Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedivalMT2 [Dedyk] [Easy]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zastanawia mni czy Healler w pvp bedzie uzywal leczenia przy takiej ilosci hp ;/
mozna prosic o inny hosting ? bo te 2 to jakas kpina ;/

Opublikowano

Jakbyście mogli to usuńcie średnie i umiejętności z broni 65. Albo zróbcie ankiete na ten temat :)

niech zostana te sri um .. bedzie cos innego niz na 95% serwerow ta sama monotonia wbijasz max lvl full perf eq i idziesz z takim samym ziomkiem pvp w takim samym eq (wygrywa ten ktoremu wejdzie kryt)

a tak masz szanse miec zupelnie odmienne dmg :) i rozne eq czasem nawet bez full abs :)

Opublikowano

@ChoryLloyd

Na serwerze nie ma wachlarzy są tylko dzwony.

@"Logi™"

własnie wrzucam clienta na mega będzie za okolo 35 minut.

Jest już ten klient na mega, bo zacząłem ściągać z tamtego hostingu jakieś 2h temu, pojechałem na zakupy teraz wróciłem i mam jeszcze 1h do ściągania to jakaś kpina :/

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

fajny server tylko te ostatnie zbroje jakoś brzydkie są jak byście podmienili je na te przed ostatnie to fajnie by było 

Oczywiście na starcie tak czy siak zawitam i życzę Powodzenia na starcie ;D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

fajny server tylko te ostatnie zbroje jakoś brzydkie są jak byście podmienili je na te przed ostatnie to fajnie by było 

Oczywiście na starcie tak czy siak zawitam i życzę Powodzenia na starcie ;D

mi tez osobiscie nie podobaja sie ostatnie sety eq ;/ no ale co na to poradzic ? ;/

juz 1000 x lepiej wyglada bron robiona np z truty (te do expa)

przykladowo bron 2 reka dla mentala wyglada jak jakis ******** (lepiej nie wiedziec co tam jest :D)

a zbr to porazka ;/ w sumie wystarczy zmienic tylko ostatni set broni na ten wczesniejszy i byloby lepiej :) (zbr zawsze mozna zakryc kostiumem:P)

@1361622928-U485574.pngUsainB jak mozesz to napisz ile maxymalnie bedzie dawalo tutaj leczenie i zwiekszenie ataku (nawet moze byc w przyblizeniu) bo nei wiem czy oplaca sie grac heallerem czy nie ;/ skoro tak duzo hp bedzie ..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngUsainB Zamień ostatni slot broni z przedostatnim bo te cesarskie są nudne i brzydko wyglądają. Co do zbroi możesz też zamienić ostatnie z przedostatnimi tak jak gracze wyżej mówili i wtedy będzie gitara.

Opublikowano

Zagram bo te sr i um w broniach mnie bardzo zachecają , w koncu bedzie roznica w pvp miedzy postaciami a nie jak na 95% serwer ciagle tylko perf bony i pvp wygrywala osoba praktycznie tylko dzieki krytów. Ponadto lubie sie bawic w wbicie jakis fajnych um i bonow.

Mam pytanko, jak ze zmiana profesji ? Mam nadzieje ze nie ma tego na serwerze ani nawet w IS.

Opublikowano

Gratuluję pomysłu z sr i um, tylko nie przesadźcie z blokiem ciosu w ekwipunku.

Szkoda też, że kompletnie 0 reklamy...

Opublikowano

Czy klient ma się nie odpalać :D ?

rooty beda podane 30 min przed startem (tak pisal @1361622928-U485574.pngUsainB ) nie wiem jak dokladnie bedzie :)

@AntyWarn z tego co widzialem to w is nie ma czegos takiego :) dobrze by bylo gdyby tego nie dodali nigdy i nigdzie :) (te wszystkie pseudo WP i inne takie tam)

Opublikowano

Czy klient ma się nie odpalać :D ?

Mam dokladnie to samo, probowalem odpalic clienta a tu nic, raz odpalilo (prawie) bo wyskoczylo ERROR fatal cos tam.

Mam nadzieje ze nie dadza 5 min przed startem jakiejs latki... tylko wszystko gotowe naraz zeby było a nie dodatkowe pobieranie czy cos.

Opublikowano

Co do clienta to rooty zostana podane 30 minut przed startem serwera (mala latka kilka .mb)

Oki. Dasz linka tutaj na mpc tak ?

I odpowiedz mi na pytanie zwiazane z zmiana profesji :)

Opublikowano

rooty beda podane 30 min przed startem (tak pisal @1361622928-U485574.pngUsainB ) nie wiem jak dokladnie bedzie :)

@AntyWarn z tego co widzialem to w is nie ma czegos takiego :) dobrze by bylo gdyby tego nie dodali nigdy i nigdzie :) (te wszystkie pseudo WP i inne takie tam)

Dzieki za odpowiedź  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...