Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MedivalMT2 [Dedyk] [Easy]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam błąd łączenia się z serwerem.. Mam łatkę wrzuconą.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolo easy to ten serwer nie lezal :P od 80 lvl (w av2) exp leci jak krew z nosa ... juz lepiej lecial mi na V2 szponach

no to tak :

mapka od 90 kolejna (jesli takie exp zostaje) + zmiana zeby moby w av2 podchodzily lucznicy i mistyki .. bo to jest poyebane

dt to porazka ... mialo nie byc mobow na pietrach po kowalu a okazuje sie ze sa i lagi jak ********

Heallerem nie oplaca sie grac wg mnie ... mam 87 i jakos nie widze kosy u niego ... (wiem ze powiecie ze w pvp dopiero) ale przy full incie na tym lvl mam +64 wartosci ataku ze skila i do 6k leczenie ... a 35k hp ... (wiec co mi da to leczenie jak w nowym secie eq bedzie przykladowo 30k hp ? )

ceny sa lipne w sklepach ... i roski nie wchodza max a sa po 30k 30 sztuk (kup roske na defa tak jak ja +40 na 1 min to tez sie wkur****)

resta itemkow tez ciezko ... szaman z konia bije co 2 hit ...

zielona potka (D) daje 10 szybkosci ataku a dropnela mi zielona potka (Ś) i daje rowniez 10 szybkosci ataka o0o wtf? na innych serwach mala potka zielona daje 10 szybkosci .. srednia 20 a duza 30 lub 40 (zalezy) a tutaj masz kazda 10 .. 

misje od biologa ok ale nie ma misji na 70 lvl (konarow nie ma ) sa misje na 30 40 50 60 80 85 (dalej nie wiem) nagrody ok ale tarcz za matowe nie ma do wyboru jest tylko z odp na szamana +9 ..... tym gorzej dla mnie .. 

exp w av2 to tragedia ... (chyba robiliscie to specjalnie po to zeby ludzie kupili pd z is) bo nie ma PD w grze (tak pisal ktos)

ja nie wiem ile bedzie warta truta chyba z 1kk przy tych cenach 

z biologa nie wydajac kasy do 70 lvl i z expa masz cos 1,3kk :) a gdzie bony rosy i inne wspomagacze ? 

te ulepszacze na eq ;/ ...

nie ma jezykow do kupienia i nie idzie sie dogadac na pw z ludzmi ... 

LAGI LAGI LAGI i jeszcze raz LAGI ;/ 

DDoS DDoS za DDoSem ;/ cofa wywala buguje postac (nie idzie zalogowac) 

szaman z konia bije co 2 hit (dzwonkiem) 

w av2 dropia bronie 65 lvl ale te z ktorych sie nic nie robi ... 

w DT dropnal mi wachlarz zbawienia (a jak wiadomo nic sie z niego nie robi) polecial z mobka a nie z bosa czy cos 

nie wiem jak wzglada tutaj ripek .... 23 metki (liczylem) i dopiero mapka zin :) szamanem kozacko sie to robilo bo co 2 hit ... + moby duzo bija i lagiii na kolejnym p[ietrze scinka (8) i koniec zabawy z dt a siedzialem w nim 1h ;/ 

mialo nie byc bugow bledow etc. ale ok rozumiem ze to dopiero start ale takie duperelki musicie poprawic :)

a tak apropo co 3 osoba na WH lub jakims innym cheacie (BS dozwolony wiec nie wliczam go) 

Dodałem propozycje co do serwera ale wszystkiego nie napisałem weź szym... hequ dopisz co tam chcesz :Dhttp://medival.mygate.pl/showthread.php?tid=25

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

ten tego no 

GRACZY ONLINE : 64

jakaś reklama ,ktoś ? ,coś ?

bo serwer oprócz tych błędów nawet spoko się wydaje :P

Opublikowano

ten tego no 

GRACZY ONLINE : 64

jakaś reklama ,ktoś ? ,coś ?

bo serwer oprócz tych błędów nawet spoko się wydaje :P

Jest 10 rano ... 

Ludzie w pracy :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

polecacie grac? jak z expem? duzo ludzi? ps. ostatnie sety broni dla kazdej profesji i noze do expa ninja ochydne... zmienicie?

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

polecacie grac? jak z expem? duzo ludzi? ps. ostatnie sety broni dla kazdej profesji i noze do expa ninja ochydne... zmienicie?

1) wątpie że zmienią na twoje życzenie proszę księcia 

2) bardzo mało ludzi

3) exp łatwy 

4) jak chcesz

Opublikowano

Powiem krótko zawiodłem sie spodziewałem sie czegos innego, tylko z jednego powodu dropu yang'ow jezeli to zmienicie serwer moze byc naprawde dobry.

Zmiana cen w shop'ach po 200/100 yang skoro jest taki drop kasy

x

Opublikowano

Poki co Administracja jest ciagle online, pisze z graczami za co +, ogarniaja "chyba" wiec moze cos z tego bedzie.

Jedynie exp tak naprawde nie jest easy.

Opublikowano

@ShevrillHD

Jak juz powiedzialem nikt z admnistracji nie reklamowal serwera wiec zamilcz.

A co do reklamy to dzisiaj pojawia sie pierwsze filmiki na yt :)

Aktualnie na serwerze gra 150 osob online.

@opis aktualizacji - 25.08.2014 godz. 04:15

- Fioletowa potka daje 40 szybkosc ruchu

- Resp metka na pierwszym pietrze co 10 minut

- Usuniete moby po kowalu

- Moby w av1/av2 biegna do postaci.

- zwiekszylismy exp w av2 

- Zmiana ceny auto-potek z 100k na 50k

- zmiana ceny rosek sa po 300 yang

- zmiana ceny przedmiotow slubnych teraz sa po 50k

- usuniecie buga z lochami

- do komnaty smoka juz mozna wchodzic na 90lv

Dzisiaj na serwerze odbiedzie sie mini zuo z ripperami o godz.21:30 !

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

no dobra jeśli ma być ten 1 filmik to może i pogram sobie troszkę a mogę się zapytać u kogo ten filmik ? :P 

i czy jest TS3 ? :) 

Opublikowano

Mam internet 16 mega a ściąga z każdego mirroru po maksymalnie 50kb/s. Nie idę na to. Miałem chęć zagrać ale czekać na pobieranie 8 godzin, które trwa u mnie zazwyczaj 1 gb - 7 minut ... No to sorry. Dopóki nie będzie odpowiedniego hostingu nie zawitam, na pewno nie będę czekał choć przyznaje, że nowości nie ma i takiego serwera szukałem. 

no ciekawe, 1gb w 7 min, ja mam 120mega/s i mi sie pobiera ok 20-25min.  ponieważ każdy hosting ma ograniczoną szybkość pobierania.

Opublikowano

@eSejusiek

reklama bedzie u uzytkownika "Keiusek"

Zapraszam do konkursu na gameplay serwera :)

Co do teamspeaka jest podany na stronie glownej.

@licznik caly czas rosnie w gore :)

godz 13:02 - 164 osob online :)

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

Wie ktos moze dlaczego jak chce pobrac z mega to wyskakuje mi cos takiego ? o.O

"Strona internetowa pod adresem xxx może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.

Błąd 207 (net::ERR_CERT_INVALID): Nieznany błąd"
00381637475378013724.png
Opublikowano

No wiem, ale wlasnie jak wbijam w ten link to mi wyskakuje to co napisalem wyzej  :huh:... 

spróbuj to zrobić z innej przeglądarki :) Dawaj lajka  8S

Opublikowano

zmiencie team (zwlaszcza gm na S jakos) bo jest idiota ... i jest tak tepy ze szkoda gadac .. ja mu pisze jedno a on swoje ... 
,,czy ktos ubil juz smoka ? :)" (niech wiecej tak pisze ) a General jest nie do ubicia (no chyba ze sie wleci w 15 na niego ...)
tak wyglada moje hp po starciu z Generalem (na marmurku ) w 3 s mnie zalatwil .... (mentalem to samo i bodym tez)
43690051521942979022.jpg

wiec niech ten wasz niekompetentny GM nie pisze ze bedzie jako rekompensata mini zuo czy *** wie co tam tylko niech przekaze to co ja mu pisalem (nie pisal bym tego tutaj gdyby ten debil zachowal sie inaczej) 
Heallerem nie oplaca sie grac i nikt mi nie powie ze sie oplaca .. z konia dzwonkiem bije co2 hit i przy tej pieknej szybkosci ataku ja jestem ze wszystkim w tyle ... 
taki body moze pozwolic sobie na 200 szybkosci ataku a ja max 135 i jeszcze co 2 hit (fajnie nie ? ) 

zeby zrobic kolejna zbr musze miec ulepki ze smoka ale zeby zrobic smoka musze ubic generala ktory jest nie do ubicia ... pozdro dla was (mialo nie byc bugow)
DT zbugowane ... ,,pisalem ze dt zbugowane i jako rekompensate bedziesz mial mini zuo o 21 .. " (po co mi to jak ja chcialem isc na ripka samemu a nie w 80 ...
ja nie wiem czy jeszcze wbijac na tego serwa Lagi bugi bledy ludzie na cheatach leczenie daje 4k hp ... przy moich 34.5 co mi da?
wartosc ataku +62 (no pozdro dla was ze nie zwiekszyliscie tego) lepiej wbic w zbroje wojownikowi te 50 wartosci ataku i mamy heallera ze skilem .. 
a pytalem czy warto grac heallerem ,,tak warto zaufaj mi" ja tego nie widze i nie wyobrazam sobie nawet ... 6 skili z tego 2 bezuzyteczne (leczenie i zwiekszenie ataku) 
Exp tutaj napewno kolo Easy serwa nie lecal ... zeby ze spota lecialo po 3% ?! no kurr**** gdzie ja jestem na medium exp czy easy exp ?
przejdzcie sie po komnatach w AV2 i sprawdzcie jakie wielkie spoty sa dalej ... nie do ogarniecia ... po 1 grupce w komnacie a w wiekszosci nie ma nawet 1 moba ... pustki lagi i wywalanie (pieknie)

dziekuje za uwage pozdrawiam i dobranoc

Opublikowano

@ShevrillHD

Jak juz powiedzialem nikt z admnistracji nie reklamowal serwera wiec zamilcz.

A co do reklamy to dzisiaj pojawia sie pierwsze filmiki na yt :)

Aktualnie na serwerze gra 150 osob online.

@opis aktualizacji - 25.08.2014 godz. 04:15

- Fioletowa potka daje 40 szybkosc ruchu

- Resp metka na pierwszym pietrze co 10 minut

- Usuniete moby po kowalu

- Moby w av1/av2 biegna do postaci.

- zwiekszylismy exp w av2 

- Zmiana ceny auto-potek z 100k na 50k

- zmiana ceny rosek sa po 300 yang

- zmiana ceny przedmiotow slubnych teraz sa po 50k

- usuniecie buga z lochami

- do komnaty smoka juz mozna wchodzic na 90lv

Dzisiaj na serwerze odbiedzie sie mini zuo z ripperami o godz.21:30 !

spoko. ok ze zrobione jest to

klucz nie leci do szkaty kowala po 90 lv, dajcie drop po 90 tez

i jeszcze ta pota na atak speeda zrobicie coś z tym ma być cały czas 10? mam mentalem bić z prędkością 130-140?

zmiencie team (zwlaszcza gm na S jakos) bo jest idiota ... i jest tak tepy ze szkoda gadac .. ja mu pisze jedno a on swoje ... 

,,czy ktos ubil juz smoka ? :)" (niech wiecej tak pisze ) a General jest nie do ubicia (no chyba ze sie wleci w 15 na niego ...)

tak wyglada moje hp po starciu z Generalem (na marmurku ) w 3 s mnie zalatwil .... (mentalem to samo i bodym tez)

43690051521942979022.jpg

wiec niech ten wasz niekompetentny GM nie pisze ze bedzie jako rekompensata mini zuo czy *** wie co tam tylko niech przekaze to co ja mu pisalem (nie pisal bym tego tutaj gdyby ten debil zachowal sie inaczej) 

Heallerem nie oplaca sie grac i nikt mi nie powie ze sie oplaca .. z konia dzwonkiem bije co2 hit i przy tej pieknej szybkosci ataku ja jestem ze wszystkim w tyle ... 

taki body moze pozwolic sobie na 200 szybkosci ataku a ja max 135 i jeszcze co 2 hit (fajnie nie ? ) 

zeby zrobic kolejna zbr musze miec ulepki ze smoka ale zeby zrobic smoka musze ubic generala ktory jest nie do ubicia ... pozdro dla was (mialo nie byc bugow)

DT zbugowane ... ,,pisalem ze dt zbugowane i jako rekompensate bedziesz mial mini zuo o 21 .. " (po co mi to jak ja chcialem isc na ripka samemu a nie w 80 ...

ja nie wiem czy jeszcze wbijac na tego serwa Lagi bugi bledy ludzie na cheatach leczenie daje 4k hp ... przy moich 34.5 co mi da?

wartosc ataku +62 (no pozdro dla was ze nie zwiekszyliscie tego) lepiej wbic w zbroje wojownikowi te 50 wartosci ataku i mamy heallera ze skilem .. 

a pytalem czy warto grac heallerem ,,tak warto zaufaj mi" ja tego nie widze i nie wyobrazam sobie nawet ... 6 skili z tego 2 bezuzyteczne (leczenie i zwiekszenie ataku) 

Exp tutaj napewno kolo Easy serwa nie lecal ... zeby ze spota lecialo po 3% ?! no kurr**** gdzie ja jestem na medium exp czy easy exp ?

przejdzcie sie po komnatach w AV2 i sprawdzcie jakie wielkie spoty sa dalej ... nie do ogarniecia ... po 1 grupce w komnacie a w wiekszosci nie ma nawet 1 moba ... pustki lagi i wywalanie (pieknie)

dziekuje za uwage pozdrawiam i dobranoc

Zgadzam się bylem tez i padlem po chwili no chyba ze tak ma być i najpierw mam zrobić eq ale to 1st wbić lv99 który ciężko się wbija bo leci trochę mało expa w szczególności ze wolno bije się mentalem ale jest+ jeden parta z upnietym dmg

hahah ja też tam leże :D

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...