ... (na medium zrobil bym to szybciej)

wyrownanie klas tez jest super :) ,,klasy sa wyrownane i sprawdzalismy... bla bla bla" mental 150+ walnie mi w full abs duchowym 4k (o0o) a ja mu bodym Hitem walne 4k skilem tez 4k wiec wole hitami bic wszystko.. (pozdro dla wyrownania klas) nie wiem jak wyglada sprawa BM ... ale pewnie to bedzie najsilniejsza postac...

nie ma zadnych bosow ani metkow na mapie do expa ... tam tylko wchodzisz i meczysz sie z lvl;/

komnata smoka powinna byc za kase .. np 100k za wejscie... bo 4 smoki sa a ludzie potrzebuja ulepkow zeby zrobic zbr ... 

ogolnie serwer mogl byc fajny ale te niedociagniecia ... brak mi slow i rece opadaja ...

Pewnie gdy to odczytają to to poprawią. Wszystko to kwestia czasu :)

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Na bronie/zbroje epickie od +0 do +9 potrzeba ulepszaczy czy tylko z +9 na kolejnego epika ?

Skąd zwierzaki?

W ile wbije max lvl?

klasy są wyrównane?

Opublikowano

Na bronie/zbroje epickie od +0 do +9 potrzeba ulepszaczy czy tylko z +9 na kolejnego epika ?

Skąd zwierzaki?

W ile wbije max lvl?

klasy są wyrównane?

1. Broszki ale dropi ich od...

2. IS albo misje

3. Dosyć ciężko jak na razie z expem, ale może powiększą

4. W miarę.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Dzisiaj w nocy bedzie aktualizacja i będą 4 ch na mapie z metinami.

Zwiększymy drop ze smoka :)

Co do expa na mapie 130 zwiększymy go dzisiaj :)

Zwiększymy drop ulepszaczy na mapie z metinami :)

Co do pvp nie zgadam się z Tobą..

Mapa do expa to mapa do expa a nie do dropu od tego jest kilka innych map :)

@topic

Zapraszamy wszystkich na event który będzie się odbywał pt/sob/nd na zakończenie wakacji :)

Wszystko opisane będzie na stronie/forum/tutaj okolo 22 :)

73237864324156953164.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...