Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedivalMT2 [Dedyk] [Easy]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam internet 16 mega a ściąga z każdego mirroru po maksymalnie 50kb/s. Nie idę na to. Miałem chęć zagrać ale czekać na pobieranie 8 godzin, które trwa u mnie zazwyczaj 1 gb - 7 minut ... No to sorry. Dopóki nie będzie odpowiedniego hostingu nie zawitam, na pewno nie będę czekał choć przyznaje, że nowości nie ma i takiego serwera szukałem. 

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngUsainB Zamień ostatni slot broni z przedostatnim bo te cesarskie są nudne i brzydko wyglądają. Co do zbroi możesz też zamienić ostatnie z przedostatnimi tak jak gracze wyżej mówili i wtedy będzie gitara.

Również @1361622928-U485574.pngUsainB odpisz na prywatną wiadomość.

Opublikowano

Nie polecam serwera administracja reklamuje-spamuje swój serwer co 30s a tu ss http://screenshooter.net/1515293/gennvmc

Podaj bardziej konkretne dowody na to iż to administracja reklamuje!

Równie dobrze może reklamować jakiś grać który chce zaciągnąć graczy na ten serwer!

Dla mnie to nie jest dowód więc ogar.

Tak samo Ty sobie mogłaś (wnioskuje po płci w profilu) założyć konto, reklamować i zrobić ss a teraz zwalić to na administrację tego serwera!

Opublikowano

17.30, prosze o roty itp wszystko potrzebne by móc normalnie odpalic gre :P

Opublikowano

Ja 10-15 minut damy łatke do pobrania(kilka mb), która umożliwi zalogowanie się na serwer :)

Usain, jakie Tu są krolestwa dostepne ? bo widzialem w prezentacji ? jest chunjo ?

Opublikowano

Ja 10-15 minut damy łatke do pobrania(kilka mb), która umożliwi zalogowanie się na serwer :)

mialo byc 30 min przed startem ale ok ... juz mozna poczekac jesli start odbedzie sie zgodnie z planem :)

choc wg mnie to glupota zeby tak pozno dac .. serwer bedzie obciazony i kilka mb bedzie sie sciagalo jak 500mb ..

Opublikowano

Jest juz on.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Fajnie ze szaman dostał wachlarz na 1 lvl i nie ma jak bić GJ! 

tez bylem mile zaskoczony :D jak dostalem dzwon na 10 lvl a wachlarza nie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...