Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedivalMT2 [Dedyk] [Easy]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie klienta na inny hosting bo te 2 co daliście ściąga się np. po 1kb/s przy internecie 75mb/s :P

to ma tylko 800 mb a ściąga się po 10h :O

Opublikowano

dajcie klienta na inny hosting bo te 2 co daliście ściąga się np. po 1kb/s przy internecie 75mb/s :P

Zgadza się to poraszka 

Psotnyy

Opublikowano

Zgadza się to poraszka 

to ma tylko 800 mb a ściąga się po 10h :O

macie na mega mi lecialo z moim netem 800+kb/s

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Zostaniesz Połączony Z Serwerem i tak cały czas (mam łatke) help ? 

Opublikowano

i jeszcze jedno czemu nie mam wachlarza na 1 lvl u szamana na start ? to jak ja mam niby bić do 10 lvla żeby założyć ten dzwonek ? :) 

Opublikowano

Zgadza się to poraszka 

Porażka* .

Nie wiem czy to ode mnie zalezy, ale nie moge wejsc na serwer, a jak wejde to Loga po 10 sek jak bije moby.

Opublikowano

nie wyglada to dobrze ... jak wbije pasy loguje mi sie do wyboru .. start i znowu loguje sie i tak w kolko .... kijowo do tego te lagi ....

Opublikowano

Cos mało ludzi, tylko 180 ;/. That's bad ^^ Ale i tak wbije, moze z czasem przybedzie graczy :D

Czemu klienta tak wolno pobiera? 90kb/s, normalnie mi leci po 1,5 MB.

Opublikowano

Cos mało ludzi, tylko 180 ;/. That's bad ^^ Ale i tak wbije, moze z czasem przybedzie graczy :D

Czemu klienta tak wolno pobiera? 90kb/s, normalnie mi leci po 1,5 MB.

Pobieraj clienta z mega.co.nz

@1361622928-U485574.pngUsainB mam ciągle, że zostaniesz połączony z serwerem ;//

Opublikowano

@`Quake

aktualnie is nie działa. Ale w ciagu 24 postaramy sie zrobic platnosci :)

kolo easy to ten serwer nie lezal :P od 80 lvl (w av2) exp leci jak krew z nosa ... juz lepiej lecial mi na V2 szponach

no to tak :

mapka od 90 kolejna (jesli takie exp zostaje) + zmiana zeby moby w av2 podchodzily lucznicy i mistyki .. bo to jest poyebane

dt to porazka ... mialo nie byc mobow na pietrach po kowalu a okazuje sie ze sa i lagi jak ********

Heallerem nie oplaca sie grac wg mnie ... mam 87 i jakos nie widze kosy u niego ... (wiem ze powiecie ze w pvp dopiero) ale przy full incie na tym lvl mam +64 wartosci ataku ze skila i do 6k leczenie ... a 35k hp ... (wiec co mi da to leczenie jak w nowym secie eq bedzie przykladowo 30k hp ? )

ceny sa lipne w sklepach ... i roski nie wchodza max a sa po 30k 30 sztuk (kup roske na defa tak jak ja +40 na 1 min to tez sie wkur****)

resta itemkow tez ciezko ... szaman z konia bije co 2 hit ...

zielona potka (D) daje 10 szybkosci ataku a dropnela mi zielona potka (Ś) i daje rowniez 10 szybkosci ataka o0o wtf? na innych serwach mala potka zielona daje 10 szybkosci .. srednia 20 a duza 30 lub 40 (zalezy) a tutaj masz kazda 10 .. 

misje od biologa ok ale nie ma misji na 70 lvl (konarow nie ma ) sa misje na 30 40 50 60 80 85 (dalej nie wiem) nagrody ok ale tarcz za matowe nie ma do wyboru jest tylko z odp na szamana +9 ..... tym gorzej dla mnie .. 

exp w av2 to tragedia ... (chyba robiliscie to specjalnie po to zeby ludzie kupili pd z is) bo nie ma PD w grze (tak pisal ktos)

ja nie wiem ile bedzie warta truta chyba z 1kk przy tych cenach 

z biologa nie wydajac kasy do 70 lvl i z expa masz cos 1,3kk :) a gdzie bony rosy i inne wspomagacze ? 

te ulepszacze na eq ;/ ...

nie ma jezykow do kupienia i nie idzie sie dogadac na pw z ludzmi ... 

LAGI LAGI LAGI i jeszcze raz LAGI ;/ 

DDoS DDoS za DDoSem ;/ cofa wywala buguje postac (nie idzie zalogowac) 

szaman z konia bije co 2 hit (dzwonkiem) 

w av2 dropia bronie 65 lvl ale te z ktorych sie nic nie robi ... 

w DT dropnal mi wachlarz zbawienia (a jak wiadomo nic sie z niego nie robi) polecial z mobka a nie z bosa czy cos 

nie wiem jak wzglada tutaj ripek .... 23 metki (liczylem) i dopiero mapka zin :) szamanem kozacko sie to robilo bo co 2 hit ... + moby duzo bija i lagiii na kolejnym p[ietrze scinka (8) i koniec zabawy z dt a siedzialem w nim 1h ;/ 

mialo nie byc bugow bledow etc. ale ok rozumiem ze to dopiero start ale takie duperelki musicie poprawic :)

a tak apropo co 3 osoba na WH lub jakims innym cheacie (BS dozwolony wiec nie wliczam go) 

Opublikowano

Jak chce pobrac z mega to wyskakuje mi :

Strona internetowa pod adresem xxxx może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
Błąd 207 (net::ERR_CERT_INVALID): Nieznany błąd.
00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...